News: SOS Perfect Hands – Elmiplant

De ce sunt eu leneșă și nu-mi îngrijesc pielea mâinilor zilnic, când sunt atâtea creme frumos parfumate și hidratante? 😳 Pentru că sunt leneșă și mi-am format un ritual. Când sunt la marginea prăpastiei și mâinile încep să zgârie, recurg câteva zile la metoda salvatoare și extrem de inconfortabilă: hidratarea cu mult ulei peste tot. îmi masez mâinile și aștept ceva timp ca să între puțin în piele. Bineînțeles că de cele mai multe ori nu răbdare și uite așa ajung eu să hidratez  tastatura și mouseul după care pierd timpul ca să le curăț cu apa micelară 😆 .JPG-RGB-elmiplant-SOS-Perfect-Hands-Cream,-6.7-leiAzi am aflat că gama Elmiplant Perfect Hands include un nou produs în portofoliu: SOS Hand Cream care este îmbogăţită cu ingrediente active cu putere mare de hidratare şi are misiunea de a-i reda pielii strălucirea naturală.

“Factorii externi agresivi şi lipsa unei îngrijiri corespunzătoare dereglează echilibrul natural al pielii. Expunerea intensă a pielii mâinilor cere îngrijire constantă, iar SOS Perfect hands este remediul perfect, în fiecare zi. Nutri Moist 48h este un complex de hidratare cu acţiune imediată, ce se prelungeşte până la 48 de ore. Pentru a intensifica procesul de reparare a pielii, crema are 5% uree cu rol de a rehidrata intensiv pielea foarte uscată şi de a-i reda supleţea şi starea de confort. Uleiul de argan 100% natural protejează pielea împotriva factorilor agresivi şi îi oferă strălucire şi catifelare.

În urma utilizării, SOS Perfect Hands formează un strat fin, protector, cu acţiune intensă şi care menţine nivelul optim de hidratare. Mâinile îşi recapătă aspectul sănătos şi atingerile devin din nou catifelate.”JPG-RGB-elmiplant-Hand-Creams-Family+SOS-Hand-Cream

De-a lungul timpului am folosit câteva creme de mâini Elmiplant și tot timpul am fost mulțumită de rezultat. Nu știu când ajung eu la farmacie să dau de SOS dar chiar sunt curioasă de ce și cum.

Fără parabeni, parafine sau coloranţi.
Disponibil doar în farmacii. Preţ elmiplant SOS Perfect Hands, 50 ml: 8 lei

Comments (2)

  1. Beauty By Irina

    Hmmm, suna foarte bine si le voi incerca cu siguranta :)Pupici

    Reply
  2. Daniela

    E foarte ok pretul. Chiar merita incercat!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *