În palton roșu

Niciodată nu am fost atrasă de roșu și tot timpul am avut senzația nu prinde, eu având pielea cu subton roz. Dar mami avea tot timpul alta părere și parcă înflorea la față când vedea în palton roșu. Am avut un palton roșu acum vreo 10 ani, dar am renunțat la el când a început țină la spate și scamele se înmulțească mai mult. Mi-a plăcut mult, era cambrat, avea 2 rânduri de nasturi mari, buzunare și era destul de grosuț. Am făcut câteva ieri cu el. Țin minte și acum magazinul de unde l-am luat și prețul pe care l-a avut. Mi s-a părut super ieftin și mi-a plăcut atât de mult modelul încât am trecut peste faptul era roșu. În el am avut o ședință foto și în contrast cu zăpada au ieșit niste materiale superbe la vremea aia. Pozele reapective au avut ceva succes. Nu pe Instagram sau aici, ci pe un site unde domnul fotograf vindea pozele, cu acordul meu evident. Nu am avut nici un beneficiu, dar m-am bucurat foarte mult. S-au cumpărat poze pentru diverse pliante, articole, reclame, dar cel mai frumos exemplu e al unei autoare din UK care a ales poza mea fie coperta cărții ei. Bineînțeles am comandat imediat cartea atunci când am aflat. O păstrez cu drag, dar nu am apucat o citesc nici în ziua de azi.

Așa se explică revenirea mea la palton roșu. Facebook mi-a adus aminte de una dintre pozele acelea vechi și mi s-a făcut brusc dor de un roșu. Am intrat pe Bonprix unde știam sigur că găsesc un model drăguț de palton și vizionând atâtea modele de geci, palatoane și alte haine din aceasi categorie, mi-am dat seama că aș vrea mai multe. Nehotărâtă de fel, am pus repede un pool pe insta cu 2 modele de geci (pe verde și albastru), un palton roșu și o haină animal print pufoasă. Am vrut ceva excentric, clar, am simțit nevoia să ies din astea simple și necolorate ale mele. Așa cum nu mă așteptam, a ieșit câștigător acel palton roșu și cumva m-am bucurat mai mult, doar că în momentul comenzii nu mai era disponibilă mărimea mea, respectiv 38. Acum este. Nu îmi pare rău, acum mă gândesc că aș fi părut veșnic gravidă în el. Nu că m-ar fi deranjat neapărat, dar probabil m-aș fi lovit de aceeași întrebarea și uneori e chiar supărător. În fine, într-un final am comandat alt model de palton roșu, un roșu viu, carmin, în realitate.

Comanda a venit repede și l-am desfăcut nerăbdătoare să îl port odată. Doar că era puțîn sifonat de la împachetare și am băgat fierul de călcat pe el, lucru pe care nu vi-l recomand. Dacă l-aș fi ținut pe umeraș pe balcon, o perioadă poate și-aș fi revenit, dar nu am avut răbdare. Ca să îl duc undeva la curățătorie să îl calce iar nu aș fi avut răbdare. Și sincer, mi-e și frica de astfel de centre. Noroc că nu am insistat cu fierul pe el, altfel cred că aș fi riscat să îl stric. Nu s-a întâmplat, dar am fost aproape.

E un model diferit față de ce am avut sau față de cel baby doll pe care am vrut să îl comand inițial. Are o croială dreaptă, e ceva mai elegant, are buzunare, nasturi mari și doar unul la vedere, cordon în talie și căptușeală.

Îmi place și lungimea pe care o are pentru îmi permite port fuste sau rochii pe frig, fară se vadă de la o poștă. Am pus poze de la 2 ședințe, într-una port rochie iar într-una port o fustă în colț.

Pozele sunt făcute în zile diferite, lumina era diferită, dispozitivele diferite, dar cele făcute cu camera Canon reflectă mai bine realitatea, adică nuanța de roșu a paltonului.

Fusta aceea colorată, elastică, înflorată și interesantă în colț a venit odată cu paltonul. Nu sunt convinsă dacă îmi e potrivită mărimea sau mi-ar fi venit mai bine un 36, dar îmi place mult modelul. E o fustă deosebită, genul de model pe care nu îl vezi la toată lumea. Îmi pare rău nu am mai multe poze cu ea, dar atât s-a putut la momentul respectiv.

Paltonul roșu îl găsiți pe Bonprix AICI iar fusta AICI.

Sunt curioasă care dintre ținute place mai mult, sau cum ați asorta voi un palton roșu 😀 .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *