YuJia dress by Stylewe

Aș fi pus titlul The vintage dress dar mi-a plăcut numele ei – YuJia, rochie ce are un aer misterios și niște detalii superbe care m-au cucerit din prima privire. Și totuși, mi-a luat o veșnicie să mă hotărăsc dacă să o iau sau nu. Nu că i-aș fi găsit vreun defect dar pe siteul nou descoperit – StyleWe.com sunt atâtea modele de rochițe superbe și cămăși elegante și finuțe, încât m-au amețit. Prețurile sunt ușor piperate dar își merită banii. Asta e singura mea rochie pe care o am de la ei dar arată impecabil în realitate, are dublură, material subțirel creponat și e foarte deasă în partea de jos. Singura chestie supărătoare este mărimea. Am ales M dar mi se pare cam lărguță în talie, bănuiesc că un S ar fi venit mai bine. Pe site arată superb în fotografii și chiar mă întrebam dacă așa o fi și în realitate și într-adevăr este.
Mi-aș fi asortat-o cu o pălăriuță de vară dar a fost de negăsit ceva care să se potrivească, așa că am ales un look mai băbesc, cum a zis colega mea când m-a văzut 😆 . Mie îmi place și coafura și rochia că altfel nu ieșeam așa pe stradă. Îmi aduc aminte că era încă foarte cald când am făcut pozele și chiar mă gândeam că merge bine la toamnă, cu botine și gecuță pe deasupra. Pare subțire și chiar este materialul dar are dublură densă toată, excepție la mâneci.

Rochie: StyleWe.com
Pantofi: Amiclubwear
Geantă: RoseWholeSale

vintage-look fashion vintage-dress stylewe-dress stylewe lookoftheday vintage-girl

Pe curând!

Comments (6)

 1. Lory's Blog

  Wow .Cat e de frumoasa**!!!imi place mult si iti sta bine!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc draga Lory! Te pup!

   Reply
 2. Daniela

  Rochita arata superb. Croiala si textura materialului sunt minunate!

  Reply
 3. Descude

  Am vrut sa mi-o comand si eu, intr-un final am ramas la alt model, dar am avut cateva zile de remuscari cum ca ar fi trebuit totusi sa raman la ea, e foarte frumoasa si in realitate!
  Te pup, fata frumoasa!

  Reply
 4. Cristina

  Superba rochita ta si gentuta e faina!

  Reply
 5. Tuouly

  You are so beautiful with that dress. Floral dress is pretty in for this season. And love your shoes.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *