Ultimele zile de toamnă în trench și pantaloni scurți

Lipsesc din București de câteva zile așa că am ratat, spre fericirea mea, primii fulgi de nea care au invadat toți pereți de pe facebook și alte rețele de socializare.
Acasă la mami e încă toamnă și soare cu dinți din când în când. De fiecare dată când vin aici obișnuiesc să fac puțină ordine prin dulapuri doar așa ca să îmi amintesc ce mai am pe aici, nu că ar fi dezordine. Lucrurile le găsesc mereu intacte, cu acel miros incomparabil de “acasă”. Ați observat că fiecare casă are mirosul ei specific? Îmi aduc aminte că și casa bunicii avea un miros unic de mobilă veche amestecată cu lavandă și teracotă. Mi-e dor și de el.
Am desfăcut câteva cutii de haine azi și chiar m-am minunat de ce am găsit. De fiecare dată când fac asta simt o plăcere maximă. Printre altele am găsit și o pereche de blugi pe care îi purtam în clasa a 9-a, una dintre perechiile mele preferate care ÎNCĂ mă cuprinde (nu mi-a venit să cred dar noroc că sunt elastici :D) și altă pereche pe care mi-am cumpărat-o după liceu și nu mă mai cuprinde. Voi mai aveți haine din copilărie/adolescență?
Decât să devin melancolică mai bine vă povestesc repede despre outfitul pe care l-am purtat într-un weekend când încă ne zâmbea soarele frumos și fără dinți. Repede pentru că de mâine s-ar putea să-mi piară cheful de orice…de scris, de pozat, de postat, etc. Motivul? e prea personal și delicat și nu are rost să vorbesc despre asta.

Am constatat eu în urmă cu o lună și ceva că îmi lipsește un trench din garderobă. După doar câteva căutări rapide am și găsit un model de neimaginat – cu dantelă. Așa ceva chiar n-am mai văzut și mi s-a părul chiar interesant și unic. Mânecile sunt 3 sferturi și încrețite pe elastic iar în talie are incorporată o curea care nu e detașabilă ci fixă. E un model girly și elegant în același timp iar materialul pare de bună calitate.
L-am găsit AICI și cu greu m-am decis să aleg între ăsta sau bleo.

Pantalonii scurți i-am ales de AICI tot în urmă cu o lună și un pic. Deci nu era vară, chiar i-am luat cu gândul să îi port toamnă cu ciorap gros și cizmulițe. Sunt cu talie foarte înaltă exact cum voiam, au buzunare mari dar mă enervează cutele care se formează în față, Așa e modelul dar totuși, prea mult volum în zona inghinală deranjează vizual. Cel puțin pe mine. Textura materialului aș fi zis că e prosopul de bucătărie dacă îl pipăiam cu ochii închiși ;)). Exact așa sunt și pe site dar parcă mi i-am imaginat mai altfel.

Pantaloni/Pants: Sheiniside
Trench: Oasap
Cizme, top: random
Aștept să fiți la fel de sincere ca mine și să îmi spuneți cum vi se pare combinația mea? 
Eu recunosc că pantalonii scurțicizmepalton/trench e one of my favorite for the Autumn.

Hugs!

Comments (38)

  1. Mihaela Pojogu

    Cromatic imi place tinuta ta, trench-ul e deosebit cu aceste detalii si ti se potriveste. Pupici

    Reply
    1. Federova

      Rosu e o culoare mult prea puternica pentru mine, nici nu vad cum as asorta-o altfel. Cu negru si crem se potriveste perfect.
      Multumesc, pup si eu!

      Reply
  2. Diana

    Mie-mi plac mult pantalonii, seamana cu un model de la Zara, exact asa avea croiala, cu pensele alea pentru extra volum, culoarea e geniala!!

    Reply
    1. Federova

      Ha, eram sigura! Si mie mi se pareau cunoscuti dar nu stiam de unde. Sheinside au multe modele de la Zara, 2 sacouri le-am gasit si cu eticheta Inditex :D.

      Reply
  3. Adina FromMegwithLove

    e superb trenchul! adorabil as putea spune!

    Reply
    1. Federova

      I know :D. De-asta i-am si cedat.

      Reply
  4. Deyutza

    foarte dragut trench=ul chiar sunt in cautarea unui trench bej/crem/nude 🙂 Imi place si tinuta per total. Pupici

    http://deyutza87.blogspot.ro/2014/10/ootd-navy-mood.html

    Reply
    1. Federova

      Sper sa gasesti modelul mult dorit. Eu cred ca l-as fi preferat totusi cu mencile mai lungi dar de fapt e bine si asa. Cu manusi lungi cred ca se vede super trendy ;)).
      Pup si eu!

      Reply
  5. Anonymous

    SINCER? Atunci, iti spun: dresurile nu merg la pantalonii aceia scurti. Mai ales dresurile culoarea pielii. E ce urasc eu cel mai mult. Mai bine puneai negru, botine negre. Sincer, nu te avantajeaza. ANCA POP

    Reply
    1. Federova

      De ce nu merg? Scrie undeva, exista vreun manual cu date exacte legate de moda? Daca ar fi fost dresuri lucioase ti-as fi dat dreptate dar in cazul asta te contrazic. Sincer.

      Reply
  6. Cherry Queen

    vaaaaaiiii.. imi place la nebunie outfit-ult tau. trench-ul e mai mult decat superb. neaparat sa caut si eu ceva asemnator, dar poate mai ieftinut. :D:D si pantalonasii sunt minunati si combinati cu cizmulite arata foarte bine. 🙂
    pupici!

    Reply
    1. Federova

      Vaaai, iti multumesc tare mult! 😛
      Ma bucur ca iti place! Te pup!

      Reply
  7. Mihaela Bolea

    Fede, ție îți stă bine cu orice, deși poate suna a clișeu! 🙂
    Îmi place foarte mult alăturarea helancă-pantaloni scurți-trench ♥
    Pupici!

    Reply
    1. Federova

      Esti draguta ca de fiecare data Mihaela! Mi-a placut si mie cum se vede, helanca neagra port des toamna, e calduroasa dar si eleganta ;)).
      Te pup!

      Reply
  8. Miha Ella

    Îmi place întreaga ținută dar trench-ul e genial!! Am făcut o obsesie pentru dantelă, toamna asta am adăugat la garderobă și o jachetă cu dantelă și clar vreau și-un trench!! :))

    Reply
    1. Federova

      Nice! Si mie imi place dantela dar in limite mici cum e in cazul de fata. Sunt curioasa cum e jacheta.

      Reply
  9. Ana Maria

    Deci trench-ul m-a lasat cu gura cascata ! E awesome !! 🙂

    http://anamariaben.blogspot.ro

    Reply
    1. Federova

      Uohh, multumesc tare mult! 😛

      Reply
  10. Lory's Blog

    Imi place combinatia! Arata chiar bine…tomnatica, asa! 🙂

    Reply
    1. Federova

      Thanks Lory!

      Reply
  11. Janina Fodor
    1. Federova

      Multumesc frumos!

      Reply
  12. Iasmy

    Imi place tare mult tinuta, trench-ul e deosebit datorita detaliilor. Il ador.

    Reply
    1. Federova

      Indeed!

      Reply
  13. Special Koko

    Hot mamma <3

    Reply
    1. Federova

      Thanks sweety!

      Reply
  14. Janina Fodor

    Frumoasa tinuta, nu stiu despre ciorapi… arati f bine si nu cred ca ai vrea sa camuflezi ceva;)
    x
    Janina

    http://geaninafodor.blogspot.co.uk

    Reply
    1. Federova

      Pielea alba poate :)). Nu, nu am ce sa camuflez, doar ma protejez de frig.
      Multumesc frumos!

      Reply
  15. Miss Z

    Imi plac pantalonii scurti la nebunie! Au o culoare superba si o textura foarte interesanta!

    Reply
    1. Federova

      Ms dragalasa! Cred ca ii bag la vanzare :D.

      Reply
    2. Joan Smith
  16. Poisoned Purple

    Cu trench-ul inchis tinuta este perfecta. Pantalonii nu mi se pare ca ti se potrivesc din cauza ca adauga volum aiurea unde nu e cazul. Alta croiala ar fi fost mai inspirata pentru ca ai o silueta frumoasa.

    Reply
    1. Federova

      Volumul ala e tare ciudat, nici nu ma asteptam sa se vada asa uratel.
      Multumesc frumos!

      Reply
  17. ilda76

    Uite, as fi spus ca memoria nu ma ajuta sa scot la iveala amintiri ce tin de simtul olfactiv! Dar gandurile tale m-au ajutat sa am ca proaspat in nari mirosul emanat de sobele incinse de teracota… 🙂 Aaa, inca ceva! Si mirosul painii prajite, pe plita sau pe tabla!

    Referitor la tinuta purtata, feminitatea ta e pusa atat de bine in valoare de trench-ul asta, faceti o echipa grozava! Esti frumusica foc, cu parul prins asa arati ca o papusica! Am unele rezerve in ceea ce priveste textura aceea creponata a pantalonilor scurti (cum spui tu, prosoapele de bucatarie sunt de vina! :P) si croiala! lor, dar compenseaza prin culoarea vibranta!

    Nu mai am haine din adolescenta dar am unele ce “dateaza” de circa 20 de ani; eram mai subtire atunci, dar nu ma indur sa le dau; am renuntat la altele si acum imi pare rau!

    Te imbratisez cu mult drag, Fede! 🙂
    Ilda
    Lavender Thoughts

    Reply
    1. Federova

      Ahh, cum erau painicile alea facute pe plita si cum mirosea in toata casa! Cum as putea sa uit? Sunt atatea amintiri frumoase si unice legate de casa de la tara si bunica incat ma intristez putin cand ma gandesc ca al meu copil nu va trai ce am trait eu candva…Trebuie sa acceptam ca lumea evolueaza, vremurile se schimba si timpul nu se intoarce niciodata inapoi.

      Nici eu n-am reusit sa ma atasez de aceea textura a pantalonilor scurti asa ca..am de gand sa-i marit :P.

      Te imbratisez si eu Ilda!

      Reply
  18. Anonymous

    ”De ce nu merg? Scrie undeva, exista vreun manual cu date exacte legate de moda? Daca ar fi fost dresuri lucioase ti-as fi dat dreptate dar in cazul asta te contrazic. Sincer.” – Da, exista multe carti legate de moda si stil. Mie mi se pare ca NU merg, mi se par super taranesti. Sincer. Piciorul gol ar fi fost mai ok. Poate e doar impresia mea, si nu as dori sa te supar. Cu bine! Anca Pop

    Reply
    1. Federova

      Draga mea, daca nu iti place stilul meu si dressurile mele taranesti, nu ma mai urmari si punct.

      Reply
  19. Alexandra

    Foarte frumos trench-ul, chiar ca n-am mai vazut asa model, cu dantela.

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *