Farmecul începe cu nota 10!

Românca mândră-n toate cele este în primul rând un om frumos învăluit în acea frumusețe care transcede trăsăturile fizice. Își transmite farmecul prin atitudine, vorbe, prin gesturi, fapte, inteligență și felul de a fi. 
 “Istoria Farmecse confundă cu frumusețea românească. O frumusețe autentică, naturală, dezinvoltă.”
N-o să descriu femeia perfectă care ar putea reprezenta prin spiritul ei Farmecul feminității în 2013 ci o să asociez această prețioasă trăsătură cu o singură româncă. Sigur sunt multe romance cu farmec dar una cu renume parcă le eclipsează pe toate. 
Nadia Comaneci – prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică, a uimit o lume întreagă cu performanta ei ,la doar 14 ani.  
Ăsta da Farmec! Este considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii din toate timpurile. O femeie care dă aripi chiar și oamenilor puternici:
Michelle Obama a spus despre ea  la Summitul Comitetului Olimpic din Dallas:  
 “Una dintre cele mai fericite amintiri ale mele e de când eram mică şi mă uitam la Olimpiadă, la televizor, aplaudând-o pe Nadia. Eram inspirată de ea, visam că, dacă voi munci mult, voi putea realiza ceva măreţ”.
 După o fastuoasă carieră cu care a reușit să între în istorie, Nadia continuă să strălucească datorită implicării ei în  activitati caritabile , locuiește în America și are o familie  de invidiat . 
O femeie ambițioasă, frumoasă, aparent simplă dar plină de farmec. O româncă mândră-n toate cele..
*Articol scris pentru SuperBlog Spring 2013. 

Comments (6)

 1. ilda76

  O alegere inspirata si inspirationala – Nadia Comaneci!:)

  Am spus si pe alte bloguri: mie chiar imi plac produsele farmec, chiar imi priesc!:)

  Pupici, Fede!
  Ilda
  Lavender Thoughts

  Reply
  1. Federova

   Nu stiu cat o sa le placa celor de la Farmec, simt ca articolul nu e tocami pe gustul lor dar nah…asta a fost alegerea mea, sa vorbesc despre Nadia si farmecul ei :P.
   Te pup! Ms de vizita!

   Reply
 2. Daniela Macsim

  Felicitari pentru articol!♥

  Reply
  1. Federova

   Multumesc!

   Reply
 3. hapi2233

  Nadia a fost si a ramas o frumusete 🙂

  Reply
  1. Federova

   Indeed!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *