Escapadă la mare. Beach Outfit

Dacă mă urmăriți pe contul de Instagram înseamnă că știți deja de mica escapadă la mare de unde ne-am întors cu bateriile încărcate, sau cel puțin așa vreau eu să cred. A fost și soare și vânt și cald și rece, apa gheață și nisipul fin. Iar pentru prima dată în viața mea am văzut curcubeu în mare, hihi. Sâmbătă am avut grijă să îmi aplic crema cu factor de protecție dar asta după ce mă tolănisem puțin pe șezlong. M-a păcălit vântul și câțiva nori și am zis că nu e soare de bronz dar uite cum m-am trezit eu seara ușor rumenită. Nu mai pot să mă spăl cu mănușa mea preferată de baie, scrubul cu mirosul lui delicios de cocos nici nu vreau să-l văd iar hainele trebuie să fie cât mai lejere și moi. Cel puțin pentru câteva zile. Tricoul luat de pe Zaful s-a nimerit să ajungă exact la timp. Chiar dacă m-a dezamăgit puțin mărimea (universală pe site dar XXL în realitate), materialul e atât de moale și plăcut (bumbac) încât l-am purtat cu cel mai mare drag. De mesajul simpatic nu mai vrobesc că doar asta m-a făcut să îl comand 😀 .escpada.la.mare.mamaia.zaful

“Salty hair,
Coconut Oil,
Big Waves,
Hot Sun”

Look.of.the.day.zaful OOTD.federova hot.sun.beach.outfit beach.wear.zaful beach.style.zaful coconut.beach.sun.hair.zafulObosită și foarte puțin machiată am imortalizat câteva cadre pe o plajă din Mamaia. A fost neașteptat de aglomerat pentru perioada asta sau cel puțin așa mi s-a părut mie. Parcare la hotel abia am găsit și acum stau și mă întreb ce se întâmplă în extra sezon? Unde parchează toată lumea? 😯
Hotelul era proaspăt renovat dar nu curățat în totalitatea (la interior). Camera a fost foarte ok, curată și spațioasă, vedere la mare, balcon mare. La micul dejun m-am supărat când am văzut că din 3 aparate de cafea mergea doar unul și era ditamai coada. Apa era inexistentă, sucurile deja puse în pahare. Mi-a mai trecut supărarea după ce am gustat din mini-croasantele delicioase și proaspete.
Marea mea dilemă însă, a fost la plajă. Într-o stațiune atât de populară, lângă un hotel destul de scump, pe plajă, în raza aia de cât vedeam cu ochii, nu am văzut un duș sau măcar o toaletă publică. Tragic.
Dar ca să nu mai zică al meu soț că sunt veșnic nemulțumită, concluzionez că a fost frumos, dar asta pentru că am fost în familie, ne-am simțit bine împreună și ne-am făcut noi amintiri .

 Escapada la mare a luat sfârșit, acum să începem săptămâna cu forțe noi și proaspete 😆 .
Pe curând!

Comments (2)

 1. coco

  mai cum te-am ratat eu 🙂
  am vazut ca ai venit si am zis sa te las putin si azi…nu mai erai 🙂

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Weekendul viitor o sa fim in Eforie N, deci mai sunt sanse sa ne vedem 😀

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *