Procedură de remodelare corporală în teste: RADIOFRECVENȚA

Știți deja că am născut anul trecut și de ceva timp mă tot chinui să ajung la greutatea ce o aveam înainte de sarcină, respectiv 55-56 kg. Mă chinui mai mult cu gândul pentru că nu fac ceva drastic, foamea nici atât. Decât să țin vreo dietă și să nu am voie la anumite plăceri culinare prefer să leșin vreo 2 ore la sală de 3 ori pe săptămână. Nu prea e corect, știu.
Cu timpul m-am obișnuit cu cele 3-4 kg în plus rămase ca amintire dar au început să mă obsedeze alte aspecte. Aspectul pielii cum ar fi, în special zona abdomenului, celulita care nu e foarte gravă și câteva vergeturi mai vechi situate pe șolduri.
Mi-am adus aminte că procedurile corporale m-au ajutat cândva să-mi mențin cât de cât silueta și aspectul pielii sănătos așa că m-am gândit că nu ar fi rău să apelez din nou la ele. Îmi era chiar dor să fac ceva pentru corpul meu.

Am ales salonulAria Estetic pentru că am avut o experiență plăcută acolo, e un loc primitor, liniștit și exact pe gustul meu.
În plus, mă gândeam la un abonament personalizat și eram sigură că se poate și că personalul o să știe exact ce să aleagă pentru mine, pentru nevoile mele. După ce mi-au fost evaluate zonele cu probleme și mi-au fost ascultate dorințele, am decis ca abonamentul meu să includă și proceduri de radiofrecvență.
Nu mai încercasem și am acceptat să le combin cu alte proceduri având totuși o mică teamă legată de faptul că alăptez. Am fost asigurată că nu se poate întâmpla absolut nimic atâta timp cât nu se folosesc substanțe pe piele dar pentru siguranța mea (a laptelui de fapt) am ales să tratez o zonă mai mică – abdomenul.

Radiofrecvența care este cea mai nouă tehnologie în materie de tratamente corporale și remodelare corporală.  Undele de radiofrecvență acționează cu termolipoliza selectivă pentru slăbire, pentru a trata celulita și aspectul de piele flască și pentru înfrumusețare. Cu alte cuvinte, radiofrecvența conduce o temperatură ridicată în profunzimea țesuturilor, pentru a trata în interior problema.

La scurt timp după naștere am pierdut vreo 10 kg iar burta nu făcea altceva decât să atârne. În timp și-a revenit cât de cât frumos dar tot avea un aspect ciudat, se vedea clar că acolo a stat ceva, urmele erau lăsate prin forma ei, prin aspectul pielii prea moale.

Radiofrecvența este ideală pentru persoanele cu piele flască și relaxare musculară: abdomen în perioada de după naștere, sâni lăsați, piele flască în zona coatelor și a genunchilor – recunoscută pentru dificultatea cu care se remodelează.

RF reprezintă o undă electromagnetică ce crează un efect termic intens la nivelul dermului, având rolul de a stimula fibroblastele (celule formatoare ale dermului), pentru a produce colagenul și elastina necasare pielii pentru a se regenera, fără a afecta în vreun fel epiderma.

Sub acțiunea undelor de radiofrecvență temperatura crește până la 40-42 de grade la suprafața pielii, în timp ce în interiorul țesutului tratat ajunge până la 60-65 grade, acționând asupra depozitelor de grăsime din interior, care sunt de altfel și cel mai greu de eliminat și la care de exemplu, cremele anticelulitice nu ajung.

Tratamentul cu Radiofrecvență este de scurtă durată, 8-12 ședințe în tratamentul realizat pe suprafețe ale corpului iar efectele tratamentului sunt vizibile imediat și persistă până la 6-8 luni.
Abonamentul meu a inclus 8 ședințe și am făcut una săptămânal. 

În lunile ce vor urma tratamentului, procesele naturale ale corpului vor genera noi straturi de colagen mai bine organizate, mai groase cu o structură similară pielii unei persoane tinere.
Durata unei ședințe este de 20-30 minute în cazul meu (durata este în funcție de zona tratată).
Este un tratament sigur, se poate reveni la activitățile zilnice fără a necesita o perioadă de recuperare.

Înainte de fiecare ședință am avut masaj anticelulitic abdominal după care au urmat 30 de minute de radiofrecvență. Procedura e foarte relaxantă și nu se întâmplă nimic incomod pe parcursul ei. Doamna terapeut îmi întinde un gel (acel tip de gel folosit pentru ecografii, deloc invaziv deci) după care se plimbă cu aparatul pe șunculițe. Abdomen, pardon. Se simte cald și atât, nici un disconfort.
Procedura de fapt crește producția de colagen endogen – acest colagen fiind responsabil de aspectul plin de tonifiere, perfect întins al pielii.

Efecte

Nu vreau să exagerez și să susțin că am slăbit în jurul taliei deși e posibil. Nu știu sigur pentru că încă nu m-am măsurat, aștept terminarea tratamentului. Ce pot să zic acum pe final e că pielea și-a schimbat aspectul și observ tonifiere. În plus, nu mai are forma pe care o avea și asta mă bucură.
De ce îmi era mie cel mai teamă nu s-a întâmplat. Nu mi-a afectat lactația absolul deloc și nu am observat alte efecte negative. Dacă în viitor se schimbă situația, promit să revin cu un LATER EDIT.

Mai multe detalii despre tratament și despre prețuri găsiți la ei pe site.
Prețul unei ședințe este de 80 de ron dar pentru că abonamentul personalizat include și alte proceduri, se aplică reduceri. De exemplupentru un pachet de 5 ședințe de radiofrecvență, vaccum și masaj anticelulitic (15 proceduri în total) se oferă 40% reducere.

Radiofrecvența poate fi asociată cu împachetări, masaj, vacuum, etc.
Probabil că ați dedus deja cu ce am combinat-o eu dar despre asta vă povestesc data viitoare.

Vă tentează astfel de tratamente? Cum vi se par? 

Comments (8)

  1. by sunshine

    Interesant,poate imi fac si eu o programare sa vedem daca ma ajuta si pe mine.Multumesc de articol.Pup
    http://www.bysunshine.com

    Reply
    1. Federova

      N-ai de ce! Sigur o sa aiba efect insa nu stiu daca de la o singura incercare dar merita sa incerci :). Pup si eu!

      Reply
  2. Andreea

    E bine ca ai gasit un salon super bun. Eu am fost la cateva in urma cu doi ani si am constatat ca difera foarte mult aparatele si efectul lor. De exemplu, la un salon aveam rezultate vizibile si care se mentineau dupa 3 sedinte de electrostimulare, la un altul treceau si 10 si nu se vedea nimic:( Am incercat si radiofrecventa si singurul rezultat vizibil a fost diminuarea vergeturilor. Multa bafta cu tratamentul! 🙂

    Reply
    1. Federova

      Intr-adevar conteaza foarte mult salonul, personalul si chiar nu ma pot plange de asta, sunt foarte multumita de Aria Estetic.
      Am inteles ca radiofrecventa ajuta la diminuarea vergeturilor chiar daca sunt vechi de ani de zile, eu am cateva pe solduri dar nu am incercat sa scap de ele.
      Multumesc!

      Reply
  3. ilda76

    Dat fiind ca sunt in fuga si ca vreau sa citesc cu atentie TOT, asa cum se cuvine, voi reveni!
    Acum te salut si te pupacesc, draga Fede!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    Reply
    1. Federova

      Esti bine venita oricand Ilda draga! Te pupacesc si eu!

      Reply
  4. ABeautyTale

    Am facut si eu la inceputul anului trecut la Keiko Slim Spa si chiar a functionat. Dar, tot sportul ramane cel mai bun 😀
    Pups

    Reply
    1. Federova

      Clar nu trebuie sa neglijam miscarea.
      Nu stiam ca ai facut, cred ca am ratat postarea. Ai pus si poze cu abdomenul?
      Pup si eu!

      Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *