Să mergem împreună la un seminar de Tendințe susținut de Alex Abagiu (CONCURS)

Reiese din titlu cât de optimistă sunt nu? O să vedeți imediat de ce spun asta.
Înainte de toate țin să vă anunț cu un zâmbet larg că fac parte din lista celor 20 de semifinaliste ale Școlii de Beauty Blogging by L`Oreal Paris. Se pare că postarea asta, scrisă cu greu a fost cu noroc. Cu ocazia asta mulțumesc mult pentru comentariile voastre de încurajare! Dacă vă face plăcere să mă susțineți în continuare, puteți să mă votați AICI, numele meu este Chicu Ionela.

Postarea asta are rol de concurs de fapt și dacă sunteți la fel de cochete ca posesoarea acestui blog sunt singură că o să vă placă.
Prin tragere la sorți, una dintre voi se va prezenta de mânuță cu mine la un seminar de Tendințe susținut de Alex Abagiu. Dar asta se va întâmpla DOAR dacă mă voi număra printre cele 10 finaliste.

Cine este Alex? 
“E român, stă la Paris și lucrează la New York. E unul din cele mai bune exemple ale globalizării: dacă ai talent și ești bun în meseria ta, nu mai contează orașul din certificatul de naștere, nici cel de pe facturile de la lumină.  
Alexandru Abagiu e din ianuarie make up artist L`Oreal Paris, iar asta nu înseamnă că reprezintă una dintre cele mai importante companii de cosmetice din lume, ci că are mult mai multe motive să se întoarcă să lucreze și în România…” (Liliana Onescu)

Pe scurt, Alex Abagiu este fruntea echipei de make up artiști L`Oreal Paris, reprezentantul brandului în România. 
Eu sper din toată inima să ajung să particip la seminarul care va avea loc pe 28 octombrie și sunt tare curioasă care dintre voi vrea să mă însoțească. În cazul în care voi avea ghinion și nu voi fi una dintre finaliste, draga mea cititoare câștigatoare va primi un pachet de produse în valoare de 100 Ron.
Ca să participați la tombolă trebuie să-mi lăsați un comentariu cu adresa e e-mail și să-mi  

povestiți în maxim 5 rânduri 
care este produsul vostru preferat L`Oreal Paris și de ce?

Puteți să vă înscrieți până pe 21 octombrie inclusiv.

Mult succes nouă! 

LATER EDIT: Simooo, mergem împreună la seminar. Ce zici?

Comments (2)

 1. Alina Anghel

  Produsul meu preferat, care a aparut destul de recent pe piata, dar a intrat cu bratele deschise in rutina de ingrijire a tenului meu, este lotiunea micelara Sublime Soft. Este foarte bine formulata astfel incat sa nu irite in niciun fel tenul si este excelenta sub raport calitate/pret. Curata foarte bine impuritatile de pe ten, se descurca de minune cu creionul meu de ochi waterproof, fara a apasa sau freca zona in cauza. Nu imi irita ochii, nu ustura si nu usuca fata.
  Sa mergem la seminar, zic! Succes, draga mea!

  Reply
 2. simona

  Produsul meu L’Oreal preferat a ramas un fard holografic albastru royal pe care l-am purtat in timpul facultatii cativa ani la rand, probabil si peste data expirarii, doar pentru ca imi placea nespus de mult. Era prima data cand am vazut un fard holografic si stiu ca toata lumea ma complimenta atunci cand il purtam. L-am primit din Germania de la o prietena, la noi pe piata nu exista gama aceea si noi fetele nu eram familiarizate cu conceptul de fard holografic. Desi e expirat de muuult timp, inca il pastrez in cutia cu farduri, pur si simplu nu m-a lasat inima sa-l arunc.
  Bafta, draga mea, te sustin, sa stii!! 🙂

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *