Noua spumă de duș de la Nivea

Simte cea mai delicată imbrătisare cu noua spumă de duș de la NIVEA
Transformă experiența dușului într-un moment de răsfăt suprem!

Și chiar așa s-a întâmplat. La o oră și ceva după ce a venit curierul să-mi aducă noutățile de la Nivea, am și aterizat în duș. Așa de curioasă eram de noua spumă de duș că aproape am intrat în duș fără să o iau cu mine 😯 . Am început unul dintre tuburi și m-am răsfățat. Numai bine s-a nimerit pentru că trebuia să mă și epilez pe picioare și pentru asta mi s-a părut perfectă spuma Creme Soft. Da, câteodată mă epilez pe picioare cu lama și-mi place pentru că, spre deosebire de epilatul cu aparatul, nu mă mai irit abosult deloc iar pielea rămâne super fină. A doua zi am încercat și ce-a de-a doua spumă și a treia zi ghici ce? A urmat a treia, evident 😆 .
Are o consistență groasă de spumă parfumată care își mărește volumul imediat după ce pun în palmă. Am dus-o mai aproape de nas și m-am blocat, imediat mi-a zburat gândul la o frișcă pufoasă și fină. Ador mirosul ei și chiar îmi place cum se simte pe piele. Miros ușor diferit cele 3 variante dar la fel de frumos și delicat. Spumă de duș am mai încercat o singură dată și mi-a plăcut dar sincer nu mă așteptam să mai încerc și de alt brand. Mi se pare o idee bună, mai ales că sunt persoane care se epilează doar cu lama și practic împuști doi iepuri dintr-o lovitură. V-am zis, eu am folosit-o pe post de spumă de ras pe picioare și mi-a plăcut. Iar a doua zi n-am mai observat pielea gambelor uscată. Era așa fină că nici n-am mai simțit nevoia să aplic cremă hidratantă. Nu știu dacă se datorează spumei sau faptului că m-am tot cremuit în zona aia în ultimul timp, cert e că s-a întâmplat minunea și în sfârșit simt că am scăpat de gambe uscate.Nivea.FederovaPrin textura bogată, aceasta răsfătă corpul și simțurile, transformând momentul dușului într-o experientă senzorială minunată, pe care ai vrea să o repeți continuu. Spuma luxuriantă se întinde delicat pe piele, hidratând-o în profunzime, lăsând-o mătăsoasă și ușor parfumată.
Pentru o experientă senzorială completă, descoperă formula perfectă pentru tine din cele trei variante de spumă de duș: Creme Care, formulă de îngrijire hidratantă cu uleiuri esențiale NIVEA, Creme Soft, o formulă răcoritoare cu ulei de migdale, Creme Smooth, spumă cu extract de mătase, miros floral, care te vor duce cu gândul la vacantă.Nivea.Silk.Mousse Nivea.MousseSpuma de duș de la NIVEA (12,99 lei preț recomandat) aduce atingerea mătăsoasă în îngrijirea sub duș, fiind ușor de utilizat și transportat. Poate fi folosită atât în sezonul rece, cât și în sezonul cald. Înainte de utilizare, se agită tubul și se apasă butonul care va declanșa spuma consistentă și parfumul delicat. Un recipient cu spumă durează cât un gel de duș de 500 ml, iar o cantitate de dimensiunea unei piersici este suficientă pentru a-ți invălui corpul în spumă luxuriantă. Asta cu dimensiunea unei piersici e cu semnul întrebării în cazul meu. Ca să simt că mă spăl am nevoie de un pumn sau poate mai mult pentru tot corpul.
Aplică spuma pe piele și transformă experiența dușului într-un moment de răsfăt suprem!

Voi ați încercat noua spumă de la Nivea? Cum vi se pare?

Comment (1)

  1. Loredana

    Eu am incercat de la Balea – mi-au placut, insa faptul ca aroma nu ramane pe piele ma enerva. Sunt curioasa cum sunt acestea de la Nivea si sigur le voi incerca si eu!
    Dar mai intai sa mai consum din ce am inceput prin baie.
    Superbe pozele! De unde e oglinda asta minunata?

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *