19 treburi din 2019

Așa cum am spus în postarea cu 18 întâmplări din 2018 revin cu un fel de continuare și deși 2019 are 11 capitole albe, eu încerc să reflect asupra lor sperând și visând la diverse. Și mi-am propus să revin la postarea asta și pe măsură ce se îndeplinesc chestiile sau se modifică cumva, să le colorez altfel.

2019 ~ îmi place așa de mult terminația lui, 19 e cifra mea.

1. Am început anul bolnavă. Da, fix așa mă laud. Am avut gâtul varză și nu am simțit nimic din concediul de sărbători. Și apropo, am avut atâtea zile de concediu, cum nu am avut de ani de zile. Aproape că m-am plictisit acasă.

2. Se mișcă dintele lui Ed. Aproape că mi-a dat o lacrimă. Mi-am dat seama încă o dată cât de repede trece timpul și cum se schimbă pe zi ce trece. Nu pot să spun că nu mă bucur, dar mi-e teamă că odată cu trecerea anilor se va diminua și legătura dintre noi.

3. O să țin dietă. Da, am zis și chiar o să mă țin de ea. O să încerc Rina 90 din nou, care acum 2-3 ani a dat rezultat și sper să am rezultate bune și acum. Minus 4-5 kg și sunt fresh 😯 .

4. Mă apuc de sală. Aștept niște musafiri și apoi îmi fac abonament la sală. De merg doar de 2 ori pe săptămână și tot mă duc. Chiar simt nevoia. Când fac sport, am altă energie, mă simt mai bine atât fizic cât și psihic.

5. Vreau mașină. Și dacă nu o să fac eu un efort să îmi cumpăr, ea nu o să pice din cer. Mi-am pus în cap și trebuie să mă ambiționez. Știți cum stă treabă cu legea atracției, nu? O testez. Am poză cu mașina mult dorită pe desktop 😳

6. Măcar un zbor. Nu avem nici o vacanță planificată, dar măcar odată sper să zburăm și noi undeva deasupra norilor. Nu știu cât de posibil va fi, dat fiind punctul 5 care presupune sacrificii financiare.
LATER EDIT: Nu îmi vine să cred că am scris asta, dar acum sper să nu fie doar un zbor pentru că în curând o să se întâmple. Am câștigat competiția #GlowbyDM și asta înseamnă că în curând o să zbor la Viena și o să particip la evenimentul DM alături de Alina Ceusan. Nu pot să explic în cuvinte câtă fericire simt…E cea mai tare chestie care se întâmplă de când am blogul.

7. Ore de condus. Aștept să se mai încălzească și mă apuc de ore. Nu am încredere în mine, nu mai știu să conduc așa că…e nevoie și vreau!!

8. Ed începe școala. Da, atât de mare s-a făcut… În septembrie o să am stomacul ghem și ochii umezi.

9. Vreau să-mi refac tatuajul. Din 2017 zic asta. Îl am de mai bine de 10 ani și e nevoie de ceva peste el. Am avut și anul trecut o tentativă, dar m-au speriat prețurile super exagerate. Încă sunt în căutare de un salon cu prețuri decente și calitate bună.

10. Mai atentă cu mediul, cu sănătatea. Da, mi-am propus asta și de anul trecut am luat măsuri. Port mereu în rucsac o plasă din bumbac și tot timpul o folosesc la cumpărături. Încerc să mă feresc cât pot de plastic. Mi-am luat tocător din bambus și toc numai pe el acum, am renunțat la cel din plastic. La serviciu nu mai beau apa din sticlă de plastic ci din sticlă de sticlă. Trebuie să fac asta și acasă, dar e cam greu. Pentru că noi cumpărăm apă la sticle de 2l pentru băut.

11. Timp cu familia. Sper să ajungem mai des pe la mami, să petrecem mai mult timp împreună… de multe ori simt că îmi lipsește.

12. Mai puține haine. Proces început și stricat anul trecut. Adică am am mai scăpat cumva de niște haine, dar apoi am scăpat și la shopping de vreo 3 ori și am reparat “răul”. Dar anul ăsta o să fac cumva să mă abțin din cumpărat cât pot. Sau dacă chiar arde, să îmi fac timp pentru SH, așa dor îmi e să cotrobăi prin SH.

13. Mai multe cărți citite. Off, încă am o listuță și câteva cărți noi necititie și deși abia aștept să le citesc de când le-am cumpărat, deloc nu reușesc să termin o carte.

14. Instagram grow (5k now). Obsesia mea continuă și îmi doresc foarte mult să cresc, dar nu știu cum. Mi se pare din ce în ce mai greu să te menții pe linia de plutire. Și nu, nu vreau să cumpăr nimic, mulțumesc!

15. Mai relaxată. Nu știu dacă voi reuși, dar sper să nu mă mai stresez din toate nimicurile și sper să nu mai pun la suflet tot ce nu merită pus. Vreau să mă gândesc mai mult la mine.

16. Analize. Ca în fiecare an trebuie să repet Papanicolau și vreau să ajung și la stomatologie neapărat. Și asta vă sfătuiesc și pe voi să faceți. Nu uitați de analizele de rutină și mai ales de Papanicolau.

17. Vreau să fac iar snorkeling. Tare mult mi-a lipsit anul trecut. Parcă mi-am mai învins și frica de înotat când am făcut asta, în Thassos.

18. Să postez mai des. Atât pe blog cât și pe YouTube. M-a prins foarte tare YouTube-ul, dar lipsa timpului liber mă împiedică de cele mai multe ori să-mi pun ideile în aplicare. Am multe subiecte notate și aș vrea să reușesc să le abordez pe fiecare.

19. Sănătate. Îmi doresc sănătate până la cer și înapoi. Atât de mult contează pentru mine, să fim cu toți sănătoși nu doar eu. Pentru că urăsc să am un apropiat bonav, mă macină, mă face să mă simt neputincioasă, efectiv nu suport…

Acum spuneți voi ce treburi aveți în 2019?

Dacă le vedeți scrise e posibil să se întâmple mai repede decât vă așteptați. Nu-s mama Omida, dar am “pățit-o” 😆 .

Comments (2)

 1. Loredana

  Vei reusi! La final de an, sa recitesti articolul si sa vezi cate lucruri ai reusit sa colorezi – bifezi.
  Ma bucur mult ca ai castigat concursul organizat de Alina – pozele tale sunt cele care au iesit sigur in evidenta! Dar si gingasia ta!

  Reply
 2. Iasmy

  Hey😊 Si baietelul meu (face 6 ani in martie) incepe scoala in toamna si am mari emotii! La fel ca tine, trebuie sa ma apuc de condus anul acesta, nu se mai poate. Am permis din 2010 si am condus de maxim 10 ori in toti acesti ani! Te pup si iti doresc un an prosper cu cat mai multe dorinte implinite!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *