Crema de fata ~ Keida Pure Radiance

Daca imi urmariti activitatea de mai mult timp, probabil va amintiti ca am mai scris despre produsele incercate de la Keida. Astazi revin cu un review la o noutate incercata recent, un produs corean, Crema de fata revitalizanta Keida Pure Radiance care m-a atras din mai multe motive: este un produs hipoalergenic: fara parfum, alcool, parabeni, iritanti, uleiuri, contine acid salicilic si poate fi folosit si ca baza de machiaj.

Daca in trecut nu prea acordam atentie cremelor de fata alese, acum sunt mult mai atenta la ingrediente, la nevoile tenului meu si incerc sa nu uit niciodata ca o crema de buna calitate nu este un moft ci o necesitate. Asta ca o mica paranteza, pentru ca uneori ne lasam furati de reclame si nu mai vedem adevaratii factori de care ar trebui sa tinem cont atunci cand facem o alegere (tipul de ten, nevoile tenului).

Tenul meu este usor sensibil, periodic acneic, uscat pe alocuri, dar cu tendinta de ingrasare in zona T.

Am nevoie de hidratare intensa, dar si de ingrediente benefice care uneori se pot dovedi a fi iritante. Nu e deloc usor sa gasesc o crema care sa imi echilibreze atat zonele uscate, dar si zonele mai grase.

Am invatat de-a lungul timpului ce pot combina si in ce momente ale zilei, dar mereu am emotii si uneori uit de toate sticlutele adunate. Asa ca recent am renuntat la sticlutele de acid hyaluronic si cea de acid salicylic in favoarea cremei Keida Pure Radiance, care le contine pe ambele.

Ce contine si ce promite crema Pure Radiance Keida?

Crema revitalizanta Pure Radiance este special formulata pentru tenul gras/acneic, dar promite hidratare si calmarea pielii.

Bogata in ingrediente active, precum acid salicilic, licorice root extract si probiotice, ajuta la reducerea inflamatiei, controland excesul de sebum, prevenind aparitia noilor eruptii acneice.

  • Calmeaza pielea iritata si inflamata asociata cu acneea
  • Regleaza excesul de sebum si minimizeaza aspectul porilor dilatati
  • Hidrateaza in profunzime fara a bloca porii
  • Uniformizeaza tonul pielii si reduce aspectul imperfectiunilor
  • Imbunatateste textura si elasticitatea pielii

Stiu ca parfumul poate sa ofere o experienta placuta senzoriala, dar adaugat in produsele cosmetice poate dauna pielii sau poate fi chiar un factor declansator pentru persoanele cu alergii sau sensibilitati. In plus, o crema fara parfum, asa cum este Pure Radiance de la Keida, ofera o solutie mai concentrata asupra ingredientilor activi. Asta a fost principalul motiv pentru care m-a atras crema, pentru ca personal ma deranjeaza produsele parfumate, dupa aplicare mi se infunda nasul si incepe sa imi curga.

Testat microbiologic, fara parabeni, fara parfum, fara alcool.

Cum si cand se aplica?

Se aplica pe pielea curata si uscata, dimineata si seara, prin miscari delicate de masaj pana cand este complet absorbita.

Poate fi folosita ca baza pentru machiaj sau ca parte a rutinei zilnice de ingrijire a pielii.

Crema are o textura usoara si non-grasa, care se absoarbe rapid in piele fara a lasa senzatia de ten incarcat. Imediat dupa aplicare se simte o revigorare instant.

Am folosit-o o perioada si dimineata si seara dupa care am decis s-o aplic doar seara si mai rar dimineata pentru ca vreau sa alternez alte produse. De fiecare data am aplicat dupa ea o crema cu SPF. Nu exista zi in care sa nu aplic SPF si asa si este indicat. Ingredientele active cum este acidul salicylic poate irita tenul daca nu s-a aplicat SPF deasupra.

Imi place crema si pare sa ii placa si tenului meu. De cand o folosesc pare mai luminos si nu m-am mai trezit cu nici un monstrulet, lucru care ma bucura enorm.

Pentru mai multe detalii despre crema Pure Radiance cum ar fi pretul si/sau lista de ingrediente, accesati siteul celor de la Keida.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *