S-a deschis un nou magazin Poema

Am fost tare încântată când am primit invitație la deschiderea noului magazin Poema. Cunosc brandul de mai bine de 7 ani, de când locuiam în Rm.Vâlcea și aveau magazin în singurul mall la vremea aia (acum sunt mai multe). Îmi plăcea tare mult magazinul, hainele erau tot timpul deosebite. Rochia mea de cununie acolo am găsit-o și ăsta e motivul pentru care simt brandul Poema foarte aproape de sufletul meu. Așa că nu puteam lipsi de la eveniment și mai ales nu puteam să trec așa cu vederea fără să anunț pe blog că s-a deschis un nou magazin și în Mega Mall, adică foarte aproape de mine.  Înainte, în București aveau magazin doar în Afi Palace Cotroceni din câte știu, dar se pare că încet încet își întind aripile.

Evenimentul de deschidere a fost foarte frumos ca și organizare. De obicei nu prea vorbesc despre asta, dar acum nu mă pot abține și țin să menționez că au fost atât de atenți la detalii încât și-au personalizat și sticluțele de apă. Am admirat colecția de primăvară, am socializat cu fete dragi, am făcut poze (găsiți story-urile la mine pe INSTAGRAM) și am plecat cu gândul la multe dintre modelele expuse. Unele materiale sunt fine și foarte plăcute la atingere iar altele par ușor sintetice, dar ce îmi place cel mai mult sunt detaliile romantice. Rochii în stil retro, înflorate, cu buline, cu centură în talie, diafane, cămăși cu mâneci bufante și strâmte la încheietură sau cămăși cu funde la gât, costume office colorate, genți cu buline și câte și mai câte. Aș fi probat juma’ de magazin, dar cum la cabina de probă era o mare coadă, am zis pas. Bineînțeles că am revenit la magazin după ce s-au liniștit apele și am plecat cu 2 rochii superbe și o pereche de pantaloni.

Prima rochie o vedeți în pozele de mai jos. Așa roșie ca focul și exact forma pe care mi-o doream am găsit. Ghinion am avut la mărime că nu am mai găsit 38 și asta din poze este 36 și îmi vine cam fix (dar poate mă apuc și eu de dietă anul ăsta). Nu am vrut să renunț la ea sub nici o formă și am zis că mai bine mai slăbesc decât să plec fără rochia aia. Noroc că este ușor elastică și are și fermoarul destul de lunguț la spate. Detaliul de la gât mi-a atras prima dată atenția, recunosc.  Îmi place că este genul de rochie pe care aș putea să o port la multe genuri de evenimente, are un croi frumos și detalii romantice.
Cea de-a doua rochie pe care mi-am ales-o este și mai frumoasă, dar vă arăt poze în ea altă dată. Nu le-am descărcat și mai durează puțin, stați aproape.
Dacă aveți curiozități legate de magazine sau de modele îi găsiți și pe pagina lor de FACEBOOK sau pe SITE.

Vă place magazinul Poema, ați auzit de el?

Comments (2)

 1. Hapi

  Rochia ta e bestiala.
  Măi, cu rusine spun că credeam că Poema are parfumuri, nu haine. Învăț mereu 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Ms mult, Hapi! Eu ii stiu de ani de zile pentru ca aveau magazin la mine in oras, dar nu stiam ca sunt romani si din Craiova (olteni de-ai mei practic). Imi place ce fac, ii sustin cu mare drag <3.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *