Povestea lor ~ Lavender Shower Gel & Soothing Body Cream| APIVITA

Povestea lor...

Răscolisem sertarul de n-am mai înțeles nimic din el. Plicuri uitate și colorate, invitații parfumate, cărți de vizită, numai poza cu noi două era de negăsit. Am simțit că ceva mi-a zgâriat degetul, am dat să mă uit ce este și-am observat plicul mov cu semințe și fundița capsată. Așa am uitat de el că nici nu mai știam de la cine era. Imediat m-am pierdut cu gândul în lanul de lavandă din poza de pe plic. Ce mov profund, ce parfum trebuie să fie prin Provence…oare cum ar fi să ajung într-o zi acolo?! Am zâmbit cu tristețe și-am dispărut…
Cu puțin timp în urmă cumpărasem un ghiveci mov fără să știu pentru ce. Bucuroasă de potrivire, am pus pământ în el, am plantat semințele și am udat cu apă stătută. L-am așezat frumos într-un colț unde știam că dimineața bate soarele. M-am gândit că o să aibe nevoie de iubirea și căldură lui, mai ales când nu sunt eu acasă.
Au trecut zile întregi, au trecut nopți reci, a plouat, am udat, am așteptat…și nimic. Până într-o zi când de dorul florilor am intrat în balcon și-am aruncat un ochi fix acolo în ghiveciul mov. Erau două firicele, înalte, verzi și firave. Atât de firave că nu-mi venea nici să respir de teamă să nu le dobor. Ce emoție, ce bucurie! Oare aveam două firicele de levănțică în balcon? Am udat cu mare grijă și le-am pus încet la loc în colțul luminos. M-am bucurat câteva zile de prezența lor până când într-o zi mohorâtă și rece am descoperit că nu mai erau două…dispăruse un firicel. Levănțica a rămas una, singură în pustietatea ghiveciului mov. Nu știu la ce să mă aștept, o vizitez rar de teamă să n-o deranjez dar mă gândesc la ea în fiecare seară, la fiecare duș…lavender

Lavender Caring Shower Gel ~ Apivita

Îmi place aroma de levănțică pentru că era preferata mamei cândva, pentru că îmi aduce aminte de verile petrecute la bunica, îmi aduce aminte de mirosul dulapului din odaie. Am auzit multe persoane spunând că îl detestă tocmai pentru asta, pentru că îl asociază cu mirosul dulapului bunicii sau cu naftalina dar la mine e invers, tot ce-mi aduce aminte de bunica mă bucură. Eu și acum am printre haine crenguțe de levănțică cumpărate anul trecut. Cică e bună pentru molii dar eu am băgat special pentru miros că molii n-am mai văzut de ani de zile.
Lavender Caring Shower Gel de la Apivita îmi răsfață simțurile olfactive cam zi de zi la dușul de seară. Nu miroase foarte puternic a levănțică, aș zice că e mai degrabă un mix de flori de câmp, gălbenele și levănțică, dar e un miros delicat, cald, foarte plăcut și relaxant.
Este recomandat pentru piele sensibilă și conține 97% ingrediente naturale printre care ulei de lavandă, ulei de măsline, extract de levăntică și extract de gălbenele, cu acțiune antiinflamatorie și calmantă. Curăță ușor, hidratează pielea și-o lasă moale.

 Saponaria
Agenți de curătare ușori
Extract de levăntică
Extract de gălbenele
Miere de cimbru grecesc
Ulei de măsline din Grecia
Ulei de migdale
Provitamina B5
Infuzie brevetată a unei combinații de 3 specii siderite * (Sideritis Scardica *, Sideritis Perfoliata *, Sideritis Raiseri *)

ApivitaEste ambalat într-un bidonaș maro din plastic tipic gelurilor de duș dar cu o formă ceva mai elegantă. Are 300 ml și este destul de spornic. Am obiceiul să folosesc o mănușă de baie pentru că îmi face pielea super fină și cu mâna în mănușă, torn în podul palmei și-apoi încep masajul și mă bucur de spuma și aroma de levănțică.
În ceea ce privește fiziologia specială a pielii sensibile, APIVITA a renunțat la SLES (lauret sulfat de sodiu) și săpun, din gelul de duș Caring Lavender. SLES și săpun sunt agenți de curătare utilizați pe scară largă datorită proprietătilor lor de spumare ridicate, care sunt totuși asociate cu iritații.
Toate produsele din gamă sunt testate dermatologic și hipoalergenice.Caring.lavander

Moisturizing & Soothing Body Cream Lavender ~ Apivita

Din aceeași gamă mă bucur și de crema de corp, Caring Lavender ce hidratează și hrănește pielea în profunzime. Poate fi folosită și pentru îngrijirea pielii atopice (eczemă), mâncărimi, arsuri sau chiar dureri ale pielii. Extractul de levănțică este cunoscut pentru proprietătile antiinflamatoare și calmante.
Cu un complex hidratant de miere grecească de cimbru, aloe bio-activ și provitamina B5 (pantenol) care asigură o hidratare instant și intensă, imbunătătind pelicula hidrolipidă a pielii.
Cu ceară de albine, unt de shea, ulei de migdale și ulei de măsline care hrănesc și protejează pielea.
Infuzie patentată a unei combinații de 3 specii siderite și vitamina E care asigură o protecție antioxidantă imbunătătită.

Apivita.lavander Apivita.IngredientsCrema de corp se prezintă la tub de 150 ml, are consistență cremoasă și miroase la fel de delicat ca și gelul de duș. Nu este un miros puternic sau deranjant ci foarte plăcut. Am folosit-o mai mult pe mâini și pe gambe, unde am pielea veșnic uscată. Îmi place că deși se simte hidratantă în timpul masajului, intră destul de repede în piele și nu lasă peliculă grasă la suprafață.

Produsele se găsesc în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City, în farmaciile Sensiblu sau puteți comanda online AICI. Iar dacă vreți să fiți la curent cu noutățile lor, urmăriți pagina de facebook APIVITA.

“În ultimii ani, APIVITA studiază și folosește infuzii din plante și ierburi grecești cu proprietăti antioxidante excelente, cum ar fi perfuzia brevetată din 3 specii siderite (Sideritis Scardica, Sideritis Perfoliata, Sideritis Raiseri). Toate cele 3 specii siderite sunt colectate din culturile ecologice pe Mt. Olympus și au proprietăti antioxidante, hidratante și de protecție solară.”

Aveți vreo recomandare de la APIVITA? 😀 

Comments (2)

 1. Carmen T

  Ar fi drăguț sa marchezi advertorialele ca atare

  Reply
  1. Federova (Post author)

   De obicei mentionez cand am o postare sponsorizata dar aceasta nu este :).

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *