O geantă turcoaz deosebită

Unul dintre cadourile mele de Crăciun a fost o geanta deosebită de pe siteul Manier.ro . Mi-a luat muult timp o aleg pentru am descoperit siteul ăsta și după ce am văzut ce diversitate de modele superbe au și câte culori posibile, cu greu m-am hotărât la una singură.

Ador gențile, dar nu sunt genul care învestească prea multe sute de lei pe una însă de multe ori s-a demonstrat cum calitatea își spune cuvântul. Aveam o geantă verde de câțiva ani buni și am purtat-o extrem de rar, mai mult la ocazii însă ultima dată când am scos-o, cu tristețe am constatat s-a scorojit, fiind dintr-o imitație ieftină de piele. Mi-a părut rău, dar acum când simt cumva am înlocuit-o, nu îmi mai pare așa rău. Plus modelul pe care îl dețin acum e mult mai calitativ, incomparabil, e o geantă deosebită verde turcoaz cu detalii aurii. Nu știu cât se vede în poze, dar este realizată impecabil, nu i-am găsit nici măcar un cap de scamă la vedere iar la atingere pielea se simte extrem de fină.

Geanta turcoaz din piele naturală este de o calitate superioară, prezintă un design deosebit și o structură ușor rigidă pentru menținerea formei. Geanta turcoaz, poate accesoriza ținutele elegante și smart-casual. Culoare și aspectul lucios al pielii oferă genții un aspect deosebit. Geanta prezintă o curea detașabilă ce permite purtarea în mână, pe braț sau pe umăr. Fabricată în Italia.”

Și pentru că aveam în gând înlocuiesc vechea mea geanta verde am scris la search genti dama turcoaz, dar nu înainte de a viziona nenumărate pagini cu tot felul de genți. Deja am un wishlist kilometric pe siteul ăsta. Înainte hotărăsc la ce aleg, am oscilat între mai multe nuanțe de roșu, albastru royal și muștar. Eram așa dornică de ceva colorat pentru majoritatea modelelor pe care le dețin sunt negre. Și am zis de acum încolo dacă mi se mai face poftă de ceva nou, clar voi alege tot una colorată. Și una simplă nude.

Pentru am asortat-o la un outfit mai elegant, am purtat-o fară curelușă, dar are în dotare și curea detașabilă pentru zilele când o voi purta mai casual, pe umăr. Are un sistem de închidere metalic, prin răsucire și are 2 compartimente principale separate de un compartiment cu fermoar, un buzunar croit pe interior ce se închide cu fermoar și 2 buzunare mai mici pentru telefonul mobil.

Am o slăbiciune pentru genți, niciodată nu am suficiente, niciodată nu satur de ele. E una dintre pasiunile care s-au transmis de la mami. Acum parcă văd cu alți ochi, o văd cumva prin mine și prin pasiunile comune ce le aveam. Ei îi plăceau gențile mai sofisticate și încăpătoare în general, dar avea și modele mai simple. Țin minte un model clasic pe care l-a avut în triplu exemplar, pe alb, negru și maro și le asorta mereu la ținutele pe care le purta. Eram mică, abia așteptam rămân singură acasă ca pot admira în oglindă în rochiile ei, pe tocuri și cu una dintre genți. Din păcate nu mai există nici una dintre ele, dar sunt sigură într-o zi voi găsi ceva similar. Îmi doresc mult. Așa, de dragul amintirilor. Geanta neagră a avut un sfârșit tragic foarte amuzant. Ne-a dus mami la cinema, era filmul Godzila pe care sigur îl știe toată lumea. Eu am dormit dusă ca de obicei, tot timpul adormeam la cinema, iar fratele meu, urmărind filmul cu emoții și tensiune, a ros cureaua genții cu dinții. Când am ieșit de acolo mami a avut un șoc, s-a supărat pe moment, dar a și amuzat-o gestul lui de șoricel speriat.

Spre încheiere, recomand cu mare drag siteul Manier în caz sunteți în căutare de genti din piele la prețuri bune.

Îmi place mult siteul ăsta, îmi place e foarte “dotat”, se găsesc modele diverse pentru orice ocazie, pe diferite mărimi în diferite culori și nenumărate combinații de culori. Eu una m-am îndrăgostit de geanta mea turcoaz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *