Buze voluminoase cu miss Pupa Gloss

După ce m-am declarat îndrăgostită de cele două rujuri de la Pupa, alte minunății și-au făcut apariția în trusa mea de farduri – 4 miss Pupa Gloss: 103 – FOREVER NUDE, 202 – FROSTED APRICOT, 303 – EXTREME FUCHSIA, 305 – ESSENTIAL RED.
De cele mai multe ori prefer buzele mate dar nici glossurile nu îmi displac. Am cam fugit de ele gândindu-mă că nu am buze pentru acel finish lucios. Ehh, după faza din aprilie, cu acidul hyaluronic în buze, nu doar că am fost nevoită să le hidratez intens dar am și devenit mai interesată de textura glossy. Am folosit cele 4 nuanțe destul de des, sunt purtabile și hidratează și buzele în celasi timp. Amuzant este faptul că într-o zi, când aveam poftă de ceva dulce primul impuls a fost să caut în geantă după gloss 🙂 , să refac machiajul buzelor. Pentru că da, lasă un gust delicios. Nu știu exact ce miros au, ceva fructat dulceag, un mix de arome exotice aș putea spune. Mă duc cu gândul la preferatul meu ananasul dar parcă se simte și ceva piersică, pepene și căpșune.Pupa.GlossSticluțele sunt dolofane, cred că o să mă țină toată vara una singură Glossurile au pensula clasică tip burețel și se aplică foarte ușor pe buze. Prima senzație e de buze lipicioase după ce am savurat ceva dulce și bun dar dispare și se menține doar luciul, nuanța și aroma. Atâta timp cât nu mănânc bineînțeles.

Cele două nuanțe deschise – 103 – FOREVER NUDE și 202 – FROSTED APRICOT le port cel mai des la machiajele naturale. Nuanța Forever Nude îmi place să o aplic după conturarea buzelor cu un creion nude (pentru intensitate și rezistență), preparatul meu fiind Pupa EASY LINER LIPS 002.miss.Pupa miss.Pupa.Gloss.swach
Nuanțele mai aprinse le-am purtat mai rar deși merită mai des. 303 – EXTREME FUCHSIA este un roz mai cuminte și mai slab pigmentat iar 305 – ESSENTIAL RED este un zmeuriu ceva mai aprins și mai strălucitor. Are particule movulii ce reflectă lumina și se vade foarte frumos pe buze.pupa.Romania Pupa.Lips miss.Pupa.gloss.Glossurile scot în evidență forma buzelor și le fac să pară mai pline și strălucitoare. Deși port cel mai des nuanța nude, preferata mea este ultima prezentată – Essential Red .
Abia aștept să le port sărutată de soare, concediul e după colț 😆 .

Produsele le-am primit pentru testare. Adresele magazinelor Pupa, unde puteți găsi produsele le vedeți pe SITE. Iar dacă vreți să fiți la curent cu noutățile îi găsiți și pe facebook – Pupa Milano România.

Vă plac glossurile miss Pupa? Ați încercat vreunul?

Comments (3)

 1. Lory's Blog

  Foarte dragute!

  Reply
 2. diana

  Buna 🙂 cu ce acid si cu cati mll ai ajuns la acest rezultat? imi place mult de tot cum iti sta :-*

  Reply
 3. Daniela

  Vreau sa testez si eu. Ce bine iti sta cu nuantele astea.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *