Trei ținute de primăvară

Când să mă bucur și eu de soare și de vreme bună, hop cu furtuna. Măcar am apucat să îmbrac câteva rochițe de primăvară și trebuie să recunosc că a fost un feeling foarte plăcut. Să mă plimb prin parc în rochie, cu picioarele goale fără dres a fost ca un moment de răsfăț. Un motiv de bucurie chiar dacă mă simțeam cea mai albă din univers 😆 . Întâmplător am găsit recent prin dulap un spray autobronzant, că tot veni vorba. Ce coincidență 😆 .
În ținutele de primăvară de mai jos am purtat haine de pe womanfashion.ro, un site de care am aflat recent și sincer eram puțin sceptică în privința hainelor. Culmea, îmi plac chiar dacă am descoperit cusături imperfecte iar prețurile sunt foarte bune, momentan au și reduceri și chiar haine sub 50 lei. Mi-au plăcut 2 costume cu pantaloni și sacou, dar pofta de rochii a fost de neoprit și pe lângă cele 2 rochii colorate și frumoase am ales și un top cu detalii și cusături romantice și o fustă albastră cu pliuri. E a doua mea fustă cu pliuri și o ador. Este foarte frumos croită, amplă și are și dublură.

Materialele sunt ușor sintetice, excepție făcând rochia cu frunze verzi care seamănă izbitor cu o rochie pe care o văzusem anul trecut la Zara, seamănă atât la imprimeu, model cât și la material. Dar nu și la preț, cea de la Zara era puțin cam exagerat de scumpă din ce îmi amintesc. Modelul de pe womanfashion are un material moale, vaporos și cum se călca de ușor tot așa de ușor se șifonează. Are un cordon în talie și fermoar la spate.Rochia roz cu imprimeu floral este un model mai romantic, are o croială care mă avantajează iar materialul este puțin mai bățos și cade altfel față de cea verde. Pentru un plus de feminitate i-am făcut o fundă simplă la spate pentru ca la fel ca și rochia verde, dispune de cordon în talie.
Îmi plac ambele rochii pentru că au o lungime decentă și le pot purta oriunde, decolteul e și el ok, se strâng în talie cu cordon și un detaliu care îmi place în mod deosebit este faptul că nu se termină brusc la umeri și au mânecuțe foarte mici și finuțe, atât cât să acopere umerii.La fel și topul pe care l-am combinat cu fustă plisată. Este cam sintetic, dar are detalii foarte frumoase la gât și umeri și e imposibil să nu îl plac.
Acestei ținute i-am adăugat ca accesoriu o brațară pe care am primit-o recent și o ador. Este de la brandul CO88 și se găsește alături de toate colecțiile de bijuterii de Primăvară-Vară, în magazinele Splend`Or și pe www.bbcollection.ro. Este o brațară fixă, un model pe care mi-l doream la un moment dat. Are un pandantiv mare rotund aparent din sticlă, prin care se văd niște mici cristale strălucitoare și o inimă. Este prins de brațară alături de o altă inimă. Mi se pare o bijuterie chiar deosebită.

Acum sunt curioasă care dintre cele trei ținute de primăvară v-a plăcut cel mai mult? 😀 
Pe curând!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *