…cannot blossom without sunshine.

A flower cannot blossom without sunshine, and people cannot live without love…

Citatul era puțin diferit, dar l-am schimbat după cum am vrut eu și mi s-a părut că face echipă bună cu topul meu de la Bonprix care are pe piept imprimat cuvântul “Blossom”. Aflându-ne în plină primăvară m-am gândit că trebuie neapărat să facă parte din garderoba mea. Apoi când am văzut cum îmi vine m-am gândit că mi-ar fi fost mai util când eram însărcinată 🙂 . Am ales mărimea 36/38, dar îmi vine cam lărguț însă nu pot să zic că mă deranjează. L-am purtat cu o pereche de pantaloni negri tot de pe Bonprix, aceeași mărime, adică 38. Și ei îmi vin lărguți, dar îmi plac așa, chiar ador modelul. Mă simt super confortabil, e genul de ținută casual în care mă simt foarte bine. Repetir, I know.
Am făcut pozele într-o locație drăguță, de fapt nimic special acolo, doar că era așa liniște și soare, o zonă cu case și blocuri mici și multe grădini și plante îngrijite. Bătea ușor vântul și parcă era totul schimbat, parcă explodase natura în doar câteva zile. Chiar dacă ne aflam acolo pentru poze, mi-am adus aminte cât de liniștitor și sănătos e să te oprești puțin în loc și să privești cum se mișcă plantele, cum se aude vântul, cum miroase în aer …îmi era atât de dor de toate astea. Când mă încarc cu energie din natură parcă simt cum înflorește ceva în mine. Ador plantele, florile și tot ce strălucește. I`m gemini 😆 .

Și înainte să devin melancolică, vă las cu pozele pentru că nu cred că mai stă nimeni să citească texte kilometrice și vă invit și pe YouTube unde activez cu mare mare drag. Recent am postat un clip în care povestesc despre cărți, ce am mai citit și ce mi-am mai cumpărat și am un clip în colaborare cu alte fete, cu ocazia Sărbătorilor Pascale ~ Secret Bunny. Dacă vă plac mai mult clipurile mă puteți urmări și acolo. Și mai ales pe Instagram, hihi.

Top Bonprix AICI
Pantaloni Bonprix AICI
Pantofi Inextenso
Geantă Stadivarius

Mai zic ceva și închei. Știu că a trecut perioada cu urările de Paște și sincer nici nu mă pricep să fac de-astea, dar ce voiam eu să vă aduc aminte și să vă încurajez e să fiți mai buni, mai oameni unii cu alții, să iubiți, să vă arătați iubirea, să lăsați orgoliul și răutatea, viața e prea frumoasă ca să stăm să pierdem timpul prețios vorbind urât de alții sau concurând pentru nimic. Să profităm de tot ce ne înconjoară și să ne bucurăm de ce ne oferă natura. Să acceptăm realitatea așa cum e și să nu uităm de unde am pornit și cum se poate schimba totul peste noapte.
Fă ce simți și spune ce crezi atunci când simți, la momentul potrivit. Trăiește clipa.

Pe curand!

Comments (2)

 1. SIMONA TUCU

  Ce look frumos, Fede, curat si luminos! Inclusiv machiajul imi place foarte mult, am facut o pasiune mai nou pentru look-urile cat mai naturale, nu stiu ce m-a apucat 😛
  te imbratisez!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc frumos draga mea! Eu nu`s deloc machiata natural, din contra. In viata de zi cu zi port lookuri naturale ca altfel nu am incotro, dar cand e vorba de poze pentru blog sau clipuri, indraznesc putin mai mult. Pentru ca imi place si cum sunt eu spalacita trebuie sa fac ceva sa se vada ca sunt machiata :)).
   Te pup tare!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *