Outfit de biciclistă

Înainte arăt ce outfit de biciclistă am purtat, vreau povestesc puțin din ziua aia.

Încă de acasă mi-am făcut planul îi cer bicicleta prietenei mele special pentru poze. Recunosc îmi era și dor de o tură cu bicicleta, dar nu prea era momentul bucur de asta la cât era de cald. În plus, nu mai mersesem de mai bine de 1 an cu și mi-am cam ieșit din ritm. Ca nu mai zic bicicleta ei mi se pare mare față de ce am eu, dar trecem peste asta. M-am plimbat puțin, am ajuns pe câmp, am făcut pozele pe care voiam le fac iar la plecare am vrut fac și eu un câteva filmulete pentru un eventual Reel. Am dat câteva ture iar la ultima care avea fie ultima, am întors prea brusc pentru într-o fracțiune de secundă am zărit o mașină care venea cu viteză, m-am intimidat luând curba așa brusc și fară pun piciorul stâng jos, am căzut 😥 . M-am ridicat repede, mașina bineînțeles a încetinit și mi-am văzut de drum. A fost funny, dar nu prea. M-am ales cu o lovitură deasupra genunchiului stâng și o bubă la cotul stâng. S-a lăsat cu sânge cu alte cuvinte. N-am mai căzut de când eram copil, a fost o senzație nașpa. Cred nici când am mers primele dăți cu bicicleta n-am căzut vreodată, adică pe la 10-11 ani când am învățat pe bicicleta fratelui meu care era mai mare decât mine. În fine, o mi treacă vânătăile  până la urmă.

trecem la outfitul meu drăguț de biciclistă. Purtam noi mei Sneakersi de la Kappa, pe care îi ador. Îmi plac sunt comozi și sunt bleumarine. N-am avut niciodată nuanța asta și deși sunt sport, mi se par așa eleganți într-un fel. Cred s-ar vedea foarte bine și la o ținută casual cu jeanși și sacou casual. Când eram eu mica, Kappa a fost într-un timp o firmă la modă, dar scumpă pentru cât îmi permiteam eu. Îmi aduc aminte îmi doream ceva de la ei, orice, dar nu a fost posibil. Uite acum am găsit și mi-am permis ceva foarte drăguț.

Tricoul Mickey Mouse a făcut senzație în fata copiilor, nu înțelegeam de ce sunt ținta privirilor din parc, până când nepoțelul meu m-a întrebat ce face mai exact Mickey? Aaa, yoga, ok 😀 . Îmi plac mult tricourile cu personajele Disney, am mai avut unul cu Minnie și Mickey tot de la Bonprix, dar din păcate am reușit îl pătez. Mi-a plăcut așa de mult sunt în stare mi mai iau unul identic.

Ca să fie un outfit complet de biciclistă, am purtat o pereche de colanți scurți sau cycling pants. Nu mai știu de unde i-am luat, dar sunt extrem de comozi și versatili, mai ales pe timpul verii. Și țin minte atunci când au apărut mi se păreau niște porcării.

În orice caz, daca tentează, am găsit pe Bonprix o ofertă de 2 perechi la preț mai mic, foarte similari cu ai mei.

Deci, cum vi se pare al meu outfit de biciclistă? 😀 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *