Noua colecție de machiaj ARTISTRY PACIFIC LIGHTS de la AMWAY

Înainte să vă povestesc despre colecția de machiaj ARTISTRY PACIFIC LIGHTS trebuie să mărturisesc că AMWAY este un brand despre care am auzit în urmă cu foarte mulți ani dar nu am încercat niciodată nimic de la ei. Nici măcar după ce am ascultat nenumărate laude la adresa produselor de îngrijire pe care cumnata mea le folosea într-un timp. Nu știu ce m-a ținut departe de brand, poate prețurile?!
Noile produse de machiaj PACIFIC LIGHTS din gama de lux ARTISTRY Signature Color mi-au adus aminte de vacanțele la mare, bineînțeles. Colecția chiar este inspirată din magia plajelor din California și din culorile ce emană energie și emoție ale gamei de băuturi energizante XS Power Drink. Combinația de culori estivale vibrante, în nuanțe luminoase, cu designul inovator și rafinat al ambalajelor, oferă o experiență de machiaj unică. Colecția cuprinde farduri de ochi, pudră de față și luciu de buze, combinația perfectă pentru un look remarcabil chiar și în cele mai călduroase zile de vară. Produsele permit realizarea unui look final extravagant, de vacanță, cu ajutorul căruia vei fi în centrul atenției toată vara.

Noua paletă de farduri de ochi PACIFIC LIGHTS ARTISTRY SIGNATURE COLOR este compusă din patru nuanțe special selectate, în culorile răsăritului de soare, pentru crearea unui machiaj elegant, de vară, care să pună în evidență frumusețea ochilor. Formula fină și cremoasă asigură machiajului o rezistență îndelungată, un aspect impecabil, iar culorile își păstrează intensitatea, indiferent de vreme sau de momentul zilei. Fardurile pot fi folosite și de purtătoarele de lentile de contact, deoarece nu conțin parfum și sunt testate alergologic, fiind adecvate pentru a fi utilizate pe toate tipurile de ten, inclusiv pe tenul sensibil.

Preț: 174,47 leiColectia-Amway-Artistry-Pacific-Lights amway

Pudra de față Artistry 3D din colecția Pacific Lights a fost creată pentru a vă oferi strălucirea estivală în doar câteva secunde. Pudra cuprinde cinci nuanțe estivale, o combinație luminoasă, luxoasă, de bronz, roz și tonuri de auriu, ce pot fi utilizate individual sau împreună. Aceasta poate fi aplicată atât pe timpul zilei, cât și la ieșirile de seară, pe față, decolteu sau chiar ca fard de ochi, pentru un machiaj foarte lejer.

Preț: 121,08 lei

Luciurile de buze Artistry Light Up se remarcă prin nuanțe pline de energie și culori deosebite, care vor aduce pe buze un zâmbet ce va fi cu siguranță remarcat. Designul inovator include un accesoriu de iluminat și oglindă, ce permit retușarea machiajului indiferent de locul unde te afli, astfel încât să arăți bine în orice situație. Nuanța Tropical, de un albastru delicat, este perfectă pentru zilele de relaxare pe plajă, iar luciurile de buze vesele, în culorile Cherry sau Pink Grapefruit, sunt excelente pentru o ieșire seara în oraș. Pentru buze în culori intense, care vor întoarce cu siguranță toate privirile, alege culori incitante precum Citrus sau Wild Berry.

Preț: 93,05 leiLuciurile-de-buze-Amway-Pacific-Lights-Artistry-Light-Up Luciurile-de-buze-Amway-Pacific-Lights-Artistry-Light-U2pToate produsele din gama ARTISTRY™ sunt comercializate exclusiv prin intermediul Întreprinzătorilor Privați Amway din România. Găsiți mai multe informații despre produse și opțiunile de cumpărare, precum și oportunitățile de business Amway accesând website-ul companiei AICI.

Voi reveni în curând cu păreri despre câteva dintre produsele nou apărute.
Vă tentează ceva din gama ARTISTRY PACIFIC LIGHTS de la AMWAY?

Pe curând!

 

Comments (2)

 1. Saci

  Arata super!! 🙂

  Saci
  Check out my new VLOG from Turkey!

  Reply
 2. Daniela

  Ohoo, de cand nu am mai luat ceva de la Artistry. Ce de noutati. Chiar daca mi s-au parut scumpe, produsele lor au fost bune.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *