Sempasi Sol ~ Dispozitiv inteligent pentru curățare facială

De câteva luni bune testez acest dispozitiv inteligent pentru curățarea tenului și încă de la început vreau să vă spun că sunt foarte încântată de el. Am fost entuziasmată de cum l-am primit, dar am avut și ceva rețineri din cauza tenului meu sensibil pentru că nu știam cum o să reacționeze. L-am introdus în rutina mea treptat și am ales cea mai moale perie și astfel nu am simțit nici pic de disconfort. Roșeață am avut foarte puțin imediat după folosire, dar niciodată nu s-a menținut mai mult de 10 minute pe ten.

Dar înainte de toate, să vă fac cunoștință cu Sempasi Sol.  Așa cum ați văzut și în titlu, este un dispozitiv inteligent pentru curățare facială 4 în 1:

  • curată tenul de 6 ori mai bine decât mâinile
  • stimulează circulația sângelui
  • oferă un masaj facial delicat și plăcut
  • ajută la reducerea ridurilor

Are un design modern, ergonomic și este foarte ușor de utlizat. A venit într-o cutie elegantă ce are are în dotare: un cablu de încărcare pe care nu l-am folosit niciodată (o încărcare completă permite folosirea de până la 20 de zile utlizare continuă 😯 ), manual de utilizare, cap perie pentru ten sensibil, cap perie pentru ten normal, cap silicon. Ca și detaliu tehnic, are 14400 de vibrații pe minut.

Și după cum spuneam la început, l-am introdus în rutina mea treptat și am ales peria pentru ten sensibil care are perii extrem de moi. În prezent am ajuns să folosesc capul de silicon și îmi place super mult. E o plăcere să te bucuri de un masaj facial și un duș cald după o zi tensionată 😀 . Nu simt doar că îmi curăță tenul mai bine, dar îmi dă și o stare de confort vibrația aia, de plăcere.

Dispozitivul se utilizează pe tenul curat după ce se aplică un produs de curățare.

În prezent am deschise vreo 4 produse de curățare și le folosesc prin rotație pentru că unul mi se pare mai blând, dar usucă pielea, altul e mai hidratant dar mai abraziv. Ideea e că mă înțeleg bine cu toate, dar prefer să le folosesc prin rotație. 3 dintre ele apar în poza de mai jos: Peeling Mask de la Balea care poati fi lăsată și pe ten câteva minute, dar nu simt nevoia, Face Wash de la Ayumi care este un gel de curățare cu turmeric care îmi place foarte mult, Pigmentbio de la Bioderma, o cremă spumantă foarte plăcută ușor abrazivă și mai am un produs cu acid glycolic de la Avant introdus recent în rutina mea. Niciodată n-am avut așa multe desfăcute, dar după ce se termină încerc să țin doar unul maxim două. Nu știu cât de benefic e pentru piele să le tot schimb, dar văd că tenul e ok, nu se plânge 😆 .

Revenind la subiectul principal, trebuie să menționez că dispozitivul Sempasi Sol îl folosesc cam de 2-3 ori pe săptămână și sunt tentată să îl folosesc mai des, așa de mult îmi place, dar recunosc, de multe ori uit 😆 .

Sempasi Sol se oprește automat după fiecare minut (timpul recomandat pentru un program de curățare). Iar la fiecare 15 secunde, dispozitivul se oprește o secundă pentru a atenționa că trebuie să schimb zona. Și are 4 programe de intensitate diferită. Mi se pare foarte deștept, bine gândit astfel încât să nu stau eu cu ochii pe ceas. Dar recunosc că de multe ori îl folosesc și 2 minute pentru că simt nevoia unui masaj mai lung. Și n-am avut niciodată vreo surpriză neplăcută și v-am spus, am tenul sensibil de fel. În funcție de programul selectat se schimbă atât vibrațiile cât și intensitatea ledului.

Eu mă declar foarte mulțumită de Sempasi Sol. Repet, îmi place pentru că în afară de masajul fain pe care îl oferă, curăță tenul și elimină pielea moartă de la suprafață. Întodeauna după folosire îmi hidratez tenul corespunzător.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii tehnice și nu numai, vă invit pe pagina lor oficială Sempasi.com .

Voi aveți vreun dispozitiv de curățare facială?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *