Unghii strălucitoare cu Sugar Candy și Genius Glitter

Aș fi zis că mi se trage de la Sărbătorile de iarnă care stau după colț dar se întâmplă de mai bine de o lună să port numai glitter pe unghii. Nu știu de unde pasiunea asta. Recent însă, mi-am achiziționat un nude perfect care s-ar putea să rupă vraja. Încă nu l-am încercat dar am bănuiala asta.

Să vă fac cunoștință cu Sugar Candy și Genius Glitter de la Flormar, două nuanțe pline de strălucire, cu tonuri de lila, galben, verde, roz, o nebunie 😀 .

Am purtat nuanța Lime Bonbon din colecția Sugar Candy aplicată și singură dar și combinată cu strălucirea lui Pink Pill. E un verde auriu cu particule mici și sclipicioase, o nuanță fresh, văratică și îndrăzneață aș spune eu.
Are o textură fină care se întinde foarte frumos și ușor pe unghie. Legat de rezistentă sunt puțin nedumerită pentru că eu stau o mare parte din zi prin bucătărie iar mâinile au contact cu apa foarte des. Se menține intactă cam 2 zile să zic, după care începe să sară pe la colțuri. Aplicată în 2 straturi doar. Am observat că se menține ceva mai mult dacă îi mai adaug puțină strălucire ca și în cazul de față, unde am folosit lacul strălucitor Pink Pill pe care îl ador. Am mai avut ceva în genul lui tot de la Flormar numai că s-a cam terminat și am fost nevoită să-l înlocuiesc. Îmi place să mă joc cu el aplicându-l în joacă doar pe un deget, sau pe mai multe, pe vârfuri sau doar la colțuri, în funcție de starea pe care o am. Pe lacurile închise la culoare însă, se vede cel mai interesant.lime_WEB genius_WEB flormar_WEB

Cum vi se par Sugar Candy și Genius Glitter? 😀

Vă las cu pozele și vă urez o săptămână mi-nu-na-tă!!DSC05222_WEB flormar-.sugar.candy.lim_WEB genius.glitter.pink.pill.flormar_WEB

Comments (9)

 1. Manases Andrea

  Frumoasa combinate de oje! Oja Sugar Candy o detin si eu si imi place foarte mult.

  Reply
  1. federova

   Multumesc! N-am indraznit sa ne numar dar am zeci de oje si pe multe dintre ele le indragesc insa nu stiu de ce nu postez mai des. Poate din cauza timpului. Uneori am ghinionul sa ma teezesc cu o unghie rupta din carne ai imi strica toate planurile si tot asa.

   Reply
 2. Madalina O

  Imi plac mult ambele, combinatia este foarte reusita ! Te pup, Madalina O

  http://madalinaelenao.blogspot.ro/

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc frumos!

   Reply
 3. Oana Alexandru

  Foarte frumoase <3

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Multumesc!

   Reply
 4. Cristian

  wow cum arata. Daca ar vedea sotia mea:)) nu s-ar mai ridica de pe scaun

  Reply
  1. Federova (Post author)

   Serios? Pai daca ii cunosti gusturile, de ce nu ii faci o surpriza stralucitoare? 😀

   Reply
 5. Annie

  Bine te-am găsit!
  Arată tare bine ojele şi apreciez maxim calitatea fotografiilor…sunt piesa de rezistenţă!
  Te pup :*

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *