Primul eveniment al anului: Beauty Swap

Am terminat 2014 cu un eveniment foarte plăcut și am început 2015 cu unul la fel. Mi-am propus încă de anul trecut că voi face tot posibilul ca anul ăsta să onorez toate invitațiile pe care le primesc la diverse evenimente, măcar atât cât voi mai sta acasă (în concediu de creștere copil). Uneori chiar avem nevoie de astfel de ieșiri, faptul că mi-am petrecut o seară cu persoane frumoase, că am socializat, am cunoscut persoane noi și am plecat de acolo cu zâmbetul pe față, a însemnat mult pentru mine, a fost ca un unguent de suflet, dacă pot să-i zic așa.

Evenimentul Beauty Swap by Beauty Barometer organizat de Ana-Maria, s-a petrecut pe 12 ianuarie într-o locație frumoasă dar străină mie – InSpayer Bistro Batistei, unde ne-am adunat în jur de 40 de fete cochete, să facem un mare schimb de cosmetice. Eu aveam pregătită o pungă de cosmetice nedesfăcute/neîncercate chiar înainte să primesc invitația la eveniment. Am tot zis că le dăruiesc și nu s-a mai ivit ocazia. Beauty Swap e o idee genială și a picat la țânc pentru că m-am întors acasă cu geanta plină de produse noi și frumoase dintre care 7…virgine 😀 (ca să nu repet cuvântul “noi”).
Atmosfera a fost extrem de plăcută cu agitație, entuziasm, discuții între fete, negocieri și glume de genul “poftiți la standul meu” 😆 Eu știu sigur că m-am învârtit în jurul mesei pe care erau expuse cosmeticele, de cel puțin 3 ori. Am stat cu ochii țintiți pe masă încă de când am intrat. Să vânez sau să nu cumva să pierd vreun produs wanted.

Produsele achiziționate la schimbDSC06950_WEB

Invitatele speciale ale evenimentului au fost Pavlina și Gabriela de la Pick N Dazzle, Mihaela de la Vectem, Simona de la Cosmetic Plant și Gina de la școala de machiaj Academia Startline. Altă surpriză a fost Dana, care a avut un colțisor special amenajat pentru oricine avea nevoie de machiaj sau de o împrospătare a lui.
Am avut plăcerea să o ascultăm și pe Adina Halas (o frumusețe de femeie, apropo), care ne-a povestit cum a început să facă cosmetice home made și să posteze rețetele cremelor ei pe youtube.

Stânga: DanaMakeup; dreapta: Adina Halas

bb_WEBSurprizele s-au ținut lanț iar la final am plecat cu punguțe colorate pregătite de sponsorii cărora țin să le mulțumesc și eu: Cosmetic Plant, Farmec – Gerovital, Oriflame, Max Factor,  Pick N Dazzle, Vectem, Flormar și Magnifique Skin.

Pick N Dazzle a oferit 2 cutiuțe prin tragere la sorți și ia ghiciți cine a fost prima câștigatoare? 😀 Federovaaaa. Nu mi-a venit să cred, așa norocoasă să fiu eu la tombole?? Chiar mi-am dorit o astfel de cutie, am tot urmărit filmulețe și postări cu acest conceput și îmi părea extrem de interesantă. Ce conține abia aștept să vă arăt în altă postare, hihi. DSC06842_WEB DSC06830_WEB _WEB_nPentru poze îi mulțumim domnului Iulian Sima! A imortalizat momente de bucurie, prețioase și de neuitat, fete frumoase și o atmosferă plină de zumzete.DSC06826_WEB 1601492_66_WEB 1_WEB_n

Roata se întoarce. Dacă eu am avut parte de atâtea surprize plăcute la Beauty Swap, asta înseamnă că urmează să aveți și voi. Keep in touch 😉

Pe curând!

Comments (12)

  1. Ilda

    Am simtit ca ti-a adus bucurie participarea la eveniment, participarea in sine! :)Sunt sigura ca intuiesti ca mi-ar fi placut mult-mult sa fiu si eu acolo!
    Hihii, felicitari pentru cutiuta! Daca as fi fost, una era a mea! Una a ta si una a mea! :)))
    Transmit pozele o atmosfera tare animata!

    Te pupacesc, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Sa stii ca m-am gandit la tine. A fost o atmosfera chiar placuta, mi-a dat o stare pozitiva si cine stie, poate la urmatoarea editie o sa fii si tu :D.

      Te pup Ilda!

      Reply
  2. Lory

    ce frumos….mi-ar face placere sa particip la un astfel de eveniment

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Stiu, imi imaginez. Si eu am citit despre evenimente la care mi-ar fi placut sa particip.

      Reply
  3. Olivia

    Ma bucur ca ai castigat cutiuta, sa folosesti cu placere produsele care ti se potrivesc. Iti dai seama ca si mie mi-ar fi placut si mie sa particip, cui nu i-ar fi placut? Te pup.

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc Olivia! E superba cutiuta, o sa scriu despre ce contine in curand.
      Te pup!

      Reply
  4. inchirieri microbuze

    felicitari castigatorului! sper ca data viitoare sa casti chiar eu!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc!

      Reply
  5. Claudia`s Choice

    Tare frumos!

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc!

      Reply
  6. Mihaela Bolea

    Astfel de ocazii chiar merită a fi bifate! ♥
    Să te bucuri de toate acele lucruşoare interesante, Fede! Pupici, seară frumoasă! ♥

    Reply
    1. Federova (Post author)

      Multumesc mult Mihaela! Chiar ma bucur de ele :D.

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *