Hot! Noua colecție Lipfinity de la Max Factor

De ani buni Max Factor ocupă un loc bun în topul preferințelor mele în materie de produse de make-up și asta pentru că a reușit de-a lungul timpului să-mi satisfacă nevoile și să mă surprindă plăcut.
Am în plan o postare în care vreau să vă povestesc despre un Pen Stick pe care îl ador și îl folosesc constant de luni de zile. Pozele sunt pregătite tot de luni de zile, îmi lipsește doar timpul liber.

Până atunci vă aduc la cunoștință noutățile de primăvară-vară 2014 și anume NOUA colecție Lipfinitycel mai bun produs de buze ultrarezistent de la Max Factor – 16 nuanțe noi și un nou aplicator.

Noua colecție și-a făcut debutul la Victoria Beckham SS14 show, unde Pat Mcgrath, Global Creative Design Director pentru Max Factor, a folosit nuanța Always Delicate pentru a crea un look ultrarafinat. Cea mai naturală și cremoasă nuanță nude a adăugat o adiere de natural sofisticat și perfecțiune tinerească. Pat spune: 
“Foarte des aud femeile spunând că nu au găsit nuanța nude potrivită astfel încât să aibă totuși destulă culoare fără să pară artificială și care să reziste pe buze; este o nuanță așa de soft, cremoasă și de actualitate și cu mare rezistență la transfer.” 
Tot Pat recomandă:  
“În acest sezon primăvară/vară 2014 am văzut și țesături opulente, extravagante și bogate, chiar și pene și coliere sofisticate. Ca să te joci cu aceste look-uri fără să atingi nivelul de catewalk poți folosi o nuanța brun roșcată sau maronie. Sunt representative pentru un trend care este expresiv și teatral, deci super-stilat.” 

Spre deosebire de celelalte rujuri ultra rezistente, care devin uscate și terne pe buze, Lipfinity oferă o culoare rezistentă cu aspect catifelat și ușor și care își păstrează strălucirea și intensitatea. Această se datorează în parte noului aplicator care asigură aplicarea unui strat mai subțire și mai uniform.
Și asta nu este tot. Formula Lipfinity combină culoarea aderentă cu o bază de silicon pentru a asigura non-transferul – ceea ce înseamnă că veți avea pe buze o culoare ce rezistă întreaga zi fără a fi nevoie să o reaplicati după ce ați mâncat sau băut.
Cum sună? Wanted, I know!

Am selectat doar câteva pentru colajul de rujuri dar le-aș încerca pe majoritatea.
Nuanțele sunt superbe!

Comments (3)

 1. Gutu Bianca Lucia

  ce nuante superbe 🙂

  Reply
 2. Mihaela Bolea

  Chiar trebuie să-l încerc şi eu, măcar o nuanţă ♥

  Reply
 3. simona

  Nu cred ca am incercat niciodata un produs pentru buze Max Factor, trebuie sa ma pun si eu la curent cu noutatile! 😛

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *