Primul șampon NIVEA cu proteine naturale din lapte

Mă uitam azi în oglindă și mă gândeam că am nevoie de o schimbare, că m-am plictisit de nuanța părului, de forma lui și de cum mi se așează. Ni se întâmplă des nouă femeilor, nu? 😳 Și așa mi-am adus aminte că un mic răsfăț poate să-mi schimbe părerea, fără să îl tund și fără să umblu la nuanță. Mi-am adus aminte de Hairmilk, primul șampon NIVEA cu proteine naturale din lapte, destinat persoanelor cu părul uscat și deteriorat. La lansarea colecției Hairmilk am avut ocazia să-l testăm la fața locului și a fost o experiență foarte plăcută. Uitasem cât de fain și relaxant este masajul pe scalp făcut de altcineva 😆 . A nu se înțelege că părul meu s-a schimbat radical după o spălare și-un masaj dar întregul răsfăț s-a finalizat cu o coafură rebelă și foarte simpatică. Părul se simțea foarte fin la atingere, părea hidratat și avea și ceva volum. Din păcate nu s-a menținut și a două zi pentru că am firul subțire și e destul de pisicos și moale.Nivea.HairMilk.SALON before.afetr.Nivea POP.UP.HAIR.Salon.by.Nivea another.side.of.me.federova Dorina.Federova.Cristina.Nivea

Cu surorile Cristina și Dorina de la anotherside-of-me.ro

Atât șampoanele, cât și balsamurile NIVEA Hairmilk îmbină două beneficii pentru părul uscat și deteriorat care, de obicei, nu sunt compatibile: regenerează firul de păr de la interior la exterior fără să îl încarce. Acest lucru este posibil datorită unei noi inovații NIVEA: produsele Hairmilk sunt concepute pentru a oferi îngrijire personalizată, în funcție de grosimea firului de păr – subțire, normal sau gros.

Într-adevăr, structura firului de păr diferă de la o persoană la alta, iar nevoile de îngrijire variază la rândul lor. Spre exemplu, părul subțire are nevoie de produse care îi conferă volum, fără să îl încarce. Chiar dacă este mai puțin pretențios, părul normal trebuie îngrijit cu produse destinate acestuia și tehnicile de coafare potrivite, tocmai pentru a-i menține suplețea și sănătatea. În opinia specialiștilor, părul cu fir gros este cel mai greu de întreținut, uscat și aranjat, fiind deseori aspru și greoi, iar produsele de îngrijire trebuie să îi redea suplețea.

Nivea.HairmilkAm testat gama Nivea Hairmilk pentru fir subțire și cred că produsele sunt mai potrivite pentru părul uscat și firul gros, decât pentru părul cu fir subțire cum îl am eu. Din nefericire, eu simt nevoia să îl spăl din nou a doua sau a treia zi cu puțin noroc și am experimentat folosind doar șamponul fără balsam și așa parcă a fost mai acceptabil rezultatul. Ideea e că este foarte hidratant și mi-l pleosteste puțin iar eu sufăr după volum de când mă știu. Mi-l face foarte fin și nu că nu îmi place dar simt că nu mi se potrivește. Cu toate astea vreau să am un șampon Nivea în baie în permanență, pentru zilele în care îmi simt părul excesiv de uscat. Acum că se apropie vara, presimt că se va întâmpla mai des. Produsele au un miros specific celor de la Nivea, foarte plăcut, ușor dulceag.

Colecția Hairmilk este disponibilă începând cu luna martie în toate lanțurile de magazine din București și țară. Fii cu ochii pe site-ul NIVEA unde vei descoperi o serie de surprize și noutăți plăcute.

Preţ recomandat șampon NIVEA Hairmilk (fir subțire/normal/gros): 13.76 Lei, 250 ml
Preţ recomandat balsam NIVEA Hairmilk (fir păr subțire/normal/gros): 13.76 Lei, 200 ml

Iar acum la final am o surpriză pentru voi și vă invit să participați la un CONCURS pe pagina mea de facebook, unde puteți câștiga un set de șampon și balsam Nivea din gama REPAIR și o cremă Nivea anti rid Q10 PLUS. Participarea se face acolo, voi lua în considerare comentariile de pe facebook, deci.

Vă aștept acolo cu drag! ♥
Pe curând!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *