Am fost mireasă..

Sper să nu vă plictisesc cu prea multe detalii personale dar pentru că mi-ați cerut să povestesc despre evenimentul mult așteptat, o să încerc un rezumat. Am amânat postarea asta din mai multe motive:
1. am tot așteptat să primesc pozele ca să am și material de prezentare (și le-am primit după o lună);
2. între timp am fost la 2 nunți și m-am gândit că o să povestesc altfel, comparativ poate;
3. nu prea am avut timp să aștern întâmplările cap-coadă.
Eu până la nunta mea nu am mai fost la altă nuntă de ani de zile, deci nu știam ce se mai poartă, ce nu, obiceiuri, tradiții, etc.
Acum câteva săptămâni mi-au sărit în ochi niște discuții pe facebook și-am constatat că nu prea se mai practică nunțile, că fuge lumea de biserică și dacă fac pasul ăsta e doar de dragul familiei, lucru care mi se pare trist. Am impresia că eu nu mai fac parte din “tineretul din ziua de azi” sau că sunt de modă veche pentru că mi-am dorit asta și m-am imginat îmbrăcată în alb…deci refuz să cred că atât de multe fete din generația mea nu s-au visat miresici în copilărie.
Cam toate vacanțele din copilărie le-am petrecut la țară la bunica și era o mare bucurie pe capul meu când se ivea o nuntă în sat. Pe vremea aia nunțile se făceau la cort iar tam-tam-ul dura cam 3 zile, exact ca în povești. Era fedeleș cu o seară înainte de nuntă, ne adunam cu mic-cu mare și pregăteam bradul. Era un fel de lucru manual în grup, făceam flori, împletituri și lanțuri colorate din hârtie creponată pentru împodobirea bradului natural. Muzica răsuna pe toată ulița până spre dimineață iar a doua zi participam cu drag la tradiții. Acasa la mireasă se chiuia, cântau lăutarii, se rupea turta în cap, se plângea și se încingea hora. Apoi se mergea la udat, pe jos până la biserică și abia seara era marea petrecere. În biserică de cele mai multe ori leșina mireasa iar în mintea mea de copil care auzea toate barfele babelor mă gândeam că gata – deja e grea. La masa de seară mergeam doar dacă eram rude, datori sau voiam “să ne facem oameni” pentru o eventuală nuntă din familia noastră. De cele mai multe ori bunica mă lua cu ea și stăteam până cădeam sub masă. De somn că doar eram copil. Eram în culmea fericirii, mă întâlneam cu verișori, prieteni ce îi vedeam rar sau cunoșteam lume nouă. Toată lumea era primenită iar mireasa tot timpul frumoasă. De fapt nu-mi amintesc chipul nici-uneia pentru ca eu vedeam numai rochia și voalul, albe-albe. Mare dezmăț si bucurie a fost pe capul meu când s-a însurat unchiu-meu și au stat o perioadă la bunica. În fiecare zi mă rugam de noua mătușă să-mi pună voalul în cap. Stăteam nemișcată în odaie și mă priveam încontinuu în oglindă ca o Narcisă.
Îmi doream ca într-o zi să vină și rândul meu și a venit…mi-am îndeplinit of-ul născut în odaie, să intru în biserică cu voalul pe față.
Pe 1 septembrie (când Ed a împlinit 4 lunițe) eu și soțul meu ne-am cununat religios și l-am botezat pe Eduard-Gabriel.
Am ales o petrecere 2 în 1 ca să ne scutim de dublu-stres și alte cheltuieli, atât pe noi cât și pe invitați.  Am vrut sa fie ceva mai restrans, în familie, între prieteni și ceva colegi apropiați.
Știam cu un an în urmă ca vrem să facem pasul ăsta dar nu ne-am ocupat de nimic. Am zis că avem timp destul. Eu eram însărcinată și nu prea aveam chef de plimbări iar daca deschideam pc-ul numai să caut restaurante nu-mi venea. Erau bloguri de citit și aveau prioritate :)). Ca să nu mai zic de site-uri gen suntmamica.ro, copilulmeu.ro, qbebe.com, mamasicopilul, etc.
Știam doar că vreau să fie în septembrie. Cam orice pregătire vrei să faci pentru nuntă sau botez mai întâi de toate trebuie să ai un număr estimativ de invitați.
Biserica
Abia cu o săptămână înainte să nasc am programat biserica. Am ales una cât mai aproape de casă și de ballroom-ul pe care intenționam să-l închiriem.
Se știe deja că biserica în ziua de azi e o afacere extrem de profitabilă. Nu are rost să vă zic cât de hoți sunt preoții așa pe față, probabil că știți deja. Eu nu am știut până la nunta mea că s-a ajuns în halul ăsta. Nici acum nu-mi vine să cred ca preotul, credinciosul și omul lui Dumnezeu 😐 NU A VRUT să ne dea certificatele până nu a plătit nașul suma pe care o vroia, NU cea pe care o stabilise cu noi, mirii ci una mai mare desigur. Iar în astfel de cazuri nu prea ai ce să faci, e ca un șantaj: îți vrei actele? plătești! Nu poți să-i dai cu nimic în bot, nici măcar cu chitanțe, acestea nu există. Acolo e locul lor de muncă, ei fac regulile. În fine…cam asta e biserica la noi, românii.
Apoi la o lună după ce am născut, adică prin iunie, am început să punem la punct alte detalii.
Locația petrecerii
Ca să găsești un restaurant pe gustul tău trebuie să le cauți pe net și să le selectezi, apoi să suni pentru programare vizită, să mergi să îl vezi, să discuți, să guști meniul (la unele), etc.
Cum noi nu aveam nici timp și nici mari pretenții, am mers la sursă sigură. Știam ballroom-ul respectiv pentru că îl vizitasem cu câteva luni în urmă cu niște prieteni care se pregăteau și ei de căsătorie și îmi plăcea. Mare, înalt, design simplu, culori deschise, exact pe gustul meu. Am sunat înainte, am stabilit o întâlnire, am fost, am discutat, ne-am pus de acord cu detaliile, ne-a plăcut și am stabilit să-l închiriem pentru duminică 1 septembrie 2013.
Recunosc ca dacă nu aș fi fost ocupată cu bebelinul, aș fi mers să vizitez mai multe ballroom-uri. De exemplu, mi-ar fi plăcut să aibă formație cu cântăreață. În viziunea unora e mai demodat dar altfel e atmosfera și altfel se distrează lumea. Asta dacă ți neapărat ca lumea să se simtă bine.
Meniul a fost clasic, nimic spectaculos dar gustos. Doar cu sarmalele am avut o problemă și la friptură mi s-a părut exagerat de multă carne. Tortul n-am înțeles de ce s-a servit în felii atât de subțiri dar mă rog, am observat prea târziu din păcate. Ne-au dat acasă rola de jos întreagă, așa de mult a rămas.
Muzica
Am ales Dj. La fel, n-am avut timp să căutam ceva anume deși aveam acasă un teanc de pliante de la diverse târguri. Ne-am lăsat pe mâna domnului manager al ballrom-ului și ne-a pus în contact cu Dj-ul. Aici am cam dat-o în bară. Efectiv nu mi-am dat seama că trebuie să stau cu gura pe el dacă vreau muzică care îmi place mie. Ni s-a spus să facem o lista cu wanted dar cine s-a ocupat? 😐
Important e că s-a dansat suficient, au fost cam toate genurile, nici vorbă de manele și am reușit să șocăm și invitații cu…Rammstein :)).
Dj-ul a venit la pachet cu luminițe, balonașe și fum. Chestii pe care le-am ales și le-am vrut mai mult pentru dansul mirilor și fix atunci nu le-a activat :).
În seara aia am dansat pentru prima dată cu soțul meu ♥ dar nu vals. Nu m-am străduit deloc să-l conving că vreau vals. Acum parcă regret.
Am hotărât să dansam lent, fără scheme și artificii pe melodia From this moment“- Shania Twain. Și a fost un moment foarte frumos..
Foto-video
Anul trecut la cununia civila m-au părăsit toți prietenii mei fotografi iar cei care s-au anunțat disponibili mi-au făcut și ofertă de preț, așa că mă cunosc scăpam cu vreo 350 de euro :/. Asta în cazul prezentat de mine, adică poze clasice la starea civilă și poze de cuplu în parc, totul ar fi durat vreo 3 ore. Petrecerea a fost restrânsă, acolo nici nu vroiam poze. Așa că am preferat un necunoscut “mai ieftin” care a ales ce poze a vrut el pentru album și și-a lăsat watermark pe toate toate. Mda.
Acum la nuntă iar am avut emoții în alegerea unui fotograf și-am ales o echipă recomandată de o prietenă. Nu sunt foarte mulțumită de poze deși sunt frumoase. Problema e că sunt eu perfecționistă și analizez orice în detaliu.
De cameraman nu comentez, putea să nici nu vină că nu mă deranja. Eu am ce am cu pozele :P.
Și apropo, pozele pe care le vedeți sunt editate doar de mine atât cât știu, adică crop unde era nevoie la unele și lumină, contrast la altele. Mai mult nu știu.
Alte detalii
Bănuiesc că vreți să aflați și alte detalii cum ar fi mărturiile, rochia, pantofii, buchetul, etc. Toate nimicurile astea sunt detalii care contează și când vrei ca totul să iasă perfect trebuie să te ocupi de ele personal. Timp să fie.
Verighetele
Inițial am zis că vreau cel mai simplu model dar cât am stat să-mi clătesc ochii prin vitrinele magazinului de unde le-am comandat am ajuns să fiu la un pas de diamant. Soțul îmi sugerase de la început și chiar a insistat să aleg ceva cu diamant pentru mine (el nu e așa zgârcit ca mine :P) dar am deja unul la inelul de logodnă și nu vroiam să am grija la 2 chestii ;)). Dacă strălucesc în sincron și atrag hoții? :)) Glumesc.
Le-am comandat la Coriolan iar modelul este o combinație de aur alb cu aur galben. Am scris numele și data pe interior, altfel nu se putea plus o inimioară ce se formează din puls ♡.
În dimineața următoare după căsătorie tare simpatic a fost omul meu: “Nu simți ceva străin în tine/pe tine așa?” Eu: “Nu” . Mă gândeam că face mișto de mine dar nu înțelegeam poanta. El: ” Simt ceva străin, ceva ce mă.. glodește. Aaaaa verigheta mă!” :)) Dar chiar s-a obișnuit greu cu ea, o dă jos la duș, zice că îi atrage atenția la volan și nu poate s-o ia la sală. L-a incomodat la exerciții în prima zi. Nu a purtat în viata lui vreun accesoriu bijuterie, e singurul. 
Mărturiile
Nu am avut timp să mă ocup de ele personal așa că am acceptat prima variantă propusă de soțul meu. Că tot suntem noi fani magneți, a ales un magnet de frigider cu pozele noastre în formă de inimioare. Asta după ce a stat și-a studiat bine “piața”.
Că să arate mai bine pe mese i-am atașat o punguță cu câteva pietricele bleo.
Exemplu de mărturie ce-mi mai place – un borcănel mic cu miere, frumos împodobit ♥.
Rochia
Am ales rochie stil prințesă pentru că toată copilaria m-am visat așa, în rochie înfoiată, cu “V” în față și corset. Nu aveam un model anume în cap, trebuia doar s-o caut și să simt sclipirea aia în momentul când o probez.
Știu că rochia de mireasă o porți o dată și PA, la revedere așa nu voiam să cheltui prea mult, sincer nu aveam de gând să dau mai mult de 500 de ron pe ea. Și găsisem ceva frumos fix la prețul asta pe un site chinezesc dar era prea târziu să comand, nu mi-ar fi ajuns coletul până în ziua nunții. Așa că ghiciți de unde mi-am procurat-o! Vă spun eu cu mândrie și fără rușine: Dragonul Roșu. Cu tot cu accesorii adică crinolina și fundița de la spate nu a fost mai mult de 1000 ron. Voalul și setul de bijiterii mi l-a cumpărat nașa, cică așa e regula/tradiția sau ce-o fi :D.
Nu e rochie din nu-știu ce mătase sau cu “perle sbaroschi”. Al meu când a văzut-o mi-a zis ceva de genul “ce de biluțe are” :)), voia să zică mărgeluțe.
Nu prea sunt de acord cu rochiile închiriate, adică n-am nimic împotriva fetelor care aleg varianta asta dar eu nu m-aș simți bine într-o rochie pe care a mai purtat-o cineva înainte. Am fost totuși cu o prietenă să își închirieze și am probat si eu vreo 2 rochii. Era 1200 Ron închiriatul, rochii care noi ar fi costat între 3000-6000 Ron după spusele doamnei care ni le-a prezentat. Nu mai stiu firma, ceva cu “Esposa…”. La unele se vedea într-adevar calitate dar nimic nu avea acel glow de lucru nou, nimic nu strălucea în ochii mei :P.
Rochii frumoase făcute de designeri români am văzut la un târg la Palatul Ghica dar nu am probat nimic. Ori erau mărimi prea mari, ori depășeau bugetul disponibil pentru asta. Acolo am avut o experiență șocantă, trebuia să vă povestesc atunci. Se făcuse ditamai coada afară, nu se măritau toate fetele dar veniseră cu vecina, prietena, mama, pisica, bunica, etc. Să aibe părerea la tot familionul, să nu cumva să apară la nuntă cu vreo rochie frez. Mare mare îmbulzeală. Noi, eu și o prietenă (și ea își căuta rochie) eram la ușă și așteptam să ne vină rândul, să ne lase să intrăm. Aveam bon.
Din senin începe să plouă cu găleata și domnii de la intrare închid ușile. Noi înăuntru, toată lumea afară, înjurau și se chinuiau să intre în clădire. Înăuntru era un coridor lung și gol dar nu aveau loc toți. La un moment dat au reușit să deschidă ușile și să năvălească peste noi. Toata lumea era fleașcă, ciuciulete, machiaje varză, strigăte, nervi și mare gălăgie. Noi doua, uscate, aranjate și șocate, am rămas într-un colț cu ochii beliți la ce vedeam. Ehh, așa fleașcă cum erau domn’șoarele au urcat la etaj ca să probeze rochii domne, rochii albe nu altfel. Mirese disperate, nu alta. De-asta nici chef să probez n-am avut, m-a indispus atmosfera încărcată și atitudinea femeilor.
Pantofii
I-am făcut pe comandă aici. Am vrut ceva de calitate pentru că era important să rezist atâtea ore pe tocuri fără să fac bătături. Am ales un model simplu cu fundiță într-o parte din piele sidefată, nuanța ivory și gri șters pe margini. Tocul are 8 cm, sunt foarte comozi dar tot m-am ales cu o bășicuță. Păi io nu trebuia să dansez? Am avut noroc cu nașa care mi-a împrumutat o pereche de sandale negre cu vreo 2 numere mai mari dar foarte comode.
Coafura
Cam la orice rochie de prințesă cel mai bine se vede un coc voluminos după părerea mea. Mi-ar fi plăcut și niște bucle într-o parte dar nu cred că mi-ar fi rezistat, plus că ar fi fost incomod (din când în când am stat și cu bebe plus că am fost la baie să…mă mulg de vreo 3 ori:D).
Nu a ieșit exact cocul pe care îl vroiam dar a fost ok și ăsta. Și a rezistat foarte bine, simțeam că am o cască în cap, am numărat vreo 80 de agrafe iar dimineața când mi-am dat tot jos, m-am trezit cu 2 cucuie :)). Dar cucuie nu glumă. M-a glodit diadema în capete de mi-a făcut direct coarne.

Machiajul
Am căutat pe net în disperare un model care să mă satisfacă și nimic. Altă dată aveam foldere întregi cu machiaje. Am apelat la o prietenă dragă, Ema și m-am lăsat pe mâna ei. Știam că e mare talent și n-am avut mari emoții.
A costat doar 190 Ron cu tot cu gene false și nu vreți să știți ce produse folosește :|. O recomand cu toată încrederea. Nu știu ce mi-a facut dar când m-am văzut în oglindă îmi venea să mă pup :)). Acum că face cursuri la Illamasqua în Londra s-ar putea să-și schimbe prețurile.
Buchetul
Da, am visat la bujorii copilăriei mele dragi dar prețul unui buchet cu bujori m-a făcut să rămân cu visele. Citisem undeva pe net că în perioada septembrie-octombrie e în jur de 500 Ron. Păi mai avea puțin și ajungea buchetul mai scump ca rochia. Mi-am trimis soțul să facă comandă, am lăsat buchetul pe mana lui dar nu fără instrucțiuni. I-am zis că îl vreau micuț și simplu, cu trandafiri ivory și hortensii bleo-lila. S-a descurcat ca de obicei, buchetul a ieșit exact pe gustul meu.
Manichiura
Am profitat de voucherul de 100 Ron primit cadou la Beauty Chat și mi-am făcut programare la Absolut Nails. Am ales o manichiură semi-permanentă, french simplu. Am citit numai laude la adresa salonului dar se pare că eu am avut ghinion și m-am ales cu un french pe care și eu îl făceam mai bine. Îmi venea să plâng acasă. Oja semi-permanentă nu se curăță așa ușor cu dizolvant și gata și ca să acopăr cât de cât dungile alea strâmbe am aplicat peste, o oja nude semi-transparentă în două straturi.
Poza este făcută imediat după ce am ajuns acasă de la salon, dați click pentru mărire și observați :).
Parfumul a fost Beauty de la Calvin Klein.
În speranța că ați rămas cu mine până la final, vă mulțumesc mult și aștept părerile voastre sau întrebările, dacă aveți.
Din propria experiența recomand petrecerea 2 în 1 celor care nu sunt prea petrecăreți, e mai puțină bătaie de cap și mai ales, mai puțin stres. De asemenea, că e vorba de biserică, restaurant sau altceva, recomand să acordați mare atenție la plăți.
Noi am preferat ceva mai simplu, nu mi s-a tăiat pizza în cap, nu m-a furat nimeni, și nu am avut lăutari la scară. Ah, și nici jarteaua nu mi-a scos-o soțul cu dinții.  Nici n-am purtat de fapt. Nu că nu suntem funny dar preferăm să fim la noi în dormitor, singuri.
Așa de spectacol am aruncat totuși buchetul la fete și am acceptat să mi se ia voalul.
A fost si o surpriză frumoasă de la nașa care i-a adus 3 cadane colorate (ursitoare) lui Eduard :)). Au fost chiar simpatice.
Nu am avut lună de miere pentru că nu am vrut să zbor cu Eduard atât de mic și în plus mai avem și alte dorințe care ne motivează să fim mai chibzuiți.
M-am bucurat enorm să văd atâtea persoane dragi mie la un loc și mai ales să-mi revăd rudele.
A fost un eveniment important în viața noastră de care sunt mândră pentru că ne-am ocupat doar noi 2, fără ajutorul nimănui. Aș minți dacă aș spune că a ieșit perfect dar sunt sinceră și recunosc că a ieșit mi-nu-nat. Mi-ar fi plăcut totuși să pot fi și fotograf și dj ;)).
A fost o zi de neuitat.

Comments (148)

 1. Zuzele

  Wooooooooooooooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cat de frumoasa ai fost!!!!!!!!!!!!!! Una dintre cele mai frumoase miresici pe care le-am vazut vreodata 🙂 Superba. De bebe nu mai spun. Adorabil. Sunteti o familie foarte frumoasa! PS: ce parfum ai folosit mireasa fiind?:))) pupici

  Reply
  1. Federova

   Multumesc!!!! Bine ca mi-ai adus aminte, stiam eu ca am uitat ceva. Am trecut acum si parfumul – Beauty de la C.K.
   Pupici!

   Reply
 2. Miss Z

  Ai fost superba! Cea mai frumoasa mireasa pe care am vazut-o in ultima vreme 🙂

  Reply
  1. Federova

   Multumesc frumos! Cred ca toate miresicile sunt frumoase in ziua nuntii ;)).

   Reply
 3. Adelina e.p.

  In ultimul timp am tot citit postari despre nunti, dar a ta mi se pare cea mai frumoasa dintre toate! Pozele mi se par reusite, si rochia imi place rauuuu.
  Esti o frumoasa si ai un baietel superb! Sa fiti sanatosi si fericiti.

  Reply
  1. Federova

   Aoleo, sa nu vada celelalte fete care au postat despre nunta lor ca o sa se supere :P. Glumesc! Sunt sigura ca fiecare nunta are farmecul ei.
   Multumesc pentru complimente! Multa sanatate si tie!

   Reply
 4. Miruna Ana-Maria

  Casa de piatra ! Sunteti tare frumosi !

  Reply
  1. Federova

   Multumesc frumos Miruna!

   Reply
 5. Gya

  imi plac tare mult genul asta de postari, iar tu arati superb in toate pozele

  Reply
  1. Federova

   Si mie imi plac genul asta de postari dar stiu persoane care nu le agreaza si am emotii cand public. Decocamdata toata lumea ma felicita si ma complimenteaza in comentarii, iti dai seama cat mi-ati umplut sufletul.

   Reply
 6. georgiana georgy

  Wow,deci a venit la fix aceasta postare.Si eu sunt o viitoare miresica si deocamdata ma cam lupt cu toate,restaurant formatie si restu.Nici eu nu sunt atat de incantata de toata acesta alergatura,dar imi doresc sa fiu mireasa.Felictari pt tot,ai fost superba..totul simplu si cu gust.Multa fericire si tot ce va doreste inimioara.

  Reply
  1. Federova

   Multumesc Georgiana! Iti doresc multa forta si energie pentru organizare! Eu am avut noroc cu sotul meu care e foarte descurcaret si mi-a suportat toate mofturile.
   Fericire si sanatate iti urez!

   Reply
 7. Anonymous

  Ce frumoasa e rochiiiiaaaa.. Nici nu as fi ghicit ca ai luat o de la Dragonul Rosu. E superbaaaa si iti sta foarte bine. Casnicie fericita va doresc!

  Reply
  1. Federova

   Nici eu n-as fi zis ca o sa gasesc un model asa dragut acolo dar am zis hai totusi sa ma duc, primisem prea multe recomandari. Ma bucur tare mult ca am facut alegerea asta. Al meu ma cam indemna sa dau oricat pe rochie dar nu m-a lasat inima. De banii aia prefer sa-mi iau un zbor intr-o capitala europeana sau ceva de genul ;)).

   Reply
  2. Anonymous

   Sa stii ca asa este. Nu merita o rochie mai mult de 10 milioane. Eu nu m am gandit niciodata la o rochie tip printesica dar dupa ce am vazut pozele cu tine … mai-mai sa ma razgandesc. Chiar am cautat pe internet site uri de specialitate, in speranta ca o sa gasesc un model asemanator, mi au placut in special “bilutele”. :)) Sper sa gasesc ceva asemanator, daca nu, cand va fi timpul. Voiam sa te intreb, a fost dificil sa dansezi cu crinolina?

   Reply
  3. Federova

   Fix de asta imi era frica. Am probat-o de vreo 2 ori si am incercat sa merg cu ea prin casa dar nu am rezistat mult pentru ca era destul de cald si s-a facut sauna sub mine. La nunta nu am patit asta, vremea a fost perfecta si n-au fost probleme. Crinolina desi pare un impediment la dans eu am simtit ca m-a ajutat sa ma misc. Pentru ca a tinut rochia departe de picioarele mele, m-am miscat mai bine si am dansat fara probleme. Important e sa ai rochia exact pana jos cu tocuri, sa nu se tarasca deloc.

   Reply
 8. Beauty Tested

  Sunteti o familie foarte frumoasa! Sa fiti fericiti!

  Reply
  1. Federova

   Multumim, multumim! 😀

   Reply
 9. nadia candrea

  CASA DE PIATRA!!! Multa fericire si impliniri alaturi de ingerasul vostru! Postarea este foarte frumoasa si iti multumesc ca m-ai facut partasa la evenimentul vostru unic! Nu ai scris nimic despre botez, dar m-am lamurit cand am vazut cateva fotografii, mai aveai putin si lesinai cand l-a bagat preotul pe Eduard in apa :)) o poza de neuitat!!! V-a iesit frumos din cate ne-ai lasat sa vedem si ma incanta mult faptul ca v-ati organizat singuri! Asa am procedat si noi si am fost multumiti de rezultat! Copilul vostru e o minune, va doresc din suflet sa va bucurati de el si sa va dea Dumnezeu sanatate! Felicitari inca o data, multumesc pentru postare, mi-era dor sa aflu cum se mai face o nunta, in 2013 🙂 Eu m-am maritat acum 4 ani, in Bucovina (Vatra Dornei), alte obiceiuri! Pupici, toate cele bune si crestere usoara!!!

  Reply
  1. Federova

   Wow, in Bucovina. Sunt tare curioasa cum e o nunta in alte parti ale tarii dar mi-ar placea sa si particip la una :P.
   Deci tu m-ai vazut in ziua nuntii mele, hihi.
   Chiar asa, n-am scris nimic despre botez si despre multe alte lucruri. Nu am vrut sa intru prea in detaliu. Intr-adevar m-am speriat cand am vazut cat il baga pe Ed in apa. Sotul nu a fost de acord sa il bahe in apa deloc dar preotul a insistat ca nu pateste nimic si eu l-am aprobat gandindu-ma ca asta e botezul, trebuie sa il bage in apa. DAR nu am stiu ca se baga de TREI ori si am inlemnit cand am vazut. Nu a patit nimic, plans putin si gata.
   Toate cele bune!

   Reply
 10. Iasmy

  Foarte frumoasa! Si bebe e un dulce, sa va traiasca!

  Reply
  1. Federova

   Multumim frumos!

   Reply
 11. MoGio

  MI-NU-NA-TA ! Ai fost exact asa cum mi-am imaginat , sincer si fara treburi de’alea siropoase , dar chiar esti cea mai frumoasa mireasa ! Puiutul tau mic seamana perfect cu sotul . Lucrurile bune sa-si faca cuib in viata voastra :*

  Reply
  1. Federova

   MoGio m-ai socat :)), esti singura persoana care zice ca Ed seamana cu sotul. Toata lumea a zis ca e leit eu deci iti dai seama ca nu te crede nimeni :)).
   Multumesc frumos! Numai bine si tie! :*

   Reply
 12. Jullywithlove

  foarte frumoasa! si eu nu fac complimente des 🙂

  Reply
  1. Federova

   Da, stiu :D. Multumesc Jully!

   Reply
 13. Dia

  Buna!
  Te urmaresc de putin timp si am tinut sa mentionez lucrul asta inainte sa ma bag ca o straina in discutie. 🙂
  Vreau sa spun in primul rand ca nu credeam ca mai exista mirese asa frumoase, pe langa faptul ca natura te-a facut frumoasa ca femeie. Machiajul este primul detaliu care m-a atras foarte mult, este nemaipomenit si nu cred ca exista altceva care sa ti se potriveasca mai bine. Al doilea detaliu, rochia care este chiar deosebita si ti-a stat perfect si a fost o investitie foarte buna. Imi place ca totul ti se potriveste, coafura, machiajul, rochia. Sper ca te-ai pozat suficient cat sa faci o revista pentru mirese. 🙂 Nu am de gand in niciun caz sa te obosesc cu complimente, dar mi-a placut foarte mult cum arati, ca o mireasa adevarata.
  Felicitari si casa de piatra iti doresc!

  Reply
  1. Federova

   Doamne cate complimente, am uitat ca exista posibilitatea sa primesc asa multe. Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase Dia! Sper sa iti placa blogul meu si sa ma urmaresti in continuare. Si ori de cate ori ai ceva de zis..fell free :). Imi place la nebunie sa stam de vorba.
   Sa-ti raspund la intrebare – daa, ne-am pozat suficient zic eu, o sa avem un album dragut si maricel.

   Reply
 14. Alina P.

  Wow absolut minunata! Sa stii ca mie nu-mi plac toate miresele, am vazut si mirese nu foarte…reusite sa zicem, dar tu ai fost cu adevarat extraordinara! Si cum ai reusit sa ai corpul acela de vis dupa 4 luni de la nastere????? O fosta colega din liceu, si acum dupa 1 an de cand are fetita, se chinuie sa fie cum a fost inainte de sarcina.
  Oricum, pozele sunt foarte frumoase, iar cel mic e adorabil!

  Reply
  1. Federova

   Multumesc frumos Alina! Nu stiu cum am reusit ca mare efort nu am facut si nici gene stralucite nu am :)). Am manacat mai sanatos sa zicem, am fost si la sala inainte de nunta dar am lucrat light pentru ca nu am voie la mare efort fizic.

   Reply
 15. nelida amet

  Casa de piatra! Ai fost o miresica foarte frumoasa,mi-a placut modelul rochitei,mai exact corsetul si make-up’ul.Recunosc ca modelul coafurii nu e pe placul meu,dar tie ti-a stat bine.
  A fost amuzanta intamplarea de la targul pentru nunti ;))…si nefericita pentru fetele care au ramas in ploaie cateva minute!
  La noi(musulmanii),nuntile inca mai tin 3 zile,incepe de joi seara cu pregatirea sarmalelor la care iau parte doar rudele foarte apropiate ale miresei,vineri vine hogea acasa sa-i cunune si apoi seara are loc o petrecere pentru tineri numit sugestiv”Tineret”.Cand eram eu micuta,bunica ne ducea pe mine si pe verii mei la astfel de petreceri care aveau loc in cartierul ei(se organizau in cort) si in interiorul cortului dansau mirii (imbracati altfel decat in ziua nuntii),nasii,socrii,cavalerii si domnisoarele de onoare si tinerii necasatoriti.Ceilalti stateau pe margine si admirau.Sambata este de fapt ziua nuntii,cand are loc cununia civila si petrecerea propriu-zisa.
  Aceste 3 zile sunt destul de obositoare atat pentru miri cat si pentru rudele aproapiate care au luat parte de la inceput pana la sfarsit.Ultima nunta care a avut loc dupa acest tipar,la petrecerea de sambata seara(propriu-zisa) nu aveam nici un chef de distractie,eram satula de alergatura de pana atunci si foarte obosita(am fost si domnisoara de onoare!-eu si verii mei,asa ca am stat cam tot timpul impreuna,atat la munca cat si la odihna pe scaun) si la ciorba de potroace din ziua urmatoare chiar n-am mai avut nici o energie sa particip,cu toate ca eram curioasa ce se face atunci pentru ca nu mai fusesem.
  Inca nu m-am casatorit,dar eu visez la o nunta simpla,vara,intr-un spatiu verde amenajat ca in nuntile americane sau undeva pe malul marii,cu cei foarte apropiati si imediat dupa,sa pot fugi impreuna cu mirele in luna de miere,in strainatate si sa ma bucur de luna de miere cat de mult voi putea.

  Reply
  1. Federova

   Am banuit dupa nume ca esti musulmana. Interesanta nunta la voi, cred ca e tare obositor sa petreci atatea zile la rand, stau si ma intreb cum sunt fetele oamenilor pe filmare (banuiesc ca se si fimeaza, nu?). Oricum cred ca orice nunta are farmecul ei indiferent de nationalitate, traditii, etc.
   Asa cum iti imaginezi tu nunta ta mi-am visat-o si eu pe a mea dar cand eram mai mica. Acum nu mai am aceleasi gusturi sau mai bine spus posibilitati. Ar fi fost peste mana sa duc la mare invitatii iar undeva intr-un spatiu verde e cu dus-intors. Vara sunt tantari seara sau exista posibilitatea sa ploua, ect. Vremea conteaza mult. Uite ca nici n-am scris ca am avut parte de o vreme superba si a fost soare si frumos. Bine ca se vede cat de cat din poze.
   Daca mai stai pe aici, sa-mi dai de stire cand te mariti, poate imi arati niste pozici :D.

   Reply
 16. Descude

  Ai fost exact asa cum imi imaginam,delicata,extrem de frumoasa si cu zambetul tau inocent!
  P.S:Eduard iti seamana perfect:)

  Reply
  1. Federova

   Hihi, multumesc draga mea!
   Eduard e mami intreg si tati gol :))

   Reply
 17. Cristina

  Supereb pozele, esti o mireasa superba, sa va traiasca baietelul! Felicitari si casa de piatra!

  Reply
  1. Federova

   Multumim Cristina!

   Reply
 18. fashion doctor

  superbemomente! sa fiti fericiti!

  Reply
  1. Federova

   Intr-adevar! Pupici

   Reply
 19. Deea

  Ce speriata esti in poza aceea unde e scufundat bebelinul in apa! :))
  Ati fost o pereche frumoasa, cu un copil si mai frumos! Rochia arata minunat in fotografii, asa ca eu consider ca ai facut o alegere inspirata. Tu pur si simplu radiezi!
  Ai cumva un tatuaj?! 🙂 Mi-a sarit in ochi! :))
  In ce zona a tarii locuieste bunica ta? Eu sunt din Olt si acolo inca se pastreaza traditiile de care ai vorbit tu. Vara asta am facut si eu nunta si, la fel ca si voi, ne-am ocupat singuri de tot. A fost o nunta mare, doar asa se face la noi si a fost un adevarat stres se reusim sa imbinam o parte din traditii (nu le-am pastrat pe toate, am renuntat si noi la furatul miresei, la jartiera si la multe altele) cu obiceiurile moderne. Ideea este ca am vrut sa facem o nunta eleganta, la care toti sa se simta bine. Si a iesit totul foarte bine, exact asa cum am sperat! Bine, dupa nunta ne-am dat seama ca unele aspecte puteau fi imbunatatite, dar in momentul petrecerii a fost totul minunat! Am avut o formatie care a facut o super atmosfera iar noi am fost non-stop pe ringul de dans si nu am lasat invitatii sa se odihneasca decat atunci cand mancau.:)) Sunt amintiri frumoase! Daca as putea, as lua totul de la capat. Poate la botez, cand va fi! 😀 Felicitari, casa de piatra si multa sanatate si noroc si voua si bebelinului!

  Reply
  1. Federova

   Vorba ta, as lua totul de la capat pentru ca m-am simtit bine desi am avut momente cand imi venea sa pic de oboseala si de durerere de cap. Am dansat foarte mult si-am zambit tot timpul dar totul a fost natural ;)).
   Bunica mea statea in judetul Olt :), comuna Verguleasa deci am copilarit cam pe aceleasi meleaguri.
   Am un tatuaj pe umar, este o zana pe care mi-am facut-o la 20 de ani. De-ale tineretii 😀
   Casa de piatra si tie daca zici ca te-ai casatorit in vara!

   Aaaa, daa, m-am speriat rau cand am vazut ca il baga de TREI ori in apa, credeam ca doar o data si de-asta am fost socata. Bine ca nu a patit nimic bebe, a plans putin si gata.

   Reply
 20. anais

  Ai fost superba! Felicitari!

  Ce fata ai facut in biserica la botez :))))

  Reply
  1. Federova

   Nu a fost asa de poza, chiar m-am panicat. Am uitat ca se baga de 3 ori in apa si nu doar o data. Sotul nu a fost de acord sa il bage in apa dar preotul a insistat ca nu pateste nimic si eu il sustineam ca asa e botezul domne, sa stea linistit :)). Apoi cand am vazut cum e de fapt botezul mi-a cazut inima intre ovare direct :)).
   Ms, pup!

   Reply
 21. coco

  sunteti o faminlie minunata, sa aveti o viata frumoasa!
  tare frumoasa esti, draga mea!

  Reply
  1. Federova

   Multumim draga coco! Te pup!

   Reply
 22. Anca M.

  Ai fost intradevar o printesa! Sunteti o familie frumoasa, iar Eduard e un ingeras! Va doresc multa fericire!

  Reply
  1. Federova

   Multumim frumos Anca!

   Reply
 23. Allesandra

  Foarte frumoasa postarea ta ! Asa de mult mi-a placut incat m-ai facut sa imi doresc sa scriu si eu despre nunta noastra! Oare ar fi ciudat sa o scriu dupa doi ani de la eveniment ? Tu ai fost superba iar bebe e o dulceata! Te pup

  Reply
  1. Federova

   Multumesc Alle! Pai eu te sustin si te sfatuiesc sa scrii, macar ramane ca o amintire pe blog ca cine stie ce ne mai amintitm noi la batranete ;)).
   Te pup si eu!

   Reply
 24. Dalia

  Ai fost superba in ziua nuntii si imi place ca nu esti genul care a aruncat sute de milioane in stanga si in dreapta doar de dragul unei nopti :-* casa de piatra si sa iti traiasca puiul :-*

  Reply
  1. Federova

   Nu, chiar n-am vrut sa aruncam aiurea cu banii dar tot am cheltuit ceva. Cand vrei ceva de calitate trebuie. Pana la urma invitatii sunt familia, prietenii apropiati si conteaza sa se simta bine si sa le placa si lor alegerile noastre.
   Multumim!

   Reply
 25. Adelina Radu

  Ai fost foarte frumoasa! Eu nu mi-as dori o rochie printesa insa ti-a stat minunat si chiar a fost frumoasa! Chiar si buchetul imi place!

  Te inteleg asa bine la partea cu pzoele! Si eu am lucrat in facultate ca fotograf asa ca sunt ft atenta la detalii si de cele mai multe ori nu imi plc pozele de la nunti pe care unii le considera reusite.

  Reply
  1. Federova

   Ms Adelina! Imi plac mult si unele rochii tip sirena dar eu sunt lata in solduri si nu prea ma avantajeaza modelul. Dar in rochie de printesa m-am visat in copilarie asa ca nu puteam sa fac alta alegere. Am luat exact ce mi-a placut.
   De poze ce sa zic, majoritatea sunt frumoase pentru ca suntem noi “chiparosi” :)), scuza-mi lipsa de modestie :P.

   Reply
 26. LAURA

  Ai fost divina !! Sunteti o pereche foarte frumoasa si puiul e un ingeras. Va urez CASA DE PIATRA si multa fericire ! Te pup !

  Reply
  1. Federova

   Multumim frumos draga Laura! Casa de piatra si tie! Inca o data 😛 si multa fericire, sanatate si numai ganduri bune.
   Pup!

   Reply
 27. M and M

  Ai fost foarte frumoasa !
  p.s. Ce comica esti in poza cand il baga pe bebe in apa:)).
  te pup:*

  Reply
  1. Federova

   Ms M! Comica dar panicata ;))
   Pup!

   Reply
 28. justme

  ai fost superba 🙂 si doamne ce copil frumos ai, eu nu sunt genul de fata care atunci cand vede un bebe zice ah ce dragut, mai degraba fac asta la catelusi, insa la al tauuuu ….e fffff frumos :X sa iti traiasca.
  si daca poti sa imi spui, cum de esti asa slaba desi doar ce ai nascut? ai mancat sanatos in timpul sarcinei? cateva detalii, ms mult anticipat.

  Reply
  1. Federova

   Multumesc draguta! Nu zic ca e al meu dar e atat de dulce ca imi vine sa-l mananc in fiecare zi bucatica cu bucatica. Iar eu n-am fost genul de fata/femeie care sa aibe atractie la bebelusi, vorba ta, mai degraba la catei :)). Nu credeam ca o sa fiu atat de indragostita de copilasul meu.
   Slaba sunt pentru ca am avut noroc zic eu. In timpul sarcinii am mancat muuult pentru ca aveam tot timpul senzatia ca mi-e foame, nu stiu de ce. Dar am tinut cont de ce bag in gura. Am evitat grasimi, prajeli, sucuri carbogazoase, fast-food-uri, mezeluri si alte prostii. Imi place mancarea gatita si gatesc.
   Am luat totusi aproape 18 kg dar am scapat repede de ele. Cred ca secretul a fost alaptatul.

   Reply
 29. Macy

  Ai fost o mireasa foarte frumoasa 🙂 mi-a placut si rochia mult si a fost foarte frumoasa si ea. Nici eu nu am vrut sa o inchiriez sau o cumpar, mai ales ca modelul pe care l-am vrut eu costa 1000 euro si atunci mi-a facut-o mama mea si am iesit foarte ieftin. Eu am investit mai mult in fotografi, imi trebuia poze frumoase si acum nu ma mai uit la ele :)) ati fost frumosi toti trei in acea zi minunata.

  Reply
  1. Federova

   Mi-ar placea sa iti vad rochia, sunt curioasa de ce ti-a facut mama ta. O sa te contactez in privat :D.
   Am investit si noi ceva in fotografii, adica n-au fost chiar ieftini dar nici exagerat de scumpi.
   Multumim frumos!

   Reply
 30. Anonymous

  Cand a murit mamaia mea ea avea platita contributia la biserica dar unchiul meu nu si pt asta a zis ca daca nu plateste nu o ingroapa:P Nu inteleg ce treaba avea unchiul meu[bine era copilul ei]dar pers in cauza avea platite toate. Oricum cate am vazut/auzit la tv nu ii mai privesc cu ochi buni pe acesti slujitori.

  In rest imi place f mult rochia ta, ai fost f frumoasa, bine ca ai explicat etapa cu etapa ca sa stiu cand ma apuc si eu la anul de pregatiri pt nunta. de ex nu realizam ca diadema poate provoca aceleasi neplaceri ca coronita[nu suport mai mult de 2 ore], etc. Am fost sambata la o nunta, nu mi-a placut mancarea deloc, ne-a pus si la ultima masa din fundul salonului, pana ajungeam pe ringul de dans trecea jumatate din melodie, nu ne-a pus niciun buchet in piept, nu avea marturii, mi s-a parut o nunta saracuta desi amandoi castiga f bine.
  Eu niciodata nu m-am machiat la coafor, bine ca ai zis si pretul macar asa sa-mi fac o idee.Eu la majorat acum muulti ani am avut un dj care atunci cand dansam punea melodii mai lente si cand mancam baga melodii care faceau mancarea sa danseze in stomac:)). Asa si ideea era ca ai fost o mireasa f frumoasa!

  Reply
  1. Federova

   wow, saraca mamaie. Unii preoti sunt…fara obraz! Nu credeam ca s-a ajuns asa.

   Daca ai nevoie de sfaturi legate de pregatiri poti sa ma contactezi oricand. Uite ca mi-ai adus aminte ca nu am scris de COCARDE, adica floricelele din piept pe care le-am combinat cu niste frumoase cruciulite si am muncit la ele vreo 2 zile si ceva pentru ca le-am pus ac de brosa. Au iesit foarte frumos.

   Reply
 31. Mihaela Pojogu

  Frumosi toti 3 ! 🙂

  Reply
  1. Federova

   Multumim!

   Reply
 32. alicee

  Ai fost minunata! Rochia e de vis!
  Imi place mult si buchetul, e deosebit

  Reply
  1. Federova

   Multumesc frumos Alice! Buchetul e intr-un fel alegera sotului, e a fost sa-l comande :D.

   Reply
 33. Maya Secret

  Un articol tare frumos realizat, mi-a placut mult de tot. Ai avut parte de o nunta de vis, machiajul a fost divin, pozele la fel, bebe frumos si sanatos. Iar rochia a fost tare draguta, nu as fi zis ca este din Dragon. Imi plac femeile chibzuite, felicitarile mele. :*

  Reply
  1. Federova

   Pai am zis sa fiu chibzuita macar cu rochia care o port doar o data si buna alegere am facut. S-a nimerit sa fie din Dragon, daca imi placea ceva de pe Lipscani o luam dar nu eram dispusa sa dau foarte mult pe ea. Consider ca nu se merita, chiar daca in esenta e o rochie importanta si de vis.
   Multumim, pup!

   Reply
 34. ilda76

  Am remarcat ceva la fotografii, admirandu-le! Pe langa faptul ca sunteti extraordinar de frumosi, ca va potriviti foarte bine, exista intre voi o chimie ce trece de fotografie – hot, hot, hot!:))
  Tu, Fede, asa cum era de asteptat, ai fost superbissima!
  Bebe Elf e o minunatie de copil!
  Sa fiti sanatosi si fericiti toti trei, sa va bucurati unul de altul!
  Iar cele doua frumoase si unice evenimente sa fie intr-un ceas bun!

  Mi-a placut postarea asta, m-a entuziasmat!:)

  Pupicei, cu drag!
  Ilda
  Lavender Thoughts

  Reply
  1. Federova

   Complimentele tale ma emotioneaza pana la lacrimi cateodata. Poate e si din cauza melodiei ce o ascult (ceva chill). Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi inainte de toate ca in rest le facem pe toate.
   Aceleasi ganduri bune si pentru tine si familia ta draga Ilda!
   Pupici!

   Reply
 35. RaL Diaconescu

  Felicitari din inima :*
  Ai fost tare frumoasa.
  Cu rochia de mireasa sunt perfect de acord cu tine 🙂 Eu nu am probat nicio rochita de mireasa. M-am dus direct cu poza sa mi-o faca 🙂

  Reply
  1. Anonymous

   Cine ti-a facut-o? 🙂
   Gabriela

   Reply
  2. Federova

   Ral, am dat si de varianta asta numai ca nu aveam nici un model anume in cap plus ca mi s-a parut cam mare pretul. Intre 2000 si 4000, in cazul in care nu stii ce iese.
   Multumesc!

   Reply
 36. Mihaela Bolea

  O familie minunată! 🙂

  Reply
  1. Federova

   Multumim Mihaela!

   Reply
 37. Deea

  Cea mai frumoasa mireasa! Superba din cap pana in picioare! Felicitari! Sa fiti sanatosi si voiosi! :*

  Reply
  1. Federova

   Moaaa, din cap pana in picioare :)), imi place ca esti asa de directa, mi te si imaginez cum o spui. Te pup draguta!

   Reply
 38. Madalina

  Doamne cat de frumoasa ai fost!!!! Eu nu comentez des, chiar daca te urmaresc, dar de data asta nu ma pot abtine!!! N-as fi zis nicicand ca rochia e din Dragon. Iar de machiaj, nu mai zic. Eu anul asta am facut cununia civila si m-a machiat o fata foarte cunoscuta in blogosfera (nu zic numele ca nu-i relevant) M-a costat 230 lei si am plecat aproape plangand de-acolo. Nici fdt nu era bine intins pe fata, a dat de trei ori cu pensula si gata, eram horror. Chiar m-am bucurat ca am nunta la anul, ca daca aveam acelasi machiaj, m-as fi ofticat foarte tare. La tine de cum am vazut pozele ma pregateam sa te intreb CINE TE-A MACHIAT???? Am notat-o pe prietena ta, o contactez la anul pentru nunta 🙂 In concluzie, super poze, voi doi frumosi tare si bebe cel mai scump. Pupici

  Reply
  1. Federova

   Madalina, multumesc pentru comentariu si aprecieri! Te mai astept pe aici.
   Nici eu n-as fi zis ca e din Dragon daca o vedeam la cineva. Nu e chiar asa chicios magazinul, mai sunt scapate prin el si lucruri frumuoase.
   Destul de mult ai dat pe machiaj, bineinteles ca ma roade curiozitatea sa stiu cine te-a machiat dar iti respect decizia de a tine secret. Uneori e necesar…
   Nu vei regreta o clipa daca apelezi la Ema, poti sa faci inainte o proba daca ai emotii in privinta lui.
   Pupici!

   Reply
 39. simona

  Ai fost o mireasa exact asa cum mi-am imaginat eu, o mireasa adevarata! 🙂 Esti deosebit de frumoasa in toate pozele, arati perfect – coafura, machiaj, rochie, corpul tau minunat, totul! In plus mie imi plac foarte mult pozele, chiar mi se pare ca arata foarte profi.
  Nu pot decat sa va doresc fericire, sanatate si iubire eterna! 🙂

  Reply
  1. Federova

   Simo, multumesc pentru urari, acelasi ganduri bune si pentru tine si viitoarea ta familie :D.
   Nu-mi vine sa cred ca o sa te cunosc, am emotii 😀

   Reply
 40. Anonymous

  Ai fost o mireasa absolut superba,de fapt ati fost superbi toti trei.Ai un bebe extraordinar de frumos care iti seamana perfect.Va doresc multa fericire!

  Reply
  1. Federova

   Multumim! Numai bine si tie!

   Reply
 41. Alina Anghel

  Vai, Rammstein la nunta? Super tare, felicitari 😀 Imi place tot, desi nu e si conceptul meu de nunta. Dar tu stralucesti si te prinde tare bine postura asta de printesa (vezi sa nu citeasca :)) ). Lasand gluma la o parte, sunteti un cuplu de vis si-n pozele astea sunteti mai frumosi ca niciodata! Imi place tare mult cum ai “organizat” cheltuielile si nu-mi vine sa cred ca doar atat ai dat pe rochie. Deci se poate! Casa de piatra si in scris si multa fericire. Sa va iubiti mult, sunteti perfecti!

  Reply
  1. Federova

   Da, Rammstein :D. Chiar ne-au zis niste prieteni ca nunta noastra e de neuitat si pentru ei pentru ca are o amprenta cu numele Rammstein ;)), cu ceva ce n-am mai auzit la nici o nunta.
   Multumim pentru complimente draga Alinuta, acum astept sa te vad si pe tine :D.
   Pupici!

   Reply
 42. Claudia Choice

  ai fost o mireasa superba, rochia e de vis 😀 Casa de piatra si sa fiti fericiti alaturi de puiul vostru.

  Reply
  1. Federova

   Multumim frumos Claudia!

   Reply
 43. TheMay Day

  Superba tu, superbe machiajul si rochia. Tare dragalas bebe. 🙂 :X

  http://the-may-day.blogspot.ro/

  Reply
  1. Federova

   Multumim!

   Reply
 44. Hapi

  Sunteti minunati impreuna iar tu radiezi in fiecare poza.Sper ca dragostea sa va binecuvanteze casa mereu.
  Iar cadanele -ursitoare sunt amuzante , nu am vazut niciodata live

  Reply
  1. Federova

   Multumim Hapi! Eu inca sufar ca nu te-am vazut sa stii :(.
   Au fost frumoase, mai vazusem la un botez acum cativa ani dar am uitat de ele. A fost o surpriza placuta din partea nasei.

   Reply
  2. Mihaela nicodin

   imi doresc si eu o rochie asa chiar este din dragonul rosu???????

   Reply
   1. Federova (Post author)

    Exact acolo am gasit-o 🙂

    Reply
 45. Amalia

  O-ho, ce de complimente!
  Se vede ca totul a fost minunat, make-up-ul tau superb; recunosc ca am fost surprinsa sa citesc de unde ti-ai luat rochia, nu as fi ghicit 🙂 Nu are nicio importanta cat costa sau de unde o cumperi, e important ca te-ai simtit bine in ea si ai aratat asa cum ti-ai dorit!
  Cat despre verighete, si noi le-am cumparat tot de la Coriolan, este o firma serioasa si distinsa.

  Sa fiti FOARTE FERICITI!

  Reply
  1. Federova

   Daa, o gramada de complimente, iti dai seama ce energie pozitiva imi dau cand le citesc. Fara comentarii, blogul meu ar fi mort iar eu m-as simti singura si m-as trezi facand monolog la fiecare postare. Ma bucura enorm de mult dialogul cu voi!

   Cat despre rochie, intr-adevar nu conteaza de unde e si cat e, iti dai seama cate modele din Dragon se vand la pret dublu prin magazine? Daca nu, poti sa verifici :).
   Coriolan este o firma foarte serioasa aparent cred. Spun asta pentru ca noi, din neatentia lor trebuia sa platim mai mult cu vreo 300 ron.

   Reply
  2. Amalia

   Stiu ca in magazine se vand multe rochii din Dragon si nu numai, la preturi exagerate, atat in Bucuresti cat si in provincie.
   Imi pare rau sa aud ca ati avut neplaceri la achizitionarea verighetelor…e bine ca pana la urma totul a fost ok 🙂

   Reply
 46. Anonymous

  Casa de piatra sanatate puiutului vostru si multa fericire intregii familii!
  In primul rand, fata ta este perfecta, nu ti-a lipsit nimic si nimic nu a fost in plus, esti foarte frumoasa.
  In al doilea rand, imi place coafura doamnei in galben :-D.
  Apoi…rochita a venit tare frumos pe tine, nu te-as fi vazut intr-un alt model( sirena, scurta etc), buchetul de efect, pantofii imi plac, dar eu nu as putea sa ii port sau sa ii consider comozi deoarece daca sunt desfacuti in fata si imi intra degetele in desfacatura aia, ceea ce imi provoaca dureri din alea de trebuie sa ii iau balerini. Imi pare rau pt unghii, dar sa stii ca nu cred ca a observat mai nimeni ca linia de french e stramba, nu se vede decat daca dai zoom :).
  Am si intrebari….si noi avem nunta tot la ballroomul respectiv, doar ca la ce din Primaverii, iar cand am citit ca ai avut ceva nemultumiri legate de mancare, m-am panicat. Noi avem un menu la oferta( pt ca facem nunta in extrasezon) si ma gandeam ca fiind un pret mai mic la menu, s-ar putea sa nu imi convina ceva la mancare, dar speram totusi sa fiu suprinsa placut. Nu au fost bune sarmalele? Dar in rest, a fost totul OK? Servire, bautura, restul mancarurilor, aranjamentele?
  O sa incep si eu marea cautare a rochiei de mireasa, merg la targ saptamana viitoare( e in piata Constitutiei, v,s ,d…daca e cineva interesat).
  PS. Mi-a placut ca nu ai fost furata :). Ah, si sotul de unde si-a luat costumul? 😀
  Gabriela

  Reply
  1. Federova

   In primul rand multumim frumos pentru complimente!
   Doamna in galben s-a coafat singura, este mosica bebelusului meu si prietena mea cea mai buna :D.
   Ai sa razi poate dar am avut o perioada in care mi-am dorit o rochie scurta in fata si lunga in spate, exact ca aceea din videoclipul miresei din “November Rain- Guns & Roses”. Intr-un final mi-a intrat in cap ca nu am picioare asa frumoase ca sa le las la vedere si tot la modelul de printesa am revenit cu gandul.
   Nici eu nu suport incaltamintea cu desfacatura in fata dar la pantofii astia efectiv nu s-a simtit. Gaura aceea era foarte mica desi aparent pare mare. O usoara durere parca am avut la o unghie dar eu le am extrem de sensibile si am si dansat toata seara :P.

   Legat de restaurant – inainte cu o saptamana de nunta o sa va cheme (dar mai bine sunati voi pentru asta) ca sa degustati meniul si-atunci poti sa vezi cum e mancarea de fapt. Au fost ok si sarmalele dar eu sunt obisnuita cu cele ale soacrei care le face extrem de bune.
   Aranjamentele si decorul (culori scaune, mese) le alegeti voi, au cateva optiuni care sunt chiar dragute. In Primaverii poate e altfel, nu stiu ce sa zic. Am fost si acolo pentru degustare si alegerea tortului si mi-a placut sala, foarte frumoasa si acolo.
   Servirea a fost si ea buna, bauturile nu stiu pentru ca toata seara am baut numai apa plata :)). Singura chestie e ca nu le lasa pe mese si unii invitati nu prea sunt de acord cu asta. Dar ospatarii au fost foarte atenti si nu au lasat paharele sa stea goale.
   Eu la targul de mirese nu am gasit mai nimic. Adica mi-au placut cateva modele dar fiecare trebuia sa aibe cate un minus, ba prea scurta, ba prea impodobita in fata, etc. In februarie parca e un targ mai mare si cred ca sunt si reduceri. Nu te grabi! Eu am luat rochia inainte cu o luna.
   Sotul si-a gasit foarte greu costumul. Dupa lungi cautari pe la ZARA si alte magazine similare din mall-uri (el e mai pretentios si prefera sa plateasca pentru calitate), l-a dus un prieten undeva prin Militari parca, acolo ar fi mai multe magazine specializate, alte detalii nu stiu. Aaaa, camasa si-a luat-o din mall, un brand italian care nu-mi vine acum in minte iar pantofii de la IL PASSO.
   Daca mai ai intrebari, le astept cu drag!
   Pupici

   Reply
  2. Anonymous

   Multumesc tare mult pt raspunsuri.
   As mai avea o intrebare legata de restaurant( na, daca e oarecum comun), nici sucul/vinul nu au fost pe masa? Pentru ca stiu siguri cativa invitati care se vor plange de asta. Sper sa fie bine, sa nu ma stresez.
   Inca o data ” Casa de piatra si fericire multa, multa!”. Pupici.

   Reply
  3. Federova

   Nici o bautura nu lasa pe masa dar vin ospatarii si umple paharul ori de cate ori se goleste. Sunt foarte atenti. Poate daca insistati o sa lase ceva, nu stiu sigur.
   Pupici

   Reply
 47. DanaMakeup

  Casa de piatra! Sa fiti fericiti si impliniti!
  Pupicei

  Reply
  1. Federova

   Multumim frumos!

   Reply
 48. Alice wonders

  Cred si eu ca il pupi toata ziua pe pitic, mi-e drag mie de-aici de dupa ecran. Ma bucur ca ai ramas cu amintiri placute, ai avut o stralucire in fericire care confirma cele scrise de tine. Si te-a machiat foarte frumos prietena ta, arata numai bine in fotografii.

  Reply
  1. Federova

   Ms draga Alice! Este foarte “kissable” puiul meu, nu stiu cum sunt alte mamici dar eu sunt inebunita dupa obrajiori lui pufosi si fini, mi-e greu sa ma abtin sa nu-l pup ;)).
   Prietena mea Ema e un mare talent!

   Reply
 49. Andreea Stoica

  Noi am avut nunta sambata pe 19 oct si desi am pregatit-o in detaliu iti spun sincer ca nu stiu ce s-a intamplat de fapt la nunta mea. Nu am avut timp sa ma bucur de nimic. Totul a trecut intr-o viteza si m-am trezit a doua zi dimineata cum intram in casa pe la ora 9 ca si cum as fi venit de la orice alta petrecere, doar ca eram mult mai obosita si purtam inca rochia de mireasa. Felicitari pentru gestionarea bugetului. Nu credeam ca se mai pot face lucruri frumoase cu bani putini, dar iata ca tu ai reusit. Casa de piatra si tot ce va doriti!

  Reply
  1. Federova

   Ehh, n-au cheltuit chiar putin dar macar am mai scutit o cheltuiala aiurea cu rochia, n-am dat vreo suma exagerata cum am mai auzit la unele mirese 3000-4000 si cand le vad zici ca sunt cearceafuri impodobite. Sunt rea, stiu dar asta este adevarul.

   A dat Alina check la restaurant pe 19 dar nu m-am gandit ca e la nunta TA. Felicitari si casa de piatra iti doresc! Imi pare rau sa aud ca nu ai apucat ca sa te bucuri, eu si cu bebe dupa mine m-am distrat. Bine la un moment dat s-a dus acasa sa doarma in liniste dar vreau sa zic ca extrem de obosita cum eram am avut chef de dans si-am dansat. Si NU, nu m-am ametit, toata seara am baut apa plata. Dar a trecut intr-adevar cam repede.
   Te pup!

   Reply
 50. loryloo

  Felicitari!! Casa de piatra si sa aveti parte de o viata fericita, minunata ca voi in ziua nuntii voastre 🙂
  Ai fost superba, pana la ultimul detaliu! Felicitari si pentru silueta fara cusur, orice proaspata mamica si-ar dori-o. Sora mea a nascut in urma cu aproape 4 luni si inca mai are de furca in privinta kilogramelor.

  Intr-un an, doi, voi fi si eu mireasa si ma sperie gandul pregatirilor. Gandul ca nu voi gasi restaurantul potrivit ori ca va fi ocupat, ca nu voi avea timp sa ma bucur de toate, gandul ca nu va ajunge bugetul pentru tot ce imi doresc, gandul ca o sa trebuiasca sa ne convingem socrii ca unele traditii sunt aiurea, inutile si urate, vremea din ziua cea mare, oh, o groaza! Dar vad apoi articole precum al tau si abia astept sa treaca timpul sa ma vad si eu in rochia alba si sa facem pasul cel mai important… 🙂

  Reply
  1. Federova

   Multumesc frumos, asa sa fie!
   In ziua nuntii aveam fix 4 luni de la nastere :P.

   Un an, doi, ohoho. Pai mai ai destul de asteptat, nu te stresa de acum ca nu rezolvi nimic. Noi am pregatit totul pe ultima suta de m. Am avut destul de putin timp la dispozitie.
   Nu vreau sa fiu rea dar nu inteleg de ce trebuie sa convingeti socrii ca nu vreti niste traditii anume? Pai e nunta voastra sau a lor? Cred ca turbam de nervi daca se baga cineva sa ne zica sa facem intr-un fel sau ceva anume. Am facut absolut ce-am vrut si cum am vrut noi doi, am ales si-am decis impreuna si ne-am descurcat foarte bine. Deci, lasa-i pe batrani ;)), educa-i sau ignora-i, e nunta voastra si o faceti cum vreti voi, voi doi.

   Reply
 51. Macnetize

  Sunteţi atât de frumoşi totţi trei şi vă doresc tot binele din lume şi să fiţi mereu sănătoşi, voioşi, fericiţi şi împliniţi. Totul mi se pare tare delicat, congrats pentru o nuntă atât de frumoasă!

  Reply
  1. Federova

   Multumim frumos draga Anto! Te pup!

   Reply
 52. Dana

  Uau. Esti o femeie ATAT de frumoasa! Iar ca mireasa, ai aratat ca o zana, serios! Casa de piatra, iubiti-va mult! Bebelusul sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii, e o frumusete de copil!
  Mi s-a zbarlit parul pe mine cand am citit postarea. Nunta ta a fost cam cum mi-o doresc eu pe a mea, daca o sa fie vreodata. Nu imi plac chestiile complicate, nici macar traditiile. Cred ca m-as imbolnavi cu caputul daca as auzi lautari in fata blocului. Nu, nu si iar nu, asta chiar nu vreau, desi cand eram mica imi doream atat de mult. Urasc ideea de a se aduna toti vecinii sa se zgaiasca la mine. Nici la petrecere nu as vrea lautari, pentru ca astfel nu as putea sa ascult chiar toata muzica ce imi place. Chit ca imi ia un an de zile, dar tot imi fac o lista cu absolut toate melodiile pe care le vreau.
  Eu iti citesc blogul de o vreme, dar abia acum mi-am facut curaj sa comentez. :”>

  Reply
  1. Federova

   Multumim Dana!
   Lautarii in fata blocului nu mi-au placut niciodata, cred ca traditia asta e strict pentru cei care stau la casa sau la tara, mi se pare mai potrivita. Ca si multe altele.
   Iti doresc mult noroc, sa iasa nunta ta exact cum vrei tu..atunci cand va fi. Pentru ca sigur va fi. Acum 2 ani nu credeam ca o sa fac eu vreodata pasul asta :).

   Reply
 53. Andreea

  Tare dragalasa ai fost in ziua nuntii! Rochia ti-a venit extrem de bine, te prinde modelul ales. La ea imi place in mod deosebit corsetul. Superb!! Ai facut o alegere inspirata.

  Daca exista modele asa frumoase la preturi bune, chiar nu are rost sa investesti zeci de milioane pe o rochita care va sta frumos impachetata intr-un dulap tot restul vietii!

  Pantofiorii imi plac tare mult ca model si nuanta. Si eu i-as fi ales… o sa-i trec pe un wish list. Tare frumusei sunt!

  Ce as fi schimbat ar fi floricele albastre de la buchetel (caci apar si frunzulitele verzulii), le-as fi inlocuit cu un trandafiriu-somon, de exemplu… dar presupun ca albastru este una din nuantele tale preferate, iar acest aspect e mai important in asemenea imprejurari..

  Esti superba!! si bebe asemenea! Toti trei formati o familie tare frumoasa!
  Sa fiti fericiti si sanatosi cu totii, iar viata sa va aduca multe momente speciale! Casa de piatra!!

  Imi place cum ai structurat postarea, cu ocazia asta am aflat si eu cum se fac pregatirile pentru nunti si ce optiuni sunt… n-am mai fost la o nunta de foarte multi ani, nu stiam multe detalii… 🙂

  Reply
  1. Federova

   Multumesc pentru complimente dar si pentru parerile constructive.
   Pantofii sper eu ca o sa-i pot purta si la alte ocazii, eu port alb cu placere si nu par chiar de mireasa 100%.
   Hortensiile albastre nu sunt alese intamplator, pentru ca a fost si botezul lui Eduard am zis ca am si ceva bleo in peisaj. Am combinat cocardele de nunta (trandafiri ivory) cu cruciulitele de botez si au avut funda mica bleo, deci in ton cu hortensiile mele. Imi place tare mult acel roz somon.
   Pup

   Reply
 54. Papadiile Ruxandrei

  Postarea am citit-o in ziua in care ai scris-o, n-am plecat la servici pana n-am dat-o gata, in timp ce-mi savuram cafeaua. 🙂 Am lasat tab-ul deschis tot gandindu-ma sa comentez, zilele au trecut si eu am uitat. Dar nu cred ca e niciodata prea tarziu pentru urarile de bine, ati fost frumosi toti trei, o familie superba si foarte iubita de aparatul de fotografiat.
  Te admir pentru alegerea rochiei, a fost mai mult decat inspirata. Ai reusit sa fii practica si f frumoasa in acelasi timp.
  Asa sper si eu sa gasesc rochia potrivita si accesibila pana la anul in iulie. Mai e mult pana atunci, stiu. 🙂 Oricum, cel mai important e sa nu te stresezi(prea mult) inainte de nunta si sa te distrezi in timpul ei.

  Reply
  1. Federova

   Ruxandra, exact cum ai spus si tu, niciodata nu este prea tarziu. M-am regasit in cuvintele tale pentru ca si eu fac asa de multe ori, las nenumarate taburi deschise si revin :)).
   Mai ai de asteptat pana in iulie, deocamdata nu simti nici un gr de stres, stiu sigur :D. Eu iti doresc multa rabdare pentru ca o sa ai de alergat.
   Nu in ultimul rand, multumesc frumos pentru complimente!

   Reply
 55. Diana

  Of, cat am asteptat seara aia sa postezi :)))) am citit dimineata urmatoare postarea, cat timp treceam vama, dar acum iata-ma intoarsa acasa din delegatie, ca teleghidata dupa drum f lung si multa cofeina, am zis sa iti scriu 🙂
  Ai fost o mireasa superba! Sa fiti intelegatori si iubitori 🙂 Si sa nu fiti destepti in acelasi timp 🙂 Asta e un sfat pe care l-am primit si noi si mi se pare f haios si adevarat 🙂
  Cel mai mult si cel mai mult mi-au placut pantofii si machiajul 🙂 Rochia de printesa nu sta turnata pe fiecare mireasa, insa pe tine a stat f frumos, mai ales datorita bustului generos 😀
  Intr-adevar, rochia de mireasa e un subiect delicat si fiecare are cativa pitici pe creier pe care vrea sa ii implineasca. Eu am vrut sa am si rochie scurta si dupa ce m-au enervat cateva vanzatoare de la firme celebre, am ales un designer , pe Diana Bobar, care mi-a facut minunatia de rochie din doua bucati 🙂 Mi-am pastrat si piticul de pe creier sa am numai materiale naturale in rochie, multa matase naturala ca sa fie vaporoasa si fara cercuri, si m-am simtit cea mai cea. Nu am iesit deloc mai ieftin, dimpotriva, insa nu trece o zi fara sa imi amintesc de rochia mea, si am facut si o sedinta foto la 1 an de la nunta, poate ai vazut-o pe fb.
  Cred ca ai avut o petrecere reusita, se vede asta din poze, si sunteti o familie foarte frumoasa si reusita 🙂
  Nici eu nu as fi crezut cat de repede trece ziua nuntii!
  Va doresc tot binele din lume! pupici 🙂

  Reply
  1. Federova

   Iarta-ma! Am tot bibilit-o si nici macar nu am scris despre tot ce vroiam sa scriu, am omis cateva detalii.
   Chiar haios sfatul pe care l-ai primit ;)).
   Multumesc tare mult pentru urari si aprecieri draga mea!
   Piticul cu rochia scurta a fost si la mine candva dar m-am linistit, aveam o fantezie cu rochia tipei din videoclipul lui Guns`n`Roses – November Rain, rochie scurta in fata si luna in spate. Daca eram mai tinerica sigur pe-aia mi-o faceam la comanda, indiferent de pret :P.
   Ti-am vazut pozele, superbe de altfel, ai avut o nunta ca in filme tu. Banuiesc ca esti catolica, mi-a atras atentia biserica.
   As vrea sa fac si eu o sedinta “trash the dress” dar peisajul frumos de toamna s-a cam dus, poate la anul :P.
   Aceleasi ganduri bune si pentru voi! Pupici!

   Reply
  2. Diana

   chestia cu biserica la noi a fost mai ciudata… am fost botezati in “religia poporului roman”, in anii 80, pentru ca asa era… treaba 🙂 insa, traditiile in amandoua familiile noastre sunt de catolici… asa ca ne-am dorit sa mergem acolo… unul din strabunicii mei a muncit la santierul bisericii respective…si preotul n-a avut nimic de obiectat, e altfel slujba la catolici, fara sa intru in polemica religiilor, mirii chiar jura, se face repetitie cu o seara inainte pentru juraminte, sunt multe fraze emotionante de spus, iar preotul a facut o cuvantare personalizata – trebuie sa te intalnesti cu el de cateva ori inainte, asa ca pana la nunta stie cine esti, e cu orga, cu clopotei cand intra mireasa…
   si eu de la cei de la guns n roses am ramas cu piticul pe creier, dar, ce, cum zici ca daca erai mai tinerica iti faceai rochie scurta… ai picioare foarte frumoase!
   cred ca fiecare mireasa s-a simtit speciala in felul ei, in ziua nuntii, indiferent de oboseala, de stresul de dinainte…
   pentru mine chiar a fost cea mai frumoasa zi! chiar sunt curioasa ce zi poate sa o intreaca pe aia! probabil cand vom avea copii :))

   Reply
  3. Diana

   ah, chiar m-am uitat pe site-ul cu pantofii si ma gandesc sa mi-i iau, desi am 2 pantofi albi-ivoire de la nunta mea, si inca o pereche de sandale “de nasa”, si mi se par chiar deosebiti cei pe care i-ai avut tu. cum e cu marimile? de asta mi-e cel mai frica, niciodata nu imi iau pantofi de pe net…

   Reply
  4. Federova

   wow, cu juraminte! Ce dragut!

   Pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase zile :P. Nah, cand ma gandesc la ziua cand mi-am vazut si tinut puiul in brate prima data simt ca egaleaza una cu alta.
   Mi-am luat 38 eu, atat port defapt. Dar am fost la ei si am probat ceva similar pentru ca modelul asta luat de mine aveau doar 37 si era altfel combinata pielea (la culori ma refer). Eu am ales Ivory sidefat cu nude pe margine si toc de 8 cm. Poti sa-ti faci exact cum vrei tu pe comanda.

   Reply
 56. Ana

  Ai fost minunata, de fapt toti trei sunteti o familie minunata. Va doresc sa fiti toata viata sanatosi, veseli si frumosi!
  Mi-a placut tare mult postarea si se vede ca ai scris-o cu drag. Mie imi plac si postarile cu nota personala pentru ca imi dau ocazia sa cunosc mai mult omul din spatele blogului, iar in cazul tau mi-ai devenit din ce in ce mai draga.
  Te pup

  Reply
  1. Federova

   Ce cuvinte frumoase! Ma bucur sa stiu ca ii sunt draga cuiva. Te pup Ana si te mai astept pe aici!
   Multumesc pentru urari si complimente!

   Reply
 57. Lilly

  Felicitari! Casa de piatra si tot ce va doriti! Eu zic ca ai fost o mireasa superba si mirele e pe masura dar bebeul e cel mai cel 🙂 Sa creasca mare si sa fie sanatos! 🙂 Si eu tot in septembrie anul asta m-am casatorit 😛

  Reply
  1. Federova

   Multumesc frumos Lilly!
   Casa de piatra si tie atunci! 😛

   Reply
 58. Ioana Nae

  Dragă Ionela (uite așa aflu numele tău), felicitări din suflet! Ai fost o mireasă superbă, iar soțul tău este un bărbat norocos. Ești așa frumoasă, radiezi pur și simplu. Mulțumesc pentru postare, uite așa mi-am reamintit și de nunta mea, de acum 4 ani care fost total atipică :)) Apreciez că ți-ai rupt din timp și ai oferit detalii privind organizarea, sigur pot ajuta o viitoare mireasă.
  Toate cele bune și să fiți fericiți!

  Reply
  1. Federova

   Multumesc cu intarziere pentru cuvintele frumoase!

   Reply
 59. Anonymous

  Felicitari pentru postare, imi va fi de mare ajutor! Si felicitari pentru stilul umoristic al prezentarii, sincer si natural, sanatos si fara ifose. Esti o femeie simpatica si cu vederi largi! In rest, o familie frumoasa, o mireasa asemenea si un bebe …pe masura!
  Am luat aminte la tot ce ai scris …si pentru ca abia astazi am probat 3 rochite de “meleasa”…cu pret intre 2000 si 2800…o sa trag o fuga de la Braila la Dragon…sa vedem daca gasesc ceva frumos si mai putin costisitor.
  Te pup si te imbratisez cu drag….asa din toata lumea!
  Oana

  Reply
  1. Federova

   Multumesc tare mult Oana! Sper sa gasesti rochia perfecta. Acum ca mi-ai comentat, m-ai facut sa ma uit pe poze. Ma admir singura :)), imi place atat de mult rochia pe care am purtat-o si machiajul! Chiar sunt mandra de alegerile facute.
   Iti doresc multa bafta si o nunta ca in povesti, exact asa cum ai visat!
   Te imbratisez!

   Reply
 60. Anonymous

  Ai fost o mireasa superba…eu am nunta in august si ma gandeam daca se merita sa merg la Bucuresti pt rochie dar citind povestea ta m-am hotarat.ai avut o rochie foarte frumoasa ,exact asa o caut si eu

  Reply
 61. Andreea Talin

  Ai fost superba. Machiajul mi se pare foarte reusit, iar rochia ti s-a potrivit foarte bine 🙂

  Reply
 62. Corina

  Superbe fotografiile. Si imi place si rochia ta de mireasa, ti s-a potrivit perfect 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc frumos!

   Reply
 63. Loredana Manciu

  Vai Ionela! Cat de frumoasa ai fost mireasa!!! Tu oricum esti foarte frumoasa…dar aici…straluceai! 🙂
  Si micutul…foarte frumusel! Sa va traiasca!
  Sa fiti fericiti impreuna mereu!
  Te pup!
  SUperbe pozele si machiajul! 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc Loredana! Am fost extrem de multumita de machiaj si de rochie. Poate suna a luada dar nu e. Am impresia ca nu exista rochie mai frumoasa decat am avut eu :)). Probabil toate mirelsele simt asta :-D.
   Te pup!

   Reply
 64. Debora

  Wow, ai fost superba! Toti trei sunteti superbi!
  Apropo de nunta, si eu urmeaza sa fiu mireasa pe 18 octombrie si abia astept ziua aceea, pacat ca unele fete nici macar nu isi doresc… Eu am stiut din totdeauna ca voi fi mireasa, vom face nunta cu neamuri si prieteni si voi fi fericita, inca imi doresc asta 🙂
  Multumesc pentru post, imi place f mult machiajul tau! Te pup

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc Debora! Te cred ca abia astepti, asa eram si eu si asa m-am visat de mica. Chiar daca nu se mai poarta si multe persoane o evita, rochia de mireasa stil printesa m-a caracterizat intotdeauna.
   Nu judec oamenii si alegerile lor dar sa stii ca nici eu nu o sa inteleg niciodata femeile care nu se vor mirese.
   Te pup si eu si iti urez de pe acum o nunta ca in povesti si o seara perfecta!

   Reply
 65. Bianca Badea

  Ce ma fac eu ca va trebui sa fac doua nunti, una in Valcea, de unde sunt eu si una in Bucuresti. Dar mai e pana atunci.
  Felicitari pentru nunta, pentru articol, pentru toata viata minunata pe care o ai!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Hei, din Rm.Valcea sunt si eu dar am facut o singura nunta. Au venit doar rudele apropiate de acolo si cine a vrut din prietene. Oricum nu m-am intins, a fost ceva destul de restrans. Nu m-as fi incumetat sa mai fac nunta si acolo. Te felicit pentru curaj si-ti doresc o nunta perfecta!

   Reply
 66. Balaban

  Ai fost o superba..ca miresica,iar voi totii la fel.Si noi anul trecut am avut nunta si am invitat neamurile apropiate si cativa prieteni,dar degeaba au venit numai cati au vrut ..si am stat toata noaptea intr-un stres ca imi era frica nu voi achita datoriile pe care le aveam de dat dimineata.Ca noi am avut formatie asa cum e traditia,foto ,salonul +ospatari,ornat sala (pentru ca aici unde locuiesc iti da doar salonul gol,de restul trebuie sa faci tu rost si sa cauti)plus maruntaiele care trebuia inainte…am alergat o gramada aproape numai eu,ca el lucra si la sfarsit cand sa te bucuri ai inima ca un purice…Dar cu ajutorul lui D-zeu am iesit bine si chiar ne mai ramasesera ceva banuti,dar sincera sa fiu nici nu ma gandeam ca o sa fie bine.Voi cam cate persoane ati avut???

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Ma bucur ca v-a iesit totul bine. Noi am avut aproape 90 de invitati dar a fost ceva restrans si am iesit foarte bine la final. Nu ne faceam griji in privinta invitatilor, cei care au venit ne-au confirmat prezenta inainte cu o saptamana-doua si apoi am stabilit numarul meniurilor. Eu alaptam atunci si eram destul de ocupata cu copilul, asa ca m-am ocupat mai mult online de maruntisuri, dar cel mai mult sotul a alergat unde era nevoie.

   Reply
   1. Balaban

    Si noi am incercat sa le cerem confirmarea numai ca unii nu au vrut ca sa ne spuna si….la momentul acel asta a fost o mare surpriza tare neplacuta,dar ma bucur ca am iesit bine.

    Reply
 67. GeorgianaS

  Ai fost o miresica superba. <3 Eu am nunta pe 10 Septembrie anul ăsta. Sper sa iasă totul așa cum am plănuit.
  Singura mea întrebare. Ai idee dacă de unde ai comandat pantofii au și mărimi extra-mici (33,5-34)? Atâta port. Sincer. Sunt în depresie doar când mă gândesc pentru ca am 1.53(dacă am noroc) și chiar trebuie sa fiu puuuuuțin mai înaltă. Eu rochia tot din dragon am să o cumpăr. Soțul meu (suntem cununați civil) a ales-o și este absolut magica. De când am vazut-o nu m-am mai putut uita la alta rochie. Doamna de acolo m-a liniștit repede și legat de preț(950 ron cea pe care o vreau eu, dar sunt și preturi mai mici) și legat de modificat. A zis ca o poate lucra la comanda pe măsura mea.
  Restaurantul este rezolvat, am dat avansul și meniul e deja stabilit(de mine, pentru că al meu s-a lăsat pe mana gusturilor mele culinare). Cu biserica iar este ok. El fiind militar, slujba la biserica este cadoul de nunta din partea regimentului.
  Te rooog ajuta-mă!!! Am nevoie de pantofi extra-mici! :)))

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Ma bucur ca ti-a placut postarea mea si sper ca ai gasit chestii utile. Sincer nici nu-mi mai aduc aminte cum se numea firma la care i-am comandat, dar avand in vedere ca se fac pe comanda, eu zic ca sigur fac si numere asa mici. Incearca, intreaba la mai multe firme care fac pe comanda. Eu am fost foarte multumita de incaltarile mele pana la un moment dat cand m-am trezit cu o batatura. Dar am si dansat ore intregi si numai in picioare, am stat incaltata asa mai mult de 12 ore. Iti dai seama. Acum as alege sigur niste platforme 😀
   Succes si o nunta ca in povesti sa aveti!

   Reply
 68. Simo

  Ai fost super mireasa..și eu am în iunie anu asta nuntă și botez 2 în 1 …și pe mine mă bate gândi da merg să iau rochia de la dragon,eu fiind din cta,sper să găsesc la preț rezonabil cum ai gasit-o tu. Eu vroiam să te întreb,cum ăți făcut la petrecere? Întâi momentul copilului,cu ursitoare și după dansu muririlor? Tortu a fost separat dau tot2 în 1? Merși mult

  Reply
 69. Anca

  Buna, felicitari pentru nunta, ati aratat minunat toti 3!
  Erai in forma maxima, avand in vedere ca nascusei doar de 4 luni. Eu am nunta in septembrie si va fi tot 2 in 1, baietelul meu va avea 6 luni. Sper sa ajung si eu la o greutate acceptabila (momentan am 77kg) si poate imi gasesc o rochie asemanatoare cu a ta. As vrea sa te intreb in legatura cu rochiile din Dragon. Eu am fost si am probat in magazine prin centru rochii facute in China cat si de la designer. Evident croiala si materialul erau absolut diferite, de aceea imi este teama ca in Dragon voi gasi rochii care arata oarecum ieftine…a ta arata super si vroiam sa te intreb daca majoritatea sunt decente sau ai fost tu norocoasa ca ai gasit-o pe asta?
  Multumesc

  Reply
 70. Maria Alexandra

  Pozele foarte frumoasă

  Reply
 71. Pingback: Rochia de mireasa din Dragonul Rosu. O alternativa la rochiile de mii de euro – Ghidul tau de nunta by StudioBlitz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *