Planurile cu primul salariu…

Înainte să-mi satisfac eu poftele cu primul salariu de la noul meu job (v-am zăpăcit cu asta, știu, dar deh…entuziasmul e de vină) 😀 , ar trebui să mă rog să intre mai repede pentru că în curând o să intru în depresie. De când mi-am schimbat laptopul, în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, faliment scrie pe mine. Și culmea culmilor, mi-am luat un laptop mai “jmecher”, ca să mă ajute în toată nebunia mea cu youtube și acum nu mai am timp să filmez 🙁 . Pentru că a venit primăvara în sfârșit și pentru că vreme frumoasă și muulte plimbări la orizont. Asta se întâmplă în weekend, ca să fie clar. Că în rest, sunt praf cu programul și distracția.

Și când credeam că blogul meu drag o ia la vale și nu mai am ce să scriu (subiecte ar fi, inspirație și energie nu prea mai este), am primit un mail de la colaborator mai vechi în care îmi propune să-mi fac o mică listă de dorințe. De parcă nu aș avea destule. Sincer, nu aș mai fi acceptat să scriu un astfel de subiect, dar după ce am intrat la rubrica “Home and Garden, m-am răzgândit și-am zis că trebuie neapart să vă arăt ce am descoperit. Dau dintr-una într-alta. Mereu zic că mi-ar plăcea să stau la casă și să am grădina mea, dar pe de altă parte cred că e mai bine să nu. Altfel grădina mea ar fi țigănie curată 😳 , aș planta o tonă de flori în neștire și aș face fel și fel de decoruri cu ciuperci, gărdulețe albe, fluturi, mini-coloane și ghivece sparte. O nebunie… N-am eu grădina mea, dar tot mi-am amenajat pe balcon un mic spațiu pentru ghivece. Și mă bate gândul să cumpăr niște semințe descoperite pe New Chic. Semințe de suculenteee. Ador suculentele . Chiar sunt curioasă dacă ar răsări ceva. În poză arată fabulos și nu îmi vine să cred cât costă, adică doar 3,36 USD? Cine știe câte răsar. Eu am reușit să le înmulțesc prin frunze, dar cresc al naibi de greu, mai ales în perioada rece. Am găsit și semințe de Wisteria și aș vrea să iau să plantez la țară. Arată fabulos, este o plantă care atârnă și face niște flori mov ca ciorchinele (check the link). La italieni sunt foarte răspândite. Și iarba cu stufișurile colorate mi-ar placea. Cât de cute poate să fie. Nici nu știam că există. Sau suculenta asta ce pare înghețată..

Ca să nu ignorăm rubrica de fashion pe care se bazează de fapt New Chic, am selectat și câteva cămăși care mi-au atras atenția. Sunt în căutare de cămăși în ultima perioadă și astea de mai jos mi s-ar potrivi la fix. Vă las link către PRIMA.

Nici accesoriile nu sunt de ignorat, mai ales acum când primăvara ne permite să lăsăm la vedere briz-brizurile jucăușe. Am o slăbiciune pentru perle și în combinație cu verde mentă mi se păr și mai delicioase. Dovada clară e în colajul ce urmează .


La așa listă de dorințe în mod sigur mi-ar ajunge salariul, dar în secret îmi doresc și-un Aura de la Thierry Mugler și o trusă de farduri că nu mai am farduri săraca de mine, o Just Peachy Velvet Matte de la Too Faced dacă se poate. Of, of și-un pantof…

Nu știu cât v-au plăcut selecțiile mele de pe New Chic dar mi-ar plăcea să știu ce planuri aveți cu salariul următor? Cam intimă întrebarea, dar sunt curioasă din fire, v-ați obișnuit doar 😀 .

Comments (4)

 1. coco

  iti urez mult succes, draga mea! si sarbatori frumoase!!!

  Reply
 2. Insecticid molii

  Asa eram si eu inainte de primul salariu :)). Inainte sa-l primesc, era tot cheltuit.

  Reply
 3. Butterfly

  Felicitari pentru noul job, de pe wishlist imi plac mult cerceii 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc, te pup!!

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *