Pineapple print = Love

Ador sezonul ăsta nu doar pentru fructele frumoase și gustoase care se coc dar și pentru avalanșa de imprimeuri cu fructe care sunt la modă de câțiva ani încoace. Anul trecut parcă s-a pus mai mult accentul pe lămâi și cireșe, totul a pornit de la Dolce, se știe. Iar anul ăsta e nebunie cu ananasul și pepenele roșu. Cu pepene roșu nu am găsit eu mare lucru dar visez la un un covoraș de plajă rotund sau chiar o saltea, sau colac. Cu pineapple print am găsit acest top drăguț pe ChicGrace. Mi-am adus aminte că și anul trecut am avut o mică slăbiciune pentru fructul cu pricina și nu mi-am satisfăcut pofta, îmi luasem eu un costum de baie dar sutienul a fost imposibil de purtat și m-am bucurat oarecum doar de slip.
Topul este dintr-un material fluid, croială lejeră, puțin transparent dar foarte simpatic. Chiar e genul de imprimeu care înveselește privirile. L-am purtat și asta am observat.
L-am combinat cu o pereche de jeanși albi, sandalele noi care m-au zăpăcit la spate și minunăția de geantă de la Lightinthebox. Ador geanta chiar dacă este o copie după un brand renumit. Mi-a plăcut de când a apărut și chiar mă întrebam cât mai durează până se inspiră chinezii. Nu știu cum e originalul în realitate dar asta de o am eu este foarte reușită. Modelul de pe ea care pare să fie o pasăre, este cusut frumos iar potcoava este metalică și arată impecabil. Interiorul e mai spațios decât credeam, are un buzunar mic și este bine compartimentată. Lanțul este ușor, nu atârnă greu și nici nu pare genul ăla care să cănească. Mi s-a întâmplat la o geantă. Nu știu din ce metal era făcut lanțul dar cântarea mult și a și cănit la un moment dat. fashion.pineapple

Top: chicgrace HERE
Bag: Lightinthebox HERE
Sandals: Amiclubwear HERE

pineapple chicgrace.top pineapple.print chicgrace blondie amiclubwear.sandals ananas lightinthebox.bag Mai rămân puțin în sfera deliciilor și vă las mai jos bonus o rețetă de desert răcoros de vară. Am învățat-o acum 11 ani când am lucrat în bucătăria unui restaurant cu specific mexican, din Sud-ul Spaniei.
ananas.reteta desertde vara

Sper să vă placă! Și rețeta și outfitul meu cu pineapple print 😆 .
Dacă aveți întrebări sau sugestii, le aștept cu mare drag. 

Pe curând!

Comments (9)

  1. Alexandra

    Ce minunat e topul, chiar admiram ieri la Reserved tricouri cu fructe si alte imprimeuri haioase. 😀 Sa iti dau un pont, ce fac eu cand ma jeneaza vreo pereche de incaltari la spate, nu stiu daca poti aplica si tu sandalelor astea…lipesc in zona gleznei, pe interiorul incaltarii, un absorbant zilnic 🙂 imi plac mult alea de la Discreet, nu se dezlipesc deloc. Pupici.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc pentru pont, sa stii ca o sa incerc sa lipesc asa cum ai zis tu.
      Am vazut ca se poarta, mi-am luat un tricou no name super cute, are cateva brose lipite si detasabite, cu donuts, cactus si alte chestii. Mi s-a parut f tare 😀
      Pup si eu!

      Reply
  2. Simplement Lui

    Very nice summer outfit … pineapple print is one of the must have 😉

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/07/06/summer-queens/

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Indeed 😀

      Reply
  3. Mirela16

    Este superb acest top. Iubesc ananasul in orice combinatie 🙂

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Si mie imi place mult!

      Reply
  4. Deea

    Vaaai, ce simpatica este bluza! Ador imprimeul si iti vine atat de bine!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc!!

      Reply
  5. andreea theodora

    Minunata gentuta!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *