Ce-şi spun zodiile când se privesc în oglindă?

 Am citit ceva amuzant si-am zis sa impart cu voi ;)). 
Zodiei mele (gemeni) si altor zodii (taur, leu, fecioara) observ ca se potriveste foarte bine descrierea ;)). La voi cum sta treaba? 😀
Berbec

Berbecul nu prea are timp să se uite în oglindă. De fapt el nu prea are timp deloc. În faţa oglinzii e tot pe fugă. Abia îşi trece puţin mâna prin păr şi se uită din mers ca să-şi aducă aminte că îi place ce vede. “Cine mă place, mă place aşa cum sunt. Iar dacă cineva nu mă place, înseamnă că e deştept. Îşi dă seama că nu are cum să se pună cu mine. Sunt oricum cel mai tare! Şi, totuşi, parcă e ceva la faţa asta… Cred că e nevoie de o schimbare! Ştiu! Îmi trebuie oglindă nouă!”.

Taur

Pentru Taur, oglinda este o icoană la care se închină. Mulţi nu înţeleg cum o fi să stai aşa, să te uiţi la tine, până te uită sfinţii. “Uite ce buze senzuale! Şi ce privire! Să lucrez puţin la zâmbet! O, da! Şi dinţii! Dacă Dumnezeu ar fi creat omul după chipul şi asemănarea mea, ar fi fost şi acum Raiul pe Pământ. Perfect! O, nu! Am văzut ceva! Penseta! Unde mi-e penseta?”. Dacă ai întâlnire cu un Taur, s-ar putea să blestemi ziua în care s-a inventat oglinda.

Gemeni

Exerciţiile de socializare încep pentru nativul Gemeni în faţa oglinzii. Cum credeaţi că ajunge el să stăpânească arta flirtului? Prin antrenament: ridicări de sprâncene, făcut cu ochiul, zâmbit cu colţul gurii etc. “Mai vesel, mai vesel! Aşa! Câteva vocalize, scuturăm puţin mâinile şi picioarele, aşa… Să nu uit de bancul ăla cu călugăriţa, să scot bani de pe card, să o sun pe scorpia aia de tanti Eliza…” După 5 minute: “Doamne, m-am luat cu vorba şi am uitat să mă uit în oglindă. ”

Rac

Puţine zodii au o relaţie atât de intimă cu oglinda. Până şi ea simte dispoziţiile Racului. Când un Rac e nervos ori supărat şi se uită la ea, oglinda şi-ar dori să nu se fi născut, la ce-i aud urechile. Dacă Racul jubilează în faţa ei, oglinda se deoache. “Ia să mă uit! Ce-o fi vrut să zică Popeasca? Cum adică îmi lucesc ochii în cap? Ce, am eu faţă de amfibie?  Apoi s-o dreagă, cică era glumă! Proastă! Şi ea şi gluma!”. Oglinda e confidentul ideal pentru Rac. Pentru că tace şi ascultă.

Leu

“Oglindă oglinjoară, cine e cel mai frumos, bun şi deştept din ţară?”. Şi atât i-ar trebui oglinzii să nu coopereze dacă vrea să nu se facă ţăndări. Cu privitorul Leu nu e de joacă. “De fapt, nici nu contează ce credeţi voi despre mine! Nu am nevoie de admiratori! Mă iubesc aşa cum sunt, iar dacă voi nu ştiţi să mă apreciaţi, e problema voastră. Nici nu ştiţi ce pierdeţi!”. În oglindă, Leul se crede la concursul de karaoke. Piesa preferată: “Şi m-am îndrăgostit de… mine”.

Fecioară

După ce că trăim într-o lume impură, imperfectă şi defectă, asta mai lipsea! Oglinda aduce Fecioarei confirmările de care avea nevoie: “Ştii bine că nu poţi să mă păcăleşti, aşa sunt şi gata! N-am ce face! Dacă aveam şi eu mai multe buze, gene mai lungi, un nas mai de revistă, ar fi fost ceva. Şi de părul ăsta ce să mai zic?! N-are leac nici cu perucă. Ce să-mi placă la mine?”. Monologul se întrerupe brusc (din fericire!): “Vaaai, o pată! Azi n-am şters oglinda decât de două ori. Unde am pus cârpa aia?”.

Balanţă

Nativilor Balanţă nu le ajunge o oglindă. Ei au nevoie de cel puţin două, pentru a pendula între ele ca pe balansoar. “- Îmi place, parcă nu mai am ochii aşa de umflaţi! – Pe cine încerci să păcăleşti? Nu vezi cearcănele alea? – Hai, că dinţii s-au mai albit! Pasta de dinţi îşi face treaba! – Se vede! Tot mai albi şi tot mai rari!”. Doar asta înseamnă să fii în echilibru! Să recunoşti că, pentru a avea dreptate, cineva trebuie să nu aibă dreptate. Nu degeaba se spune că oglinda are două feţe.

Scorpion

Scorpionul, care nu are nicio problemă în a pretinde ascultare de la ceilalţi, se trezeşte dezorientat în faţa oglinzii. Personajul din faţa lui este primul din istorie pe care nu poate să-l pună la punct. Aşa că oricât ar porunci ridurilor să dispară sau ochilor să-şi schimbe culoarea, de dincolo de imagine se reflectă neputinţa. Scorpionul fredonează un cântec atunci când se uită în oglindă: “Nu mi-e frică, nu mi-e frică de baubau.”. După care tresare: “Da’ tu cine eşti? M-ai speriat!”.

Săgetător

Fire independentă, Săgetătorul se desprinde lejer de ceilalţi, dar şi de toate ale sale. Chipul reflectat în oglindă nu face excepţie. “Tu erai? Nu te recunosc! Arătai mai bine cândva! Dar nu-i nimic, eu ştiu prea bine cine sunt! Te reneg, iar dacă mă superi, te dezmoştenesc! Tu stai cuminte acolo iar eu mă duc repede să iau nişte poze din album de acum 2, 5 şi 10 ani, să ţi le pun la ramă, ca să te inspiri!”. Săgetătorul are şi un basm preferat: “Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de… oglindă”.

Capricorn

“Atenţie la mine!” începe Capricornul dialogul cu sosia din oglindă. “Ordonaţi!” răspund sprâncenele. “Încruntaaaaa-rea!” comandă glasul. Şi, uite aşa, Capricornul dă milităria jos din pod şi face cu el ceea ce îi place să facă şi cu ceilalţi: instrucţie. “Să ne punem masca!” e porunca principală. Astfel se încolonează privirea sobră, obrajii ţepeni, buzele încleştate, într-o ţinută demnă, care impune respect. Dacă un Capricorn e ţâfnos, înseamnă că i-a picat faţa. Daţi-i repede o oglindă!

Vărsător

Singura zodie care nici nu are nevoie de oglindă. De ce să piardă vremea şi să se holbeze la un ciob, când el vede oricum de fiecare dată alt om?! Cel de ieri nu mai e azi, cel de azi nu va mai fi şi mâine. Pentru Vărsător, oglinda este totuşi un compromis, pentru că deserveşte scopuri utilitare. Oglinda este remediul pentru zăpăceala primordială a zodiei: ajută bărbatul să nu se radă cu penseta şi femeia să nu îşi penseze sprâncenele cu lama. Vărsătorul zice aşa: “Bună şi invenţia asta la ceva!”.

Peşti

Toată lumea ştie că zodia de la capăt e reprezentată prin doi peşti, care înoată fie unul la stânga şi altul la dreapta, fie unul în sus şi altul în jos. Când nativul cu pricina dă cu ochii tot de el în oglindă, îşi spune “Bună, ce faci? De când nu ne-am mai văzut! Pe unde ai umblat?”. Oglinda oferă nativului Peşti prilejul de a-şi vedea întotdeauna ceea ce el trecuse cu vederea la propria persoană. Oglinda este locul de reconciliere a dualităţii. Numai acolo Peştii îşi adună cele două părţi şi devin întregi.
V-ati amuzat putin? ;))
 

Comments (29)

 1. INTJ

  rofl … la mine (varsator) se potriveste la fix … la ceva e buna si oglinda! :))

  Reply
 2. SWEET CRAZY LOLLIPOP

  Prea tareeeeeeeeeeeeee! :))

  Reply
 3. Miu Miu

  Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de… oglindă” nuj zici rau :))) fiz in seara asta spuneam ca eu nu o sa am niciodata 30 de ani :)))poate un 27 asa 😀

  Reply
 4. Sudessa

  Doamne Fed,stii cata dreptate are Berbecul tau?Eu chiar asa sunt…Ma uit in oglinda doar atunci cand trebuie sa plec de acasa..cu 10-15 minute ami devreme..cred ca e un specific al nostru pentru a nu ne putea gasi defectele..dar merge de minune…atunci cand nu stii ce defecte ai te comporti ca si cum ar fi atuuri…Hihi!!M-ai binedispus!

  Reply
 5. ABeautyTale

  tare tare tare!

  Reply
 6. Federova

  INTJ,
  credeam ca ti s-a pus interdictie pe blogul meu (rofl):)). O fi buna, nu zic nu…dar stiu un varsator care iese din casa cu parul la 220 :)).

  SWEET,
  tare, tare…dar de ce n-ai scris si zodia ta? Noroc ca eu stiu ca esti de-a mea ;)).

  Miu Miu,
  mi-a placut monologul Sagetatorului ;)). Cred ca basmul ala se aplica la mai multe zodii.

  Reply
 7. Federova

  Sudessa,
  sa te cred? ;)). Mami e “berbeaca” si uita sa mai plece din fata oglinzii :)), ca sa nu mai zic ca nu pleaca niciodata fara sa se coafeze/machieze :D.mm…imi aminteste putin de mine ;)).

  ABeautyTale,
  I know! ;))

  Reply
 8. ABeautyTale

  da, si eu sunt berbeaca iar oglinda este viata mea! :))

  Reply
 9. Gabrielle Rose

  bine zis(varsator)

  Reply
 10. Macnetize

  Am ras cu lacrimi. acum, incruntaaaarea! Fireste, sunt capricorn. Thx, made my evening :*

  Reply
 11. Federova

  Gabrielle Rose,
  credeam ca iubesti oglinzile…mai ales cand dansezi ;)).

  Reply
 12. bioana

  Am ras copios impreuna cu prietenul meu. La leu e descrierea perfecta a iubitului meu sau invers. Si capricornul le zice bine , nu spun ca nu :)). Foarte tare postarea!

  Reply
 13. Federova

  Macnetize,
  imi place finalul descrierii :)).

  Bioana,
  Stiu!!! :)) Cunosc un leu care s-a dat de gol “Imi vine sa pup poza cand ma uit la ea”, in poza fiind EA :)).

  Reply
 14. INTJ

  @Federova – hmm … interesanta presupunere … ma face sa ma intreb daca ma supraestimezi sau daca ma subestimezi … sau daca e doar faptul ca-s de pe-o alta planeta. da’ revenind la “un varsator care iese din casa cu parul la 220“, sunt curios: does it work?

  Reply
 15. coco

  la mine nu se potriveste…la fiica-mea da !

  Reply
 16. simona

  Perfect adevarat! 😛

  Reply
 17. SWEET CRAZY LOLLIPOP

  Eeee…m-am gandit eu ca-mi stii zodia :))

  Reply
 18. Federova

  INTJ,
  stiam io ca esti de pe alta planeta, cum e acolo? :).
  Incearca si tu ca sa vezi daca it’s working sau nu :P.

  coco,
  pai nu se potriveste la toata lumea nah ;)).

  Reply
 19. sakura

  :)) :)) :)) ce-am mai ras asa de dimineata!!
  La mine dimineata e la ora 11 🙂
  Nu mi se potriveste, dar asta nu m-a oprit sa ma amuz tare.
  Eu sufar de imaginatie foarte bogata asa ca in timp ce citeam “vizualizam” personajele cunoscute :))

  Reply
 20. Federova

  La fel si eu, altfel nu-mi mai parea asa funny articolul ;)). Dar in ce zodie esti?

  Reply
 21. descude

  Foarte funny:))
  Eu sunt balanta,si se cam potriveste…spre rusinea mea:))

  Reply
 22. INTJ

  @Federova – e aproape bine 😀 … de incercat nu n-am cum sa incerc deoarece am iesit demult din jocul ala. da’ cum varianta aia n-am incercat-o personal, eram curios sa aflu cam ce sanse de reusita ar fi avut (daca ignoram schimbarile din mediu).

  Reply
 23. ChicBoutique

  🙂
  mie nu mi se potriveste!
  eu sunt LEU…dar nush ce leu sunt eu:))) nu sunt unul atipic, destul de modest..si caruia nu-i place sa fie tot timpul in centrul atentie..
  habar n-am..;))
  te puup!

  Reply
 24. G.W.

  foarte tare :))

  Reply
 25. Special K

  :))) Cica avem o relatie apropiata :))

  Reply
 26. £avi H.

  😀
  la mine se potriveste un picut :d :))

  Reply
 27. C.L.M.

  Eu m-am amuzat putin mai mault, mai ales ca sunt gemeni =))

  Reply
 28. sakura

  Am intarziat 🙂
  conform zodiacului as fi berbec. insa nu numai ca nu mi se potriveste dar eu nici nu cred in relevanta lui.
  de amuzat m-am amuzat copios inca o data :))

  Reply
 29. Anonymous

  Ha, ha, ha that’s true. Sunt un taur veritabil!!! bine putin mai modesta totusi!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *