Palazzo pants on the beach

Deja mă uit cu nostalgie peste pozele din vacanță (nu-s decât vreo 10 GB 😆 ) și mă tot bate gândul să fac și un scurt filmuleț pentru youtube dacă tot am strâns și material video. Mă mai gândesc. Sau mai bine spus, fac sigur dacă o să am timp.

Referitor la palazzo pants sau pantalonii lungi și largi mai pe românește, inițial m-am gândit că îi iau degeaba cu mine la mare. Iulie, cald, plajă, numai pantalonii nu se potriveau în peisaj. N-am putut să-i las acasă, abia îi primisem și eram fascinată de imprimeu. Plus că nu sunt nici atât de lungi încât să mătur cu ei și nici largi să intru cu totul. Material fluid și subțire, croială perfectă. Am zis că poate poate prind o seară mai racoroasă și chiar o să-i caut. Vremea pe insulă a fost adorabilă, căldură mare dar aer curat și respirabil iar briza se simte cam peste tot. Și un lucru e sigur – nici seara nu e de pantaloni 🙂 . Vorbesc de luna iulie acum. În primele 2 seri n-am simțit nevoia să port lung dar în a treia am zis că eu fără pantaloni nu mai ies. De ce? Pentru că m-au ciuruit țânțarii, nicidecum din cauza temperaturii. În 2012 când am fost prima dată în Thassos m-au stresat albinuțele iar acum țânțarii. Am crezut că pantalonii mei palazzo sunt salvarea și deja mă simțeam mândră de înstinctul de a-i băga în bagaj. Țânțarii în schimb și-au continuat liniștiți cina sângeroasă pentru că trompa lor nesuferită, a trecut chiar și prin pantaloni în unele locuri 😯 .
Lăsând la o parte lupta mea aprigă de pe meleagurile grecești, mărturisesc că a fost o vacanță reușită și frumoasă deși am plecat cu emoții la drum, asta fiind prima ieșire în afara țării a lui Ed. O să mai povestesc câte ceva de pe acolo pentru că mai am câteva materiale pregătite.
Până atunci vă las cu primul set de poze făcute prin Prinos.

Am purtat Palazzo Pants de pe Amiclubwear, sandale Bonprix și geantă She.in. Îmi lipsește pălăria 😀 .

summer.outfit selfie.beach.Thassos palazzo.pants.outfit fashion.palazzo palazzo.beach.wear amiclubwear.palazzo.pants palazzo thassos.beach.OOTDMai multe poze din vacanță puteți să vedeți pe contul meu de Instagram.

Pe curând!

Comments (3)

 1. butterfly

  Sunt foarte draguti pantalonii…pacat de tantari, am mai auzit la cineva ca ar fi tantari anul asta la greci dar era vorba de Corfu, sper sa nu fie la fel si in Creta :)) Oricum ma duc pregatita sa ii combat 🙂

  Reply
 2. Lory's Blog

  Cat de cuuuute!

  Reply
 3. Daniela

  Frumosi pantalonii! Pentru tantari am cumparat eu o solutie solutie cu care te dai pe piele si nu te mai inteapa tantaroaicele.

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *