Campania #walkTALL ~ elmiplant

Cu mare entuziasm vreau să vă povestesc despre o campanie la care vă invit să vă alăturați și o spun cu entuziasm pentru că îmi place foarte mult inițiativa și am de gând să particip și eu.

Din respect pentru muzele sale şi din credinţa că natura este sursă de frumuseţe, elmiplant a creeat #WalkTall, o campanie care inspiră şi care le reaminteşte femeilor de pretutindeni de magia pe care o propagă atunci când merg cu încredere.

elmiplant este brandul românesc de îngrijire al femeilor care îşi găsesc inspiraţia în puterea naturii. elmiplant crede într-o lume mai bună, construită de femei care poartă cu mândrie încrederea în forţele proprii.

elmiplant este brandul românesc pe care îl apreciez dintotdeauna pentru că evoluează într-un ritm frumos, produsele create sunt de calitate și potrivite oricărei femei în funcție de nevoie și gusturi iar prețurile sunt accesibile oricui.elmiplant #WalkTall (14) elmiplant #WalkTall (1)Noua abordare a brandului este o reamintire pentru femeile prinse în agitaţia de zi cu zi să meargă cu încredere. Femeia, model pentru alte femei, inspiră prin atitudinea sa şi modelează universuri în care guvernează fericirea, starea de bine şi certitudinea că fiecare este capabilă de măreţie.

Walk Tall este despre încredere în sine.

Prin intermediul campaniei Walk Tall şi a microsite-ului dedicat www.walktall.ro, elmiplant le invită pe femei să se filmeze în ipostaze în care merg cu încredere, să vorbească despre motivele pentru care they Walk Tall. Videoclipurile vor fi urcate de utilizatoare pe microsite, alături de o frază inspiraţională. Fiecare video este echivalentul unui număr de paşi, iar aceşti paşi sunt transformaţi în premii. Mai multe videos Walk Tall, mai mulţi paşi, mai multe premii.

Cele care răspund provocării sunt răsplătite cu premii, în funcţie de paşii făcuţi: primul nivel – produse elmiplant, al doilea nivel – biciclete, al treilea nivel – weekenduri petrecute în natură iar marea castigatoare va beneficia de un makeover total (hairstylingmake-up si styling)  in compania ambasadoarei brandului, Dana Rogoz, cu o tinută completa ce va ramane a castigatoarei.Dana Rogoz si Elena Cremenescu, fondator elmiplant (1) elmiplant Walk Tall (1)Scopul final este realizarea celui mai lung video inspiraţional, care să redea culorile şi diversitatea femeilor şi care să le reamintească acestora că puterea vine din interior, iar frumuseţea este o stare.

Prin intermediul campaniei #walkTALL, elmiplant susține activitatea de sprijinire a femeilor diagnosticate cu cancer de sân și cancer de col uterin a Asociația “ANAIS”

Merg cu încredere pentru că…

…sunt fericită! …sunt plină de energie! …pielea îmi radiază! …iubesc!

Comments (5)

 1. coco

  ce campanie super!

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Asa am zis și eu 🙂

   Reply
 2. Daniela

  Interesanta! Ce mi se pare uimitor este ca cineva are curaj sa faca o campanie despre incredere, demnitate si succes. Asta intr-o tara in care se promoveaza numai delasarea si umilinta. Felicitari tutror! Ne vedem pe strada mergand cu incredere! Succes fetelor! #walkTALL

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Ai dreptate, nu m-am gândit la asta și chiar asa e.
   Succes și ție! Te înscri, nu?

   Reply
 3. Iulia's Corner

  Frumoasa campanie si Dana Rogoz reprezinta foarte bine brandul Elmiplant: frumoasa si delicata :).Te pup!

  http://iuliascorner.wordpress.com/

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *