Cum să porți o rochie prea scurtă

Până și eu m-am întrebat de nenumărate ori cum să port o rochie prea scurtă. Să comanzi online e avantajos, frumos și super comod dar ce te faci când rochia comandată e mult prea scurtă în realitate? După ce veți vedea ținuta mea poate că multe veți fi de părere că rochia nu e deloc scurtă, am mai auzit-o. Numai că o dată cu trecerea anilor gusturile, principiile, se mai schimbă și nu că nu-mi mai place să port scurt, Doamne ferește, chiar vreau să mai profit atât cât “mă țin” picioarele. DAR, nu mă mai simt la fel de confortabil ca în alți ani.
Rochia din outfitul de astăzi am primit-o fără s-o comand, în premieră mi s-a trimis ceva fără să fiu întrebată. Acceptasem o colaborare, într-adevăr dar nu mă așteptam ca în cel mai scurt timp să mă trezesc cu o pungă de haine. Dintre cele 5-6 piese surpriză o să vă arăt doar…două, printre care și rochia scurtă de azi. M-am încăpățânat s-o port chiar dacă simțeam că rămân goală când mă așezam. Am avut însă inspirația să-mi pun pe deasupra trench-ul pe care l-ați văzut deja într-o postare anterioară. Partea bună e că trenchul e mai lung și mă salvează în caz de “vânt prea puternic” sau alte posibile incidente.

Deci și prin urmare, dacă aveți rochițe/fustițe scurte în care vă simțiți incomod dar vreți totuși să le purtați, adăugați pe deasupra ceva mai lung decât piesa problematică. Un trench, un cardigan, o cămașă lungă sau orice altceva e lărguț și se potrivește.
N-am putut să rezist rochiei (care e doar 7,78$ pe site) pentru că e în 3 culori și mi s-a părut interesantă. Croiala e dreaptă și simplă, materialul fin și foarte ușor de călcat iar pe sub are o dublură subțire.1

Rochie/Dress: AICI/HERE
Trench & Bag: She.in HERE & HERE

DSC01146 2 DSC01159 (2)

Pe curând!

Comments (13)

  1. Adela

    Ce frumoasa esti! 😮

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc Adela!

      Reply
  2. Lory's Blog

    Da, si eu evit sa port fuste scurte….s-a dus epoca aia :))
    Imi place trench-ul asta – pare faorte subtire si culoarea e super!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Dar de ce s-a dus epoca aia? 😀
      Este foarte subtire, al meu sot ii zice cearceaf :))

      Reply
  3. BloggerIssa

    Ah, ce bine te prinde 🙂 Chiar imi place rochia.
    Eu am cateva fuste mai scurte in garderoba si desi le cam evit de obicei, atunci cand ma incumet sa le port ma simt minunat si ma intreb de ce nu le iau mai des. Dubioasa treaba 🙂
    Te pup, o zi minunata sa ai!
    http://www.bloggerissa.com

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Fuste nu am prea multe dar in general le aleg pana la genunchi. Nici rochiile nu le aleg asa scurte dar asta am primit-o, mi-au trimis ce nu se vinde, cred :)).
      Te pup si eu, dupa-amiaza faina!

      Reply
  4. ViataAreGust

    Ai niste picioare di-vi-ne!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumeeesc! Eram bronzata proaspat cu autobronzantul Bioderma dar se vede doar intr-o poza. In rest sunt alba branza :)).
      Trebuie sa reiau activitatea sportiva..

      Reply
  5. Miu Miu

    Esti prea frumoasa pentru rochia aia. Eu zic sa o arunci.Am avut si eu de la astia acum cativa ani niste ghete si aratau oribil, stiu ce calitate au, eu nu ii recomand sub nicio forma.

    O am si eu pe alta nuanta de pe shein de vreo 2 ani si arata cu totul altfel. Iti sta minunat cu parul scurt, esti ca o papusa.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Nu mi-a placut nici mie la inceput dar dupa ce am spalat-o si calcat-o, a prins alta forma. Pica dragut pe mine iar combinatia de culori chiar imi place. Nu o arunc, mai degraba o fac cadou ;)).
      Da, de pe She.in am nimerit si eu cele mai faine chestii.

      Reply
  6. Georgia

    Iti sta grozav si sunt si eu adepta purtarii de chestii mai lungi (kimono, jacheta subtire) peste fuste sau rochii scurtute. Desi nu prea am 😀
    Te pup, pretty lady!

    Reply
  7. Ioana Alexe

    Și eu pregătesc un atfel de articol cât de curând, pentru că am primit o fustă mult preascurtă, dar m-am gândit să o salvez în alt fel 😀 Și da, e oribilă senzația aia de ”nu pot să mă așez” :))

    Reply
  8. Alexandra

    Foarte frumoasa rochita, ar trebui sa porti scurt mai des, ca ai picioare frumoase. Eu inca lucrez la aspectul asta. Te pup.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *