I wish, I wish, I wish. Haina, vesta…din blana sa fie.

Nu vine iarna bine și mie deja îmi fug ochii după hăinuțe cât mai groase și nu se pune problema că nu am, e dulapul plin de nu știu cum să le mai înghesui. Că se poartă sau nu, acum mă tot uit după vestute și hăinuțe din blană. Artificială desigur. Nu-mi plac alea naturale, oricât de fine și fluffy ar fi chiar m-aș simți inconfortabil să port. I still love animals…Momentan am doar 2 vestuțe din blăniță artificială, una albă și una neagră dar nici una nu e atât de reușită cum aș vrea. Ahh, mi-am adus aminte. Mai am una mică neagră și una colorată, numai că nu sunt de-alea lungi care se poartă deasupra. O haină din blană nu-mi aduc aminte să am pe undeva dar mi-aș dori. Mi se par foarte versatile și merg în diverse combinații. Plus că sunt foarte călduroase din câte știu. Am colindat pe dresslink și am găsit câteva modele în frunte cu exemplarul verde care are doar gulerul și mânecile din blană. Vreau să spun că mi-a luat mințile la cât de bine arată dar sunt mai mult ca sigură că realitatea nu prea coincide cu pozele mirobolante de prezentare. Acum nu e momentul dar prin ianuarie sigur o să comand unul din modelele astea. Fie ce-o fi. dresslinkdresslink.com

click HERE                                   click HERE                                   click HERE

Mi-a atras atenția și modelul cu glugă și urechiușe care e foarte simpatic. Mi se pare cunoscut, cred că l-am mai văzut pe alt site dar nu știu unde. În poză pare cam naturală blănița dar nu știu ce să zic. La fel și vesta din pozele de mijloc.
în dreapta e un poncho cu blăniță pe guler, jachetă stil halat, cum îi mai spune o prietenă. E foarte stilish și mi se pare la fel de versatil ca vestuțele.

Voi ați comandat blănuri până acum? Experiențele voastre mi-ar fi de ajutor.

Comments (3)

 1. Butterfly

  Poncho acela ma atragea si pe mine, iar prima hainuta este de vis 😉

  Reply
 2. Georgia

  Wow, ce dragute sunt! Imi plac vesta si poncho-ul in mod special 😀

  Reply
 3. Gya

  Blanita cu urechiuse este cea mai adorabila :X

  Gya

  BLOG: gya-make-up.blogspot.ro
  FB: http://www.facebook.com/Gyaandmakeup
  INSTA: instagram.com/gyamakeup

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *