Esențiale în vara asta: Pinita Colada și Drops of Sun ~ The Body Shop

Vacanța bate la ușă și încet încet dispare orice chef de muncă sau alte activități de genul. Deja visez cum stau întinsă pe șezlong, ascultând sunetul valurilor sub influența unui cocktail cu aromă de nucă de cocos 😆 . Realitatea e pe aproape dar până atunci vreau să vă ademenesc cu noutățile de la The Body Shop și cu ce trebuie neapărat încercat. Recent au lansat o ediție limitată și în momentul în care am citit numele ei, mi-am adus aminte instant de ultimul cocktail Pina Colada de anul trecut, pentru că da, doar vara savurez așa ceva cu toate că sunt fană aromă de cocos. Iubesc cocosul în toate formele lui, am mai spus-o și o repet.
Piñita Colada conține: Body Butter, Body Sorbet, Body Scrub și Shower Gel. Parfumul tropical al ananasului zemos și nuca de cocos revigorantă răcoresc instant corpul, răsfață simțurile și te aruncă în atmosfera de vară. Nu m-am gândit niciodată la combinația asta fresh și super delicioasă. Când am deschis prima dată exfoliantul de baie am fost tentată să gust și abia așteptam să ajung în supermarket să-mi iau un ananas 🙄 .TheBodyShop PinitaColada.The.body.shop.federovaO altă tentație a verii este Drops of Sun. Nu știu cum este în realitate dar mi se pare o super invenție. Pare un concentrat într-o sticluță mică și simpatică iar picăturile lui magice închid la nuanță fondul de ten, crema de corp sau crema de plajă în funcție de cât de sărutate de soare vrem să părem.1052986-Drops-of-Sun_INPINPJ008 1052986-Drops-of-Sun_INPINPJ011HOLIDAY GLOW CREATOR
Gelul nuanțator este maro închis fără luciu și conferă un aspect bronzat care este întotdeauna natural, nu portocaliu. Se omogenizează fără efort cu crema hidratantă sau fondul de ten, făcându-te remarcată în mulțime cu un bronz natural cu aspect sănătos, de vacanță. Fie că vrei un strop de culoare sănătos sau o piele bronzată de vară, Honey Bronze™ Drops of Sun Holiday Glow Creator îți permite să creezi nuanța perfectă pe care o dorești. Prea deschisă? Doar adaugă mai multe picături! Se aplică în straturi și se îndepărtează prin spălare, este ‘smart’ și simplu.
Preț 15ml: 91 lei

Imediat cum începe un alt anotimp, un parfum nou este esențial, o aromă florală, fructată, ceva ce n-am mai avut sau ceva ce ne trezește o amintire plăcută din alți ani. Apa de toaletă Polynesian Island Tiaré poartă istoria femeilor polineziene ce foloseau florile de tiare pentru a-și orna părul și a-și parfuma pielea sărutată de soare. Noii arome exotice i se alătură o gamă de produse de îngrijire a corpului: Fragrance Mist, Showe gel, Body lotion și Body cream.

RAZĂ DE SOARE ÎNTR-O STICLUȚĂ
♦ Note de top: acorduri de bergamotă și esență de portocală.
♦ Note de mijloc: flori iubitoare de soare-exoticele flori de tiaré polineziană, frangipani și ylang-ylang.
♦ Note de bază: un mix senzual de nucă de cocos cremoasă și vanilie adictiva.

Preț EDT 50ml: 112 lei

Vă tentează ceva din noutățile The Body Shop?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *