Petrecerea pentru Sensibio H2O

Da, chiar a avut loc o petrecere pentru Sensibio H2O, pentru că miraculoasa loțiune micelară a făcut 20 de ani și și-a serbat ziua pe 23 septembrie într-un cadru frumos cu accente roz, la restaurantul Aqua. Am avut onoarea să particip și pentru că a fost o petrecere reușită, am ținut neapărat să vă arăt și vouă imagini de acolo.
Ne-am delectat cu o prezentare a brandului Bioderma urmată de un discurs al distinsei actrițe Maia Morgenstern iar apoi ne-am răsfățat cu niște gustări delicioase și un tort minunat în forma borcănașului roz de loțiune micelară.
Organizatorii ne-au pus la dispoziție o mini-cabină unde puteam să ne lăsăm filmate în timp ce spuneam ceva pornind de la un cuvânt cheie scris pe bilețelul extras de fiecare, la intrare. O idee foarte frumoasă și nu știu cum și prin ce minune (de la șampanie oare?! 😀 ), m-a luat valul și am intrat cu Georgia la spânzurătoare la filmat. Nu știu ce a ieșit dar ulterior mi-am dat seama că am zis prea puțin. Doar “Bioderma” 😕 . Timiditatea, deh 😳 . Ar fi fost mai bine spus: “Bioderma Sensibio H2O” iar continuarea era spusă de Georgia. Oricum, a fost fun și dacă va mai există o data viitoare, poate îmi va ieși mai bine.Bioderma-(116-of-163) Bioderma-(15-DreamOc_Bioderma2 Bioderma-(82-71-of-163) Bioderma-(77-of-163) Bioderma-(16-of-163) Bioderma-(93-of-163) 1La final am fost invitate afară la focul de artificii. A fost o nebunie, nu mai văzusem de mult un spectacol de artificii atât de lung, zgomotos și frumos colorat.
M-am simțit minunat și felicit echipa pentru organizare și pentru toată seara!

La mulți ani și aici, Sensibio H2O!

P.S: “The original is always the best” scria undeva. Loțiunea micelară Bioderma a fost prima mea loțiune micelară și pe vremea aia, când am descoperit-o, țin minte că era singura existentă. Curiozitatea m-a împins să dau un search pe blog și am descoperit că în aprilie 2011 o numeam printre preferatele lunii. Avem cel puțin 4 ani, deci 😆 .

Comments (10)

 1. coco

  ce dragute sunteti toate!!!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumim coco! Tu cand ni te alaturi? 😀

   Reply
 2. Loredana Manciu

  Superb!!! Am vazut multe poze si filmulete de la eveniment..superb chiar! :

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Unde ai vazut filmulete?? 😀

   Reply
 3. Beauty By Irina

  Foarte frumos evenimentul iar voi sunteti niste scumpe <3 Pupici

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumim! Chiar a fost reusit. Pup si eu!

   Reply
 4. Daniela

  Dupa fotografii evenimentul a fost foarte stilat, iar tie iti sta foarte bine cu parul strans. Pupici 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Ms Daniela! A fost foarte frumos organizat si gandit pana la cel mai mic detaliu. Te pup si eu!

   Reply
 5. loredana manciu

  Pe instagram Si facebook. La mai multe fete 🙂

  Reply
 6. JustAnAngel.net

  Foarte frumos evenimentul . Bioderma e alegerea mea intotdeauna cand vine vorba de skincare.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *