Ședință foto de pe bloc

Am rămas datoare cu postarea asta, cu ultima comandă de la femmeluxe și uitându acum peste poze bag de seamă  nu prea se mai potrivesc cu vremea de primăvară de afară. Dar ținutele sunt chiar de primăvarăîn ciuda zăpezii de pe bloc. Sunt bucuroasă  s-a mai încălzit afară, dar nu foarte mult pentru  în alți ani am avut mari surprize în martie și am senzația  nu scăpăm nici acum.

Revenind la ținute, pot  zic  a fost o comandă reușită, dar se putea și mai bine. Mi-am ales un trening sport lejer nude, dar se pare  l-am ales prea lejer totuși. Nu prea nimeresc mărimea în ultima vreme.  simt bine în el, recunosc, mai ales  nu se vede  m-am mai îngrășat… Hanoracul este scurt, se termină brusc în talie, dar noroc  sunt pantalonii cu talie înalta și nu se vede nimic aiurea. Materialul este foarte moale și plăcut, se vede din poze.

Pe site găsiți mai multe astfel de seturi la categoria Womens Tracksuit Set .

Văzusem la un moment dat unul pe lila foarte fain, dar nu mai dau de el. Și căutându-l, am observat și câteva modele cu hanorac peplum, foarte simpatice. Potrivite mai ales pentru gravide.

Am răsfoit și categoria Corset Tops , dar   aleg ceva de acolo trebuie  mai aștept puțin. Iar apoi am dat de Puff Sleeve Tops de unde mi-ar fi plăcut foarte multe topuri. Efectiv ador modelele cu mâneci bufante. Numai  pentru noi bloggeri nu erau disponibile modelele mult dorite. Așa  m-am decis la o șă albăparțial din jeans, care se strânge la mijloc cu o funie încorporată. Are mânecile extrem de largi, dar la un moment dat mi s-a părut foarte interesantă tocmai datorită acelor mâneci foarte largi. Materialul este foarte calitativ iar croiala este bine făcută. Un produs chiar reușit. Nu știu cât de bine l-am combinat, dar  spun sincer  am înghețat de frig pe bloc, atunci când am făcut pozele. Era un vânt incredibil, drept urmare n-am reușit  scot cine știe ce poze.

Iar ultima piesă din comandă este o jachetă scurtă albă, din jeans. Îmi aduce aminte de anii de liceu modelul asta atât de scurt gen bolero. Am avut așa ceva, exact pe alb și mi-a plăcut la nebunie. Am suferit mult când mi-a rămas mică 😀 . Cred  de asta am băgat în coș modelul asta, de dragul amintirilor. Este foarte drăguță, de un alb imaculat și are umerii ușor bufanți, detaliu care cred   avantajează, eu fiind puțin mai lată în șolduri. M-am străduit  o combin drăguț, dar nu prea mi-a ieșit așa  am ales o ținută pe care o purtam tot in adolescență, cu pantaloni evazați și toate mulate pe mine. O  încerc o ținută cu o cămașă largă pe sub jacketa, sunt sigură  o  se vadă mai bine.

Cam asta a fost ultima comandă de pe Femmeluxe.co.uk și deja  pregătesc  o fac pe următoareaDeși recunosc  am emoții după ce s-au mai schimbat legile prin UK și au băgat taxe în plus țin la curent. 

Pe curând!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *