Eva Oil ~ produse din ulei de măsline extravirgin

“Uleiul își începe povestea într-un sat micuț din Grecia. În inima unui sat pe nume Kladeos se află plantația de măslini. Pomii încep să rodească prin luna aprilie iar pe la sfârșitul anului măslinele sunt gata de cules. Din generație în generație această mică comoară s-a păstrat neatinsă de industrailizare. Măslinele sunt presate la rece, astfel încât uleiul își păstrează toate proprietățile nutritive.
…..Și pentru că uleiul este atât de benefic organismului atât pe interior cât și pe exterior, am reușit să producem câteva produse cosmetice…”

Cam așa începe povestea uleiului din care din făcute produsele pe care le-am încercat și eu de curând. Îmi face placere să susțin micile afaceri de la noi din țară chiar dacă ingredientul de bază provine din frumoasa Grecia. Întotdeauna m-au impresionat oamenii pasionați de cosmetice hand-made și nu e prima dată când folosesc astfel de produse. O familie frumoasă de români au adus prețiosul ulei de măsline al grecilor din care ies produsele mai jos menționate.
O să încep cu săpunurile care au un design foarte simpatic și miros tare bine: lemon-gras, scorțișoară și lavandă.
Îmi plac în primul rând pentru că îmi aduc aminte de copilărie, oricât de frumos parfumate ar fi au un iz de “săpun de casă”. Nu știu dacă am mai scris, dar în copilărie în fiecare vară făceam săpun de casă cu bunica mea, într-un tuci imens pe focul din mijlocul grădinii. Era una din activitatea mea preferată, nu mă întrebați de ce. Și a rămas una dintre cele mai frumoase amintiri…
Săpunul de scorțișoară se simte în baie ori de câte ori îl folosesc. Îl găsesc potrivit pentru mâini și corp, face o spumă delicată și plăcută și lasă pielea scârțâind.

Următorul produs pe care l-am folosit și îmi place la fel de mult deși nu aș fi zis, este Uleiul de corp Eva Oil. Foarte rar am folosit ulei de corp din cauza faptului că nu suport să îmi simt pielea prea grasă, dar de câteva luni bune mă confrunt cu extremitățile foarte uscate, mai exact pielea brațelor și a gambelor. Și m-am tot gândit cum să fac să folosesc această bunătate de ulei fără să îmbâcsesc toate pijamalele. Și am descoperit cea mai făină metodă de hidratare care a avut efect 100%. M-am băgat în duș și mi-am aplicat ulei din belșug pe zonele uscate, m-am masat câteva minute și cât mi-am aplicat o mască facială și mi-am șters unghiile, am lăsat uleiul să acționeze. Are un miros foarte plăcut care aduce a portocale, dar nu e foarte parfumat lucru care mă bucură. După ce l-am lăsat să acționeze am făcut duș cu grijă să nu cumva să alunec și m-am spălat normal cu gel de duș. N-am mai simțit de multă vreme pielea atât de hidratată și abia aștept să repet operațiunea. Bineînțeles că nu vreau să exagerez, uleiul poate bloca porii și cred că e suficient să îl folosesc odată pe săptămână sau la nevoie.

Uleiul de corp conține ulei de măsline, ulei de orez, ulei esențial de portocale, ulei esențial de lemongras, vitamina A și vitamina E.
În afară de săpunuri și ulei, pachetul mai conține și un borcan cu Sare de baie pe care n-am apucat să o folosesc, dar are un miros demențial de portocale și lemongras și o Cremă universală pe care am făcut-o cadou unei persoane dragi mie.

Dacă sunteți în căutarea unui astfel de pachețel, pe cei de la Eva Oil îi găsiți pe pagina lor de facebook AICI. Produsele se pot comanda și separat și în afară de asta, se poate comanda și Uleiul extravirgin pentru consum pe care îl recomand din toată inima.
Voi folosiți produse hand made?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *