Delicioasele produse de baie ale celui mic ~ Klorane Junior

Mă simt nevoită să scriu un articol în locul celui mic 😆 , după ce l-am răsfățat cu băi aromate și fructate á la Klorane, trebuie să vă povestesc despre experiența cu produsele lui preferate de baie. Și el are preferate, ce credeați? Nu era suficient că aveam eu atâtea bidonașe prin baie, acum are și el o mică colecție. Nici nu vreau să mă gândesc ce-ar fi însemnat să avem o fetiță 😯 .
Cele mai colorate geluri de duș sunt și cele mai delicioase și chiar stau cu stres câteodată ca nu cumva să-i treacă prin cap să le guste. Nu sunt paranoică dar s-a întâmplat de câteva ori cu pasta de dinți cu gust de căpșuni și cu pasta de dinți cu gust de mere. I-am explicat că nu sunt de mâncat și a înțeles până la urmă dar tot trebuie să fiu atentă, e hoț.
Când folosim gelurile de duș, pentru că le folosim pe toate odată altfel nu se poate, reacționează ca și cum ar gusta ceva delicios și e imposibil să nu aud un “hmm” exclamat bine.Klorane.JuniorCele două noutăți sunt din noua gamă Klorane Junior Gelul de duș cu aromă de pară și Șamponul cu aromă de piersică. Curătă delicat pielea și părul fin al copiilor (prezervă filmul hidrolipidic), nu irită ochii, catifelează și lasă părul strălucitor. Noi le folosim pe ambele atât de cap cât și pe corp și nu am avut nici o problemă, Ed nu simte nici un disconfort.
Ambele au o textură groasă, lăptoasă de culoare alb – crem perlat, fac multă spumă spre bucuria celui mic iar mirosul este fascinant pentru toată lumea. Lasă pielea catifelată și bineînțeles că se și menține pe păr și pe piele destul de mult timp, astfel puiul meu devine și mai delicios și-mi vine să-l mănânc ♥ 😀 .
Gel de duș Klorane am mai avut cândva când Ed era bebeluș și mi-a plăcut foarte mult. Avea un miros plăcut și delicat de flori de tei (n-o să-l uit așa ușor) și ce e mai important – ingrediente blânde și sigure, protectoare și hidratante, adaptate pielii micuților. Produsele
Am fotografiat și listele de ingrediente a celor două produse folosite de noi, pentru cine vrea să le analizeze.Klorane Klorane.ingrediente gel.de.dus.pentru.copiiKloranePentru siguranța și pielea sensibilă a celor mici, Laboratoarele Klorane au selectat lapte de bumbac, pentru a le îngriji pielea delicată. Acest lapte extras din germeni de bumbac are proprietăti de hidratare, hrănire și protecție și este bogat în aminoacizi și acizi grași esențiali (Omega 6).
Gama Klorane Junior, dedicată îngrijirii copiilor, conține produse intense și fructate, care transformă rutina de igienă zilnică într-un moment plăcut, în siguranță deplină. Produsele sunt testate sub control pediatric, dermatologic și oftalmologic.

  Gama conține:
Gel de duș cu aromă de zmeură pentru păr și corp
Gel de duș cu aromă de pară pentru păr și corp
Șampon pentru descurcare cu aromă de piersică:  delicat și protector, acesta curătă și descurcă eficient părul fin al copiilor.
Spumant de baie cu miere de vanilie:  calmant, liniștitor și relaxant, spumantul este recomandat pentru a fi folosit seara (două măsuri în cădită sunt suficiente pentru o spumă intensă, care calmează și liniștește copilul înainte de culcare).
Spray pentru descurcare cu piersică (pentru cine are pui cârlionțați): adio nodurilor și părului nedisciplinat și înnodat; acest spray descurcă părul, chiar și cel lung sau cârlionțat, lăsandu-l catifelat și strălucitor; fără clătire.
Balsam de buze cu căpsuni:  calmează, hrăneste și lasă buzele catifelate, protejându-le de frig.

Ed ar fi încântat să aibă balsamul lui de buze, în al meu și-a tot băgat năsucul. Bineînțeles că și eu m-am răzbunat și i-am încercat gelurile lui de duș care sunt într-adevăr un deliciu și lasă pielea foarte fină. Și ambalajul e foarte vesel și colorat și dă foarte bine în ochii celor mici. Răsfățatul meu nu are chiar tot timpul chef de baie dar când îi pun întrebarea “Azi alegem gelul de duș cu aromă de zmeurică sau pe care-l vrei?“, devine brusc interesat și vine imediat la baie 😀 . Întrebarea e doar așa ca să-i captez atenția, să-i aduc aminte de deliciile din baie, răspunsul îl știu oricum și e întotdeauna același: “Vreau și de-ăla și de-ăla și toate”. Văzându-l așa entuziasmat chiar mă bucur că am redescoperit produsele Klorane și-am adus ceva nou și parfumat în băița lui.

Produsele Klorane Junior nu conțin parabeni sau săpun, având ph neutru. Gama Klorane Junior se găsește în farmacii sau online.
Ați auzit de gama Klorane Junior sau ați încercat alte produse de la ei?

Comments (4)

 1. Simona

  Hihi, ce dragute sunt! De retinut…!! 😀

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Daa, pentru mai tarziu, hihi 😀

   Reply
 2. Loredana

  Cumnatele mele folosesc Klorane…dar nu stiam ca au si gama pentru juniori…o sa le spun si lor. Dar bebeii sunt cam mici, insa e bine de stiut.

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Pentru viitor e binde de stiut, sunt chiar faine. Eu nu stiam de ele si daca nu le primeam nici ca aflam.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *