Printre preferatele verii – Ear Cuff

Am în plan o postare cu produsele preferate ale verii, postare de-aia gen…”terminatele” 😆 dar până mă apuc eu de ea, vine iarna, vreau să bifez și câteva accesorii, că tot m-am trezit cu o mică colecție de cerceluși. Și nu orice cerceluși, ci de-ăștia masivi ce se poartă singuri, pe o singură ureche mai exact.
Primul care a ajuns în cutia mea de bijuterii l-am găsit pe LovelyWholeSale iar apoi am descoperit câțiva la super preț, pe Choies. Nu vă spun câtă atenție atrage un asemenea cercel și câte întrebări și complimente la adresa lui am primit. Nu asta a fost intenția atunci când i-am ales, pur și simplu mi-au plăcut, mi s-a părut ceva unic și delicat în ciuda faptului că sunt măricei și acoperă cam juma` de ureche.ear.cuff,choies ear.cuff earing.cuff.choies earings.choiesÎi am deja de câteva luni și nu a oxidat nici măcar unul. De apă i-am ferit, chiar nu aș putea să fac duș cu ditai broșa în ureche, dar de parfum sigur nu au scăpat. Încă arată frumos și sunt în continuare încântată de ei.
La cealaltă ureche îmi pun ceva foarte mic ca să nu stea totuși goală, un cercel pietricică de exemplu.
Sistemul de prindere provoacă uneori dureri, sus fiind o clemuță care strânge zgârciul urechii. La vreo doi dintre ei am putut să o reglez astfel încât să nu mă mai doară dar altul mă rupe uneori. Tot îl port la cât mi-e de drag.
Mai sunt pe site și alte exemplare de Ear Cuff cu aripi sau pietre colorate. Mie îmi plac mai simpli și tot aștept și urmăresc să mai apară și alte modele similare cu ce am..Ai mei se găsesc AICI, AICI și AICI😀 . Momentan,1.90$ bucata 😯 .

Cum vi se pare cerceii ăștia? Par extravaganții?

Ați purta așa ceva?

Comments (6)

  1. Daniela

    As zice ca trebuie sa-ti stea bine cu astfel de cercei si tie chiar iti vin foarte bine. 🙂 Pup

    Reply
  2. Georgia

    Eu nu stiu daca as purta dar imi plac la nebunie in cazul tau. Primul (din colajul cu tine) este favoritul meu. Te pup!

    Reply
  3. JustAnAngel.net

    Sunt cu siguranta un detaliu care pun in valoare o coafura sau o tinuta.

    Reply
  4. Amalia

    Buna, pe langa cerceii care sunt tare dragalasi, am vazut in poze o sticluta absolut adorabila! Este de parfum? Poti sa imi spui de unde o ai?! M-am cam indragostit.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Buna Amalia! Este o sticluta cu mir adusa de mami de la o manastire din Grecia :).

      Reply
      1. Amalia

        Merci mult de raspuns! Este absolut superba! Sa o stapanesti sanatoasa, desi, asa putin, imi pare tare rau ca nu e mai de aproape de pe la noi…

        Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *