Propoforte Benefica – aliatul de nădejde pentru creșterea imunității

Poate ați văzut pe contul meu de Instagram poză cu simpatica cutie pe care am primit-o de la Solaris și Benefica. Am rămas puțin șocată când am văzut-o atât de frumos aranjată, mi-a trecut prin cap că ar putea fi o greșeală. Nu știam ce să fac, eu voiam s-o deschid imediat iar al meu zicea să îi fac poză mai întâi. M-am amuzat pentru că de obicei se întâmplă invers. Într-un final, curiozitatea a învins, am deschis cutia delicat și am lăsat ședința foto pentru mai târziu.
În cutie se ascundeau remedii naturale pe bază de propolis și noua gamă Propoforte ce cuprinde pentru început 3 variante de comprimate pentru imunitate: 2 pentru adulți și 1 pentru copii.DSC09727 DSC09737 DSC09764Propoforte Benefica s-a născut din pasiune pentru propolis și se bazează pe un brevet de purificare (risc scăzut de alergii) și de cercetare îndelungată.

♦ este îmbogățit cu vitamina C provenită doar din surse naturale (fructe de acerola și măceș)
♦ stimulează imunitatea în mod natural
♦ ușurează durerile de gât datorită extractului de agrimonia (turtiță mare)
♦ are o concentrație ridicată de propolis purificat-până la 850mg propolis în fiecare comprimat.
♦ este îndulcit cu ștevia, gustul bun fiind dat și de sucul natural de lămâie sau de zmeură
♦ fără zahăr adăugat, alcool, conservanți, coloranți, arome sintetice

Sinceră să fiu, de când mă știu am fugit de gustul de propolis dar comprimatele astea le-am gustat imediat a doua zi. Era și curiozitatea dar s-au și sincronizat cu apariția unei ușoare senzații de disconfort în gât. Au un gust dulceag, acrișor dar bun și le consum fără probleme.
Și pentru că alături de aceste remedii și bunătăți am primit și provocarea Benefica #vreausăștiu, trebuie să vă povestesc cum eram eu îngrijită în copilărie când apăreau durerile de gât. Din fericire n-am fost un copil bolnăvicios, îmi amintesc o măsea umflată, un oreion, o febră mare, un pojar, o mușcătură de câine, un ciob în călcâi, o alergie la soare, un cui ruginit în talpă și câteva răceli. Am zis câteva răceli dar eu îmi aduc aminte de una singură pentru că nu pot uita momentul când m-a trezit mamaia, noaptea, ca să-mi pună în jurul gâtului feli de cartofi băgați într-un tifon. Remediile astea băbești nu le-am înțeles eu niciodată dar dacă lumea din jurul meu credea în ele, trebuia să mă prefac și eu. Un alt remediu care îmi și plăcea era pâsatul cald, un fel de mămăligă foarte moale care trebuia consumat cât era cald spre fierbinte.
După ce am mai crescut am încercat și țuica cu piper, înainte de culcare și sub supravegherea bunicii, desigur. Niciodată nu mi-a plăcut dar dacă punea ceva mai mult zahăr puteam să mă forțez să beau 2-3 guri. Din aceleași amintiri ale copilăriei petrecute la țară la bunica, face parte și un lămâi altoit, plantat chiar de ea. Ținea foarte mult la el, făcea fructe mai mult iarna și absolut toate le consumam cu ceai din flori de tei, culese din teiul străbunicii.
Nici acum nu mă consider un om bolnăvicios iar când răcesc, începe de la gât. Nu-mi place să iau medicamente, prefer doar vitamina C, ceaiuri, lămâie cu miere, câteodată și ghimbir. De când îl am pe Eduard, încerc să mă tratez mai repede și dacă observ că e grav, acționez și cu prafuri gen Fervex sau paracetamol.DSC09754V-am povestit despre remediile din copilăria mea, despre gama Propoforte și trebuie neapărat să laud gofrele cu miere și scorțișoară pe care le-am devorat împărțit cu o colegă a doua zi la servici și le-am servit alături de băutura mea preferată, kefir. Au fost de-li-cioa-se. În aceeași cutiuță am găsit-o și pe albinuța Nina sub formă de lumânare, un borcănel de miere cu fagure și ceai de Rooibos și miere.

Acum #vreausăștiu eu ce remedii naturiste vă amintiți că se practicau în copilăria voastră 😀 .
Detalii despre produsele Benefica, cât și harta magazinelor naturiste și farmaciilor unde sunt disponibile, găsiți 
AICI, iar produsele Solaris le găsiți AICI.

Comments (4)

  1. Daniela

    Si eu racesc tot de la gat, iar informatiile imi sunt chiar foarte utile, unde toata familia imi e racita. Duminica frumoasa! 🙂

    Reply
  2. cherry queen dee

    si eu racesc destul de rarut. in perioada rece, mai ales cand sunt la facultate si stiu ca sunt predispusa la raceli, iau in fiecare zi cate o capsula cu ulei de catina. daca se intampla sa racesc ma dreg tot cu aceste capsule si cu ceaiuri calde si evit cat pot pastilutele. le iau doar in cazuri de maxima gravitate :)))
    pupici!

    http://cherryqueendee.blogspot.com

    Reply
  3. Lory's Blog

    Ce cutie frumoasa! <3

    Reply
  4. Hapi

    Vreau cutia!
    Și vreau să fac cunoștință cu Solaris.
    Doar fructele de goji le consum deocamdată, de la ei.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *