Provocarea #BUnofilter

Vești frumoase pentru iubitoarele de provocări parfumate 😆 , B.U. tocmai ce a lansat Campania #BUnofilter, un îndemn pentru femeile de pretutindeni de a se exprima liber.

Jucăuşă. Timidă. Rebelă. Stângace. Seducătoare. Curajoasă. Optimistă…

În lumina clară, fetele B.U. sunt exact aşa cum simt ele că sunt. #BUnofilter este despre libertatea, bucuria şi distracţia de a fi tu şi despre a nu te limita. Universul #nofilter nu se supune regulilor şi îşi afişează adevăratul spirit fără a fi alterat de lupa gigantică a monotoniei. B.U. este o paletă infinită de aure magice cu care să te joci şi care reflectă perfect personalităţile fiecăreia.

Brandul consideră că atunci când fetele sunt autentice şi fidele sentimentelor lor, acestea creează o lume mai bună, o lume a acceptării şi a iubirii. Frumuseţea realităţii constă în caracterul spontan şi divers al acesteia, astfel, B.U. renunţă la filtre şi se întoarce la muza lui, fiecare fată.

… Amuzantă. Gălăgioasă. Relaxată. Creativă. Just B.U. #Bunofilter

B.U.nofilterAcţiunea #BUnofilter

Pentru a sărbători diversitatea #nofilter, B.U. lansează microsite-ul celei mai ample galerii de momente fără filtru: www.BUnofilter.com. În perioada 01.04.2016 – 02.06.2016, timp de nouă săptămâni, microsite-ul va lansa câte o provocare ce vine cu premii săptămânale şi se încheie cu alegerea fetei B.U. Fiecare săptămână se prezintă sub semnul unei stări de spirit B.U., precum sparkling, wild, party girl, spicy, inFashion, free, romantic, inLove şi passion. Fetele sunt invitate să se logheze pe microsite-ul dedicat acestei campanii, iar pentru a participa în cadrul concursului, acestea trebuie să urmeze trei paşi:

 1. Să selecteze o fotografie personală;
 2. Să aleagă o stare de spirit dintre cele disponibile în website;
 3. Să încarce fotografia.

Participantele se vor bucura de premii săptămânale ce constau în kituri preţioase cu produse B.U. Golden Kiss şi vor fi extrase prin random.org.

Pentru marele premiu vor fi luate în considerare toate înscrierile din cele nouă săptămâni. În urma unei jurizări, fata care surprinde cel mai bine spiritul brandului va deveni fata B.U. Curajul şi originalitatea vor fi răsplătite cu o şedinţă foto profesionistă în care câştigătoarea #BUnofilter îşi va dezvălui aura colorată.

Microsite-ul #BUnofilter este o colecţie de momente personale, ce ilustrează diversitatea şi frumuseţea fetelor de pretutindeni şi surprinde, prin ochii acestora, realitatea complexă.

Concursul are o extensie in store ce surprinde fetele care cumpără produse Golden Kiss cu premii instante golden. Acestea le pot ridica de la standurile B.U. şi vor fi ghidate de promoteri să urce pe microsite o fotografie cu o stare de spirit B.U.

 Nu știu voi ce faceți dar eu mă înscriu în curând 😀 .

Comments (2)

 1. Daniela

  Aaa, ce mi-am adus aminte de B.U. De cand nu l-am mai cumparat. Ce frumos mirosea. Bravo B.U., vreau si eu.

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Eu foloseeesc 😀

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *