Ultimele două outfituri din vacanță. Și LOOKBOOK pe Youtube

Ușor, ușor îmi iau la revedere de la postările de vară, de pe plajă. O să mă uit cu nostalgie peste ele, în zilele friguroase de toamnă și o să-mi aduc aminte cu drag de concediul din Thassos. Am reușit să pun cap la cap și clipurile și am făcut un LOOKBOOK pe Youtube. Clipul cu Thassos de anul trecut a avut un mare succes, neașteptat chiar și-am zis să fac iar ceva de genul, dar să nu repet, ar fi fost plictisitor. Așa că m-am gândit la un lookbook. Apar doar 5 ținute dintre care 2 sunt în costume de baie, dar am purtat mult mai multe în 10 zile. Numai că uneori pur și simplu uitam sau nu stăteam de poze sau filmat. Știți cum e în vacanță…Te mai și deconectezi de tot și toate.

Așadar și prin urmare, astăzi închei seria articolelor din vacanța în Thassos, cu 2 ținute, una mai casual și una de plajă.
În ținuta de plajă, am purtat un costum de baie cu imprimeu floral foarte drăguț. L-am cumpărat anul trecut de pe Bonprix, iar pe deasupra am purtat o rochie neagră din voal, cu broderie pe margini. Mi-a plăcut tare mult rochia asta, nu am avut niciodată rochie de plajă pe negru și mi s-a părut perfectă. Broderia e de calitate și atârnă greu și nu a fost nevoie să o calc.
Pozele le-am făcut în sălbăticia plajei Arriba, plină de ace și conuri de pini.

A doua ținută am purtat-o când am ieșit la cina și în parcul de distracții. Topul este tot de pe Lightinthebox, ca și rochia neagră. Îmi place că îmi permite să îl port fără sutien, petru că atârnă volanele frumos și nu se vede nimic indecent. E foarte versatil și am observat că a fost la mare modă imprimeul și modelul ăsta.

Costum de baie Bonprix
Rochie neagră: Lighinthebox
Top cu volane: AICI

black.dress federova.lightinthebox light.in.the.box Thassos.Island.beach federova.outfit beach.outfit beach.wear lightinthebox.strips lightinthebox.top summer.look blondie.federova

Dacă vă place Lookbook-ul de pe Youtube, nu uitați să mă susțineți cu un like, subscribe, ce vreți voi, dar să fie din inimă.

Pe curând!

Comments (2)

  1. Loredana

    Looking hot, girl!!! Kisses!

    Reply
  2. Simona Tucu

    Tu tot mai sexy te faci, Fede! Esti superba!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *