From Jupiter with Love…

Când mi se face dor de mare, cumva universul conspiră, se ivește ceva și aterizez eu ca o floricică la mare, în razele soarelui frumos și nociv. Cu ce ocazie am ajuns într-o marți la mare, vă povestesc altă dată. Pozele de față sunt făcute luna trecută la Jupiter, în weekend-ul prelungit despre care am vorbit AICI.
Am profitat de peisajul sălbatic care mi-a plăcut într-o oarecare măsură dar m-a și întristat. Pe lângă sălbăticia din zona respectivă am observat și foarte multă mizerie și era dezamăgitor, asta spune ceva despre oameni și despre educație. În fine, ignorând gunoaiele și clădirile lăsate în paragină la malul mării, era totuși un amestec foarte interesant și frumos de culori și texturi. Scoici, nisip, verdeață și flori de câmp, bolovani imenși la câțiva metri și marea albastră imediat după ei. M-am încadrat perfect în peisaj cu rochița mea romantică și înflorată, ultima achiziție de pe Amiclubwear. M-am lăsat desculță și mi-am pus pălăria peste părul nepieptanat de câteva zile.

Rochița are o dublură în partea de jos (se observă într-o poză) dar nu mi se pare chiar așa de transparentă încât să fie nevoie de bucățica aia de jupă. Mă bate gândul s-o elimin. Îmi place că în partea de sus e strâmtă și susține oarecum bustul. Vine foarte bine fără sutien dar cum eu eram pregătită de plajă, aveam costum de baie pe mine. Părea ceva mai albă pe site dar poate erau pozele mai luminate?! Nu m-am gândit la asta. În general Amcilubwear mi-a trimis exact ce am comandat și m-am mirat puțin când am primit-o. E albă dar nu imaculată, bate spre bej.insta

Rochie/Dress: Amiclubwear, HERE

Am de gând să-mi mai comand câteva modele înflorate pentru vara asta dar ..am nevoie de tiiimp. Știu, sună ciudat, dar am nevoie de timp liber, am prea multe de făcut într-o zi atât de scurtă. Nu înțeleg de ce nu putem funcționa fără să dormim.

Vă las cu pozele din Jupiter și ne auzim în curând 😀 .
O săptămână ușoară să aveți!

summer.lover. fashion. sea meli.melo.hat Amiclubwear.dress romantic.outfit.federova sea.outfit Amiclubwear summer.outfit sea.MareaNeagra OOTD.sea

Comments (4)

 1. Cris

  Ce draguta e rochia, iti vine super! <3

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc, Cris! :*

   Reply
 2. Iorga Daniela Ionela

  Super drăguță rochița, să o porti cu drag!

  Reply
 3. andreea theodora

  Superbe poze!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *