Burgundy Casual Chic

Cu The Weeknd în căști, gânduri multe și tristețe în ochi încerc să scriu o postare cu ținuta în accente Burgundy, o nuanță tomnatică și parcă la fel de obosită ca mine, la ora asta târzie. Aștept zile mai însorite, oameni mai sinceri și întâmplări mai fericite. Vreau să mă trezesc zâmbind și să plec la muncă cu zâmbet, cum zice Ed al meu când e plângăcios la prima oră..
Dar mai bine intru direct în subiect și las introducerile pentru altă dată, oricum n-am nici inspirație și nici dispoziție.
Să-mi prezint ținuta deci: colanți negri, cizme până la genunchi și o bluză cu dungi peste cămașa albă. E genul de ținută lejeră, o combinație de casual chic, poate chiar genul în care m-aș duce la muncă. Cizmele le am de pe Amiclubwear, le-am urmărit de anul trecut de prin toamnă dar târziu am reușit să intru în posesia lor. Sunt foarte comode și chiar călduroase, plus că nu sunt strâmte, e modelul de așa natură încât permite și mai multe straturi de haine, gen dres și pantaloni peste. Fiind iarnă știți cum e 😆 .
Pulover peste cămașa lăsată la vedere în partea de jos n-am mai purtat de câțiva ani și chiar îmi era dor, țin minte că îmi plăcea moda asta.
N-am rezistat prea mult afară dar am făcut ceva poze, mai aveam puțin și le puneam pe toate.OOTD.federova.fashion

Bag: Lightinthebox HERE

Burgundy Boots: Amiclubwear HERE

high.heels.bootsamiclubwear.burgundy.bootshigh.heels.burgundy.bootsburgundy.bootsfashion.burgundy.winterAmiclubwear.bootsblondie.outfit.fashionburgundy.outfit

Aștept părerile voastre cu drag și vă urez o săptămână ușoară și prosperă!
 Să vină primăvara! ♥

Comments (6)

 1. coco

  o tinuta superba, ce sa zic? cizmele sunt criminale!!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc coco!! Si mie imi plac 😀

   Reply
 2. Loredana

  FFoarte misto tinuta! Ceva in genul acestei tinute – mai mult partea de sus – am purtat si eu azi…si am facut poze! Abia astept sa le descarc si sa le pun pe blog! 🙂

  be happy!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Pai sa le vedem atunci 😀
   Eu nu prea mai am timp de tinute in ultimul timp :(.
   Pup!

   Reply
 3. Simplement Lui
  1. Federova (Post author)

   Thanks!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *