Noua colecția de primăvară ARTISTRY MODERN ICON

De curând cei de la Amway au lansat colecția de primăvară MODERN ICON ediție limitată din gama de lux ARTISTRY™ Signature Color și înainte să vă arăt cum m-am jucat eu cu produsele și cum mi se par, vreau să vă povestesc în mare despre ce conține colecția.
Formată din șase piese esențiale, colecția cuprinde două luciuri de buze, două farduri de ochi, un fard lichid iluminator și un kit menit să sculpteze sprâncenele perfecte. Impreună, reprezintă combinația ideală pentru un look remarcabil de primăvară. De la nuanțe, la texturi, colecția a fost concepută pentru a crea un look modern și iconic.Artistry.Spring.collection.2017

Artistry Signature Color™ Lip Shine – 123,73 LEI
Luciul de buze Lip Shine se omogenizează perfect pe buze, datorită texturii cremoase specifice rujului, combinată cu strălucirea intensă a luciului de buze. Această formulă exclusivă și ușor de aplicat, sub formă de gel, este disponibilă în două nuanțe seducătoare, oferindu-le buzelor o hidratare intensă și o culoare rezistentă, care vor atrage cu sigurantă toate privirile. Soft Rose și Fuchsia: imbină strălucirea de gloss cu textura unui ruj.

Artistry Signature Color™ Highlighting Tînt – 170,88 LEI
Un plus de luminozitate și definire pentru ten cu ajutorul Fardului lichid illuminator. O formulă cremoasă, care conține particule de perle tridimensionale, de culoare aurie, roz și albă, pentru o strălucire instantanee și o luminozitate translucidă, în nuanțe de roz.
Adaugă strălucire sănătoasă tenului în timp ce îi redai luminozitatea cu această formulă specială, care poate fi purtată ca atare sau combinată cu fondul de ten.
Pentru conturarea feței, se folosește Artistry Signature Color™ Highlighting Tînt pe zonele care atrag lumina (pomeți, nas, sub linia sprâncenelor, deasupra buzei superioare și în colțurile ochilor).Aristry.collection.federova 3.Artistry.Amway

Artistry Signature Color™ Shimmer Powder Eye Duo – 232,78 LEI
Purtat singur sau în combinație cu altă culoare, fardul aduce strălucire ochilor, datorită efectului reflectorizant al perlelor zdrobite. Formula acestui fard are la bază un amestec exclusiv, obținut din particule de perle, care asigură o culoare intensă și o acoperire impecabilă.
♦ So Chic – combină nuanțe de roz și albastru;
♦ Subtle Chic – se compune din culorile auriu și piersică.

Artistry Signature Color™ Brow Kit – 170,37 LEI
Kit-ul pentru sprâncene include două pudre (nuanțele Espresso și Taupe), o ceară pentru fixare, oglinda, o pensetă și două perii (pensulă rotundă și pensulă unghiulară) – tot ce e nevoie pentru a obține sprâncenele perfecte sau pentru retușuri minore oriunde și oricând.Artistry.federova

Odată cu lansarea colecției de primăvară, Amway a lansat și setul de 7 pensule ARTISTRY™ ce oferă instrumentele esențiale de care e nevoie pentru a obține rapid un machiaj profesional.
Acest set nou de produse înlocuiește Setul de pensule cosmetice ARTISTRY și conține șapte pensule, ambalate într-un etui functional, pentru un confort maxim! Fiecare pensulă este realizată din păr de capră/ponei de calitate premium sau din nailon de foarte bună calitate, pentru o performantă și un confort maxime.Artistry.brushes.collection

Setul de pensule cuprinde:
Pensula pentru pudră
Pensula pentru fard de obraz
Pensula pentru fond de ten lichid
Pensula medie pentru fard
Pensula mică pentru fard
Pensula cu două capete pentru sprâncene
Pensulă cu capac, pentru buze

Pentru mai multe informații despre noile produse ARTISTRY™, vizitați site-ul AICI.
Toate produsele din gama ARTISTRY™ sunt comercializate exclusiv prin intermediul Intreprinzătorilor Privați Amway din România. Găsiti pe site mai multe informații despre produse și opțiunile de cumpărare, precum și oportunitătile de business Amway.

Cum vi se par noutățile de primăvară ARTISTRY? 😆 

Comments (2)

 1. Loredana

  Ce bine arata! 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Indeed 😀

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *