My Secret – B.U. (Acceptă provocarea și câștigă premii fabuloase)

Parfumul My Secret, cea mai nouă lansare a brandului B.U., vine cu o nouă provocare pentru cele pline de energie şi care cuceresc oraşul cu entuziasm şi curaj. Provocarea ce se numeşte My Secret Mission este o aplicaţie pe pagina de Facebook B.U. România, ce transformă utilizatorii în agenţi secreţi a căror misiune este să o ajute pe fata B.U. să-l cucerească pe băiatul visurilor sale. Interactivă şi multi-level, aceasta oferă utilizatorului experienţa pregătirii fetei B.U. pas cu pas pentru prima întâlnire.B.U. My Secret Mission (1)Cinci etape, peste 70 de premii şi marele premiu

Aplicaţia este formată din cinci etape, fiecare cu câte o probă obligatorie şi una opţională ce poate ajuta agentul secret să câştige un număr cât mai mare de puncte. Acestea se pot transforma în cele peste 70 de premii săptămânale compuse din produse B.U., jurnale cu pix, vouchere Meli Melo, truse pentru machiaj Sephora şi tricouri My Secret. Dacă cele cinci etape sunt finalizate, concurenţii sunt automat înscrişi pentru marele premiu. În urma jurizării, aceştia pot câştiga un total makeover şi o şedinţă foto profesionistă.BUMy Secret este parfumul celor îndrăzneţe. Dulce şi condimentat, acesta descrie prin notele sale fructate, de iasomie şi vanilie fragmente din jocul pe care-l dansează fata B.U.

My Secret Mission este un capitol din povestea acesteia. Cu o grafică girlie şi atrăgătoare, fiecare etapă este o parte din ritualul pre-întâlnire, iar agentul secret este cel hotărăşte scenariul şi este invitat să-şi demonstreze creativitatea până la data de 3 mai 2015.5 DSC00506Sunt norocoasa posesoare a setului My Secret și trebuie să recunosc că parfumul a devenit preferaul meu imediat după primul puf. Agenda e așa girly și drăguță că mi-e milă s-o folosesc iar deodorantul deocamdată își așteaptă rândul cumințel.

Eu zic să îndrăzniți și să acceptați provocarea B.U.

Mult succes!

 

Comments (6)

 1. Lory's Blog

  Am acceptat-o! 🙂
  Sa vedem ce se intampla…daca raman impreuna ori ba!
  Pupici

  Reply
  1. Federova (Post author)

   :)) Sa-mi zici si mie.
   Pup si eu!

   Reply
 2. coco

  imi plac tare mult parfumurile BU!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Si mie. Parfumul adolescentei 😀

   Reply
 3. Daniela

  Imi place campania asta de promovare. E…mai altfel :).

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Este intr-adevar 🙂

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *