elmiplant Sensual Touch

Am citit în ultimele zile despre hidratarea pielii pentru că au tot apărut produse noi dar am zis să vă povestesc despre ele pe rând. Cu așa ambalaje frumoase și arome delicioase am zis că sigur o să mă apuc de treabă și n-o să-mi mai neglijez pielea. Greșit. Mi-e lene în continuare să fac asta după fiecare baie dar când îmi văd cojitele de pe gambe imediat tresat și acționez. Mai ales când știu că trebuie să merg la sală și nu port pantaloni lungi 😆 .
Elmiplant ne încântă cu loțiunea de corp Sensual Touch pentru piele normală și uscată, pentru a rămane frumoasă, sănătoasă, suplă și catifelată, dar și pentru a ne ajuta să mergem ȋn fiecare zi cu ȋncredere. Iarna vine cu o cerintă aparte: extra-hidratare dar să nu uităm că pielea are nevoie de îngrijire constantă indiferent de anotimp.
Noua loțiune de corp menține pielea fină și catifelată pană la 48 de ore, formula rămanand fidelă filosofiei brandului, la fel ca toate produsele gamei: este imbogătită cu ingrediente 100% naturale, obținute prin metode blânde, eco-friendly, ce asigură păstrarea proprietătilor substanțelor active.

Sensual Touch conţine extracte preţioase de orhidee şi ylang-ylang. Extractul de orhidee hidratează eficient şi lasă o senzaţie plăcută de catifelare a pielii, în timp ce uleiul esenţial de ylang-ylang oferă o senzaţie de confort, fiind recunoscut şi pentru proprietăţile sale senzoriale. Mergi cu ȋncredere când pielea ta este hidratată cu loţiunea pentru corp elmiplant Sensual Touch!

Beauty tip: aplică loţiunea hidratantă elmiplant Sensual Touch imediat după ce ieşi din duş – porii sunt deschişi, iar pielea absoarbe mai repede produsul, substanţele nutritive ajungând şi mai rapid ȋn epidermă. Pielea umedă favorizează, de asemenea, absorbţia rapidă şi uniformizarea perfectă a loţiunii de corp, dintr-o singură atingere.hi-res-elmiplant-lotiune-corp-Sensual-Touch

Gama body nutrients conține patru produse destinate îngrijirii corpului. Indiferent de varianta aleasă, loţiunile de corp elmiplant asigură hidratare până la 48 de ore şi se absorb rapid în piele, fără a lăsa urme grase.elmiplant.skincare body elmiplant elmiplant-body-nutrients

Loţiunea de corp intensiv-hidratantă body nutrients, cu extract de bambus şi iaurt

Iaurtul reprezintă un cocktail natural de proteine, minerale şi vitamine, care hidratează pielea uscată imediat. Reglează procesele biochimice de la nivelul pielii, stimulând regenerarea epidermei şi sinteza de colagen. Un alt element important din formulă este extractul de bambus, care are rolul de a proteja pielea, conferindu-i un aspect sănătos şi o textură fină.

Lapte de corp nutritiv-reparator body nutrients, cu extract de bumbac şi orez

Extractul de bumbac din formula loţiunii de corp ajută la restabilirea catifelării şi elasticității pielii datorită conţinutului ridicat de minerale şi proteine. În același timp, extractul de orez menține echilibrul natural de hidratare, îmbunătăţeşte aspectul pielii şi o lasă fină şi radiantă. 

Loţiunea de corp Silky Radiance body nutrients, cu unt de cacao şi macadamia

Loţiunea de corp elmiplant Silky Radiance transformă pielea ternă şi deshidratată, conferindu-i un aspect sănătos, strălucitor şi catifelat, până la 48 de ore. Untul de cacao este un excelent ingredient emolient care se topeşte la temperatura corpului, hrănește pielea şi ȋi restabileşte strălucirea naturală. Bogat în acizi graşi esenţiali, uleiul de macadamia hidratează intens, conferind o senzaţie catifelată şi fină.

N-am reușit să pun mâna pe nici o aromă dar mă tentează ultimul, cel cu unt de cacao și macadamia. Dacă și astea miros ca gelurile de duș, le vreau pe toate 😆 .
Apropo, prețurile sunt accesibile oricui – 11,90 lei (250ml) & 15.70 lei (400ml)

Le-ați încercat? Vă tentează ceva din gama Sensual Touch?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *