Plaja Metalia, Donuts și costumul de baie Vintage

În apropierea stațiunii Limenaria am descoperit plaja care m-a impresionat cel mai mult în Thassos-Metalia. Nu știu cum de nu auzisem nimic de ea în anii trecuți, cert e că anul ăsta am văzut o poză la cineva și-am zis că vreau neapărat să ajung acolo. Era o poză cu o culme muntoasă roșiatică, culme care se află în imediata apropiere a plajei, în partea stângă cum te uiți spre mare. Am înțeles că sunt mai multe drumuri care duc spre ea dar noi am bifat 2 din start, primul fiind cel mai lungi și cel mai frumos. Parcările sunt neamenajate,  așa că am lăsat mașina undeva sus și-am coborât spre plajă pe jos, pe poteca ce oferea priveliști superbe. Fără să vrem am nimerit cel mai lung drum de coborât dar dacă am fi nimerit altul (cum a fost cel de la întoarcere), n-am mai fi văzut atâtea; am fi ratat drumul de trecere prin fosta fabrică de prelucrare a minereului de fier și ruinele împânzite de o mică pădure de pini. Cum pe mine mă fascinează orice loc în care sunt ruine și istorie, ne-am tot oprit să admirăm. Atunci nu știam despre fabrică și eram uimită de ce vedeam, dar ulterior am citit câte ceva pe net și am rămas impresionată. Pe blogul ĂSTA am găsit detalii și mai multe poze decât am eu.

1 2.metalia.ruine 3 5 6 7.Metalia 8parcare 9.metalia 10.horoscop.Thassos.MetaliaPlaja în sine nu prea mi-a plăcut. Sunt foarte multe pietre la intrarea în apă, iar sub ea sunt niște plăci imense de piatră și imediat după ele apa devine foarte adâncă. Erau puși niște sacii de nisip pe post de potecă, pentru cine voia să intre în apă, dar era periculos oricum, mai ales pentru cei mici. Citisem că ar fi căutată de pasionații de snorkeling dar prietenii noștri n-au văzut nimic spectaculos în apă. Cam la toate plajele la care am fost pe insulă, am plătit între 6€ și 14€ pentru o umbreluță și 2 șezlonguri, dar erau incluse 2 băuturi în prețul ăsta. La Metalia însă, nu. Am plătit 6€ și atât, nu s-a oferit nimic. Și nici nu am stat toată ziua, am zis să mergem și altundeva să se bucure și cei mici de apă, așa cum se cuvine, fără pericole. Am petrecut restul zilei la plaja Potos despre care nici nu vreau să vorbesc. Era plină de români, dar o anumită categorie de români…

În cele din urmă m-am ales cu poze frumoase la Metalia. Am purtat noul meu costum de baie de pe Lightinthebox, pe care l-am găsit la un preț de nimic. Eu i-am zis vintage pentru că îmi aduce aminte de costumele mamei din tinerețe. Este cu talie înaltă și are un volan drăguț în partea de sus. De anul trecut am tot admirat genul ăsta de costume,dar nu am îndrăznit să îmi comând până acum pentru că mă gândeam că nu este un model care să mă avantajeze. Și ăsta e adevărul, nu mă avantajează de la spate sub nici o formă 😆 .
V-am zis că îmi place albul și cum nu aveam nici unul pe alb, am zis să îl aleg ăsta. Eu albă, costumul de baie alb și pac, un colac roz în formă de Donuts mușcat a picat la țânc. L-am comandat de pe același site cu mare entuziasm. Mi-ar fi plăcut să fie ceva mai mare dar n-a fost să fie. Oricum, m-am și distrat cu el, lucru la care nu mă așteptăm, haha.

Costum de baie LIGHTINTHEBOX

Colac Donuts AICI

Am făcut o comandă mai măricică pe site, iar livrarea s-a produs într-un timp record, în doar 3 zile coletul figura la BSI Otopeni. M-am bucurat degeaba, ca să ajung apoi să stau cu stres că plec în concediu fără colac după mine. Nu înțeleg de ce e nevoie de atâtea formalități și atâtea hârtii completate, cert e că a stat la Otopeni aproape 2 săptămâni.

vintage.swimsuit.lightinthebox thassos.metalia.beach vintage.swimsuit pink.floats.donuts.beach metalia.beach.thassos lightinthebox floats.donuts donuts.sea.blondie fun.beach.pink blondie.beach.thasos beach.wear.lightinthebox

Voi ați purta astfel de costume de baie? 😆 

Pe curând!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *