Primul machiaj cu produsele din colecția Retro Illusion ~ Pupa Milano

Când am zis că le-am văzut pe toate, Pupa Milano a lovit din nou și iar m-a fascinat cu ambalajele lor unice. Au niște colecții numai bune de păstrat în cufărul cu valori, așa de prețioase arată. Au fost colecții cu detalii colorate și jucăușe (Pink Muse, Summer în L.A) , multe cu ambalaje arginții ca de oglindă (VAMP!), altele cu ambalaje pe care predominau florile (Velvet Garden Colllection), pielea de șarpe (Collection Privee ) iar acum au lansat ediția limitată de toamnă Retro Illusion, de inspirație retro, din atmosfera anilor ’70.

“Modele și texturi geometrice se amestecă cu contraste cromatice interesante, îmblânzite de o pretioasă senzorialitate a materialelor. Catifeaua, în toată opulența sa, este laitmotivul colecției de toamnă Pupa – Retro Illusion. O colecție ce prinde viată dintr-un inspirat mix de design de interior, modă și machiaj și care aduce cu sine intrigante vibrații cu aromă vintage.”

Înainte să îmi bag nasul în produse am văzut modelul de pe site și mi-a plăcut la nebunie machiajul și coafura și-am zis că trebuie neapărat să încerc o reproducere. Pare simplu, dar de fapt e o întreagă artă și nu știu dacă chiar o să-mi iasă. Pentru o primă încercare am ales să mă machiez ceva mai simplu, așa cum am simțit în momentul ăla. Nu e nimic wow, dar pentru mine a fost puțin pentru că în ultimele luni am folosit numai nuanțe pale, naturale sau ceva corai pe pleoape. Acel verde vintage, cum îmi place mie să-i spun, e chiar o noutate pentru mine. RETRO ILLUSION EYESHADOW este un Fard de Pleoape Dublu – Efect Luminos disponibil în 3 produse și 6 nuanțe: Retro Dreaming, Art deco. Vintage Chic. Este perfect pentru a crea efecte metalice și puncte luminoase. Au o textură compactă cu atingere neașteptat de cremoasă, se întinde ușor pe pleoape, culorile sunt absolut superbe și oferă un efect perlat, metalic. Mi s-a părut puțin dificil de blenduit, dar până la urmă am reușit. Și ambalajele sunt ceva nou, adică am mai întâlnit sistemul ăsta la colecția Summer în L.A și deși credeam că sunt stângace și nu mă pricep, acum mi se pare că sunt foarte ușor de manevrat. Fiecare conțin o nuanță îndrăzneață într-un capăt și în celălalt capăt o nuanță mult mai deschisă. Se deșurubează, iese la iveală un vârf din burețel, colorat iar fardul propriu zis este de fapt în interiorul capacului. Este cam același sistem ca la ștampilă, se simte un arc în capac și ca să pui fard pe vârf pur și simplu îl împingi puțin în capac. Nu știu cât de înțeleasă m-am făcut, dar poate pozele sunt mai explicite. Dacă nu, vizitați un magazin Pupa Milano și jucați-vă cu un tester 🙂 .

După ce mi-am colorat pleoapele în acel verde superb, nu era nevoie și cred că nici indicat, să îmi colorez genele în aceeași nuanță. Sfatul lor e să îl aplici doar pe vârfurile genelor după ce acestea au fost rimelate cu negru intens. Dar eu, fascinată de acest verde vintage, am aplicat pe toate genele, în întregime. Nuanța rimelului este 503 Green Illusion. VAMP! MASCARA Volum Supradimensionat se aplică foarte ușor în câteva straturi fine și nu se transferă pe piele după câteva ore de purtare.

De când cu rujurile rezistente la transfer ce se aplică cu capătul acela din burețel, nu prea am mai folosit contur de buze, dar e imposibil să nu îmi placă vreo apariție de la Pupa Milano. TRUE LIPS Creion Contur Buze este perfect pentru conturare, au nuanțe foarte intense și pigmentate, formulă moale și putere mare de acoperire. Partea bună e că au vitamina E și C cu proprietăți antioxidante și Ulei de Bumbac cu proprietăți hidratante. Îmi place că au mină moale și ușor de manevrat și în plus au la celălalt capăt un burețel din latex, care ajută la întinderea nuanței.
Este disponibil în 2 nuanțe: 039-VIBRANT SENSATION și 040-GOOD FEELINGS

La primul machiaj încercat, cel din poze, am folosit foarte puțin contur și apoi am aplicat rujurile din trusă duo. Inițial am aplicat o nuanță și pentru că mi s-a părut mult prea mata și “uscată”, mi-am băgat pensula și-n cealaltă. Rezultatul a fost ceva mai bun, buzele păreau deja mai hidratate și aveau un luciu pe centru.
RETRO ILLUSION LIP PALETTE este o trusă duo ce conține un ruj strălucitor și unul mat.

Unul dintre produsele mele preferate de make-up este highlighterul și mare mi-a fost încântarea când l-am deschis pe ăsta.
RETRO ILLUSION HIGHLIGHTER Iluminator pentru Fața – Reflexe de Lumină. Sunt de fapt 2 iluminatoare într-o singură palețică, concepute pentru că crea puncte de lumină, dar și pentru a colora puțin tenul. Mie mi se pare destul de natural, ori eu aș fi vrut ceva mai mult pentru weekend :P. Au o textură ușoară și mătăsoasă și se aplică normal. Mai e nevoie să menționez ambalajul super elegant? Și ultima noutate din colecție, dar nu cea din urmă o reprezintă cele 2 lacuri de unghii LASTING COLOR GEL – Lac de Unghii Efect Sticlă: 184 – INSTANT VIBES și 185 – RETRO STYLE. Textura oferă volum 3D, efect de gel ultra lucios și nuanțe foarte pigmentate. Se aplică ușor, uniform și se usucă foarte repede. La capitolul rezistență m-a dezamăgit puțin, alte oje Lasting Color Gel mi-au rezistat mult mai mult, dar poate a fost și greșeala mea. Nu am folosit nici o bază și nici un top coat.

Abia aștept să fac și alt machiaj cu produsele, ceva mai îndrăzneț poate. Fardurile le-am folosit cam zi de zi de când le-am primit, dar machiajele au fost super simple, ca pentru serviciu, nah.

Voi ați încercat ceva din colecția Retro Illusion sau vă face ceva cu ochiul de la Pupa Milano? 😀 

Comments (2)

  1. Lavinia Suta

    Desi ma tenteaza foarte tare, nu am avut ocazia sa folosesc produse Pupa pana acum. Sunt super dragute ambalajele produselor! Imi place look-ul creat de tine, chiar ma duce cu gandul la retro si anii 70. Sper sa mai faci postari de genul acesta 🙂

    Reply
  2. Corina Cosa

    colectia asta e cu adevarat wow !!! eu ador produsele lor , au un ” nu stiu ce” care ma atrage in mod iremediabil :)) n-am incercat inca nimic din noua colectie , mi-e si frica sa ajung in magazinul lor , ca o sa fac ravagii !!! machiajul ti-a iesit foarte fain 🙂 ..bine …te ajuta si fatza !!! 🙂 <3

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *