Ce am vrut şi ce-am primit ~ rochii sexy

Știu, am zis că gata, nu mai fac comenzi și pac, m-am răzgândit. Așa sunt gemeni, acum e cald, acum e frig. De data asta am avut 2, pardon 3 surprize la ultima comandă de pe femmeluxe. Prima a fost cam neplăcută. Aveam în comandă o cămășă albă simplă gen rochie scurtă pe care nu am primit-o pentru că nu a mai fost pe stoc, dar mi-o doream taree mult. Ghinion.

Apoi am comandat ceva ieșit din comun pentru garderba mea, rochie animal print. Eu cu animal print n-am fost niciodată prietenă, dar uite cum se schimbă treburile si gusturile la bătrânețe. Și deși am văzut în poza de pe site cât este de scurtă, tot mi-am dorit-o. Am zis că e imposibil să nu existe în viața asta o ocazie, măcar într-o seară în concediu la mare când ieșim să luăm cina și îmi arde pielea de la soare. Vai ce contrast și ce vise!! Nu știu dacă chiar o să o port pentru că materialul e un șaten dens dacă pot să zic așa și cred că m-aș încinge în el vara. Dar o să verific peste 6 luni, dacă o să mă mai cuprindă. Ahh, și după ce o duc la croitorie să o fac mai pe măsura mea în talie. Și cred că și la bust e nevoie de o ajustare. Ori n-am nimerit mărimea ori am corpul ciudat. Anyway, am ales o singură poză din toate cele pentru că e singura care pare ok. Sau…în care sunt ok.

Am văzut acum pe site  au rochii, check here: DRESSES începând de la 3 lire. Wow!

Următoarea rochie e o nebunie curată. Îmi vine să și râd când îmi aduc aminte cum îmi imaginam eu să o port cu cizme și dress în mijlocul iernii. Dar dacă stau bine să mă gândesc, nu cred că s-ar vedea rău, trebuie doar să îndrăznesc. Pentru că…așa cum se poate observa din poze, rochia albastră mulată este… transparență cum nu mă așteptam. Practic e bună de purtat undeva în Maldive peste costumul de baie. I know, alte vise. Acum că m-am uitat iar peste poze mi-a venit o idee nouă de outfit, dacă îmi iese, postez sigur pe Instagram. Trebuie doar să ningă, să fie fie un contrast frumos.

Bineînțeles că am ales și ceva comod, că doar îmi petrec cel mai mult timp în casă și era păcat să nu îmi iau ceva nou de sărbători. Așa că am ales un trening, set sport sau cum vreți voi, pe alb negru. Recunosc că l-am luat mai mult pentru pantaloni pentru că genul ăsta de top scurt cu burtala vedere eu nu port. În pantaloni mă simt super bine, sunt comozi, elastici, moi, cu talie înaltă, chiar îmi plac. Îmi place și felul în care sunt gândiți cu albul ăla pe margine pentru că am senzația că nu mai par așa lată în șolduri în ei, parcă micșorează vizual.

Vedeți toate seturile disponibile la categoria “Lounge Set” AICI.

Și încă o pereche de pantaloni, dar ăștia chiar sunt de purtat în casă și din cauza imprimeului, dar și din cauza croielii. Îmi vin puțin largi în față și lucrul asta mă enervează, dar în rest sunt ok, la fel ca cei din set. Materialul pare putin mai subțire decât cei de dus, dar sunt la fel de comozi și au talie înaltă.

Acum ce să zic. Iar am pus ochii pe un set. Am ceva cu seturile, cu compleurile, se vede că am suferit după ele când eram mică. Glumesc, dar chiar îmi plăceau treningurile. Și abia aștept să fac următoarea comandă. Încă mă gândesc dacă mai e cazul să încerc o rochie. Pe de altă parte am emoții cu coletul, pentru că cine știe când o ajunge. În primul rând pentru că sunt sărbătorile și în al doilea rând pentru că e coadă mare la granița, UK are multe restricții. Oricum vă țin la curent cu următorul colet. Chiar sunt curioasă cum se vor mișca lucrurile.

Ce spuneți de alegerile mele de pe Femmeluxe?

   Pe curând!

Comments (2)

 1. Simona Tucu

  ce poze faine ti-au iesit!!! Pe tine rochia animal print chiar arata super, eu cred ca o poti purta la vara, la mine nicio sansa 😛

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Nici gand, nu imi place cum imi vine in talie, poate daca ajung sa o modific putin. Si eventual sa merg intr-o locatie exotica sa pot sa fiu asa super sexy :)).
   Te pup!!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *