#operatiuneaDemachierea! (concurs)

Au trecut aproape 2 săptămâni de când mi-am cumpărat ultimul demachiant bifazic pentru ochi iar azi mi-am adus aminte de un moment funny ce mă leagă de el și nu pot decât să mă bucur că am ocazia să vi-l povestesc. Chiar n-aș vrea să-l uit 😀 . Era zi de weekend și de “shopping cu de-ale gurii” din supermarketul din apropiere. La casa de marcat eu goleam căruțul dintr-o parte și al meu om, din cealaltă parte, când, dintr-o dată aud:
“Ăsta nu e al nostru, ce-o fi cu el?”
N-am prins gluma și-am reacționat revoltată imediat:
“E al meu, pune-l înapoi!”
Până aici nimic funny, știu. Acasă în timp ce descărcam sacoșele, iau față de serioasă și mă bag în seamă:
“Ce e cu asta, tu l-ai luat?”, și-apoi cu zâmbetul în colțul gurii îmi pun tubul pe pervaz. Eram conștientă de gluma mea răsuflată dar tot nu înțelegeam expresia soțului care se uita puțin crispat către tubuleț.
Eu serioasă: “E al meu mă, am glumit”
El: “Da, știu, dar tu ai văzut că e stricat?!”

Am leșinat de râs 🙂 . Demachiantul meu bifazic s-a separat fix după ce l-am așezat frumos pe pervaz iar al meu iubit s-a gândit că poate o fi stricat. În ultimii ani am folosit numai apă micelară ca demachiant și cum n-am mai cumpărat nimic bifazic, probabil că uitase de existența (consistența) lui. Nu-i caut scuze, chiar n-am pretenții să știe el despre maclavaisurile mele.

Acum să vă povestesc despre #operatiuneademachierea! prezentată de Nivea.
Demachierea nu mai este o misiune imposibilă când avem “armele potrivite” de la NIVEA, care ne propune câteva trucuri utile. Indiferent că purtăm pe parcursul zilei un machiaj strident, unul natural sau chiar deloc, demachierea trebuie să fie OBLIGATORIE. Asta dacă țineți cu adevărat la sănătatea, aspectul și frumusețea tenului, bineînțeles.nivea.demachiere #operatiuneademachiereaȘervețelele demachiante 3 în 1 pentru ten normal și mixt pot fi ținute în permanență pe noptieră, astfel încă să nu existe gândul “mi-e prea somn, sunt prea obosită ca să merg să mă demachiez”. Îndepărtează eficient, rapid și ușor chiar și machiajul rezistent la apă, lăsând tenul proaspăt și hidratat. Eu le consider foarte utile mai ales în călătorii sau la drumuri mai lungi.
Demachiantul bifazic de ochi Double Effect este absolut necesar în cazul ochilor sensibili pentru că protejează genele sensibile și îndepărtează foarte ușor chiar și machiajul rezistent la apă, fără să lase peliculă grasă pe piele.
Apa micelară delicată 3 în 1 se folosește la final pentru ultimele urme de machiaj și e foarte practică în cazul în care nu tolerați bifazicul sau șervețelele demachiante. Îndepărtează rapid machiajul feței și al gâtului, este delicată cu zona ochiilor și lasă pielea perfect curată și proaspătă.

Pentru un efect maxim de revigorare și împrospătare, perfect pentru zielele astea caniculare, Nivea propune să păstrăm apa micelară la frigider. Bună idee 😆 .

De când mă știu nu concep nici o demachiere fără să-mi spăl fața ulterior așa că vin și eu cu o propunere tot marca Nivea: preferata mea spumă de curățare pentru ten sensibil, care îndepărtează delicat ultimele urme de machiaj și lasă tenul fin și curat.nivea.facecareEu obișnuiesc să țin produsele pentru demachiere în baie pe etajeră sau pe lângă ea, ca să-mi fie la îndemână seară de seară. Dimineața eu doar mă spăl 😳 .

Acestea fiind spuse, vă invit pe pagina mea de facebook, că să mă ajutați în cadrul provocării lansate de Nivea. Trebuie să dați like și să-mi comentați la POZA ASTA și astfel aveți ocazia să câștigați un agent Nivea pentru demachiere. Cu cât se strâng mai multe likeuri și comentarii, cu atât vor fi mai multe câștigatoare.

Vă aștept acolo până vineri seara!
Mult succes!

Comments (6)

 1. Ilda

  Cu servetele nu m-as mai demachia! But… never say never! Le-as gasi o utilitate, oricum! Dar bifazicul “alterat” :))) si micelara imi trezesc interesul!
  Pup, scumpa! Bafta, bafta!!! <3

  Ilda
  Lavender Thoughts

  Reply
 2. Mihaela Bolea

  Tare comică e faza cu demachiantul “stricat”… :-))
  Îmi amintesc și eu o fază în genul, când l-am rugat pe fratele meu să se uite la raftul cu cosmetice de apă micelară, iar el, drăguțul, îmi spune: “Dar, ce, apa de la robinet sau cea plată nu face același lucru?” :-))
  Folosesc cu drag atât demachiantul bifazic de la Nivea, cât și apa micelară.
  Pupici, Fede!

  Reply
 3. Dorina

  Doamne, cat am putut sa rad la faza cu demachiantul stricat :)))))))))))
  Ce frumos ti-au iesit fotografiile, par o reclama din reviste! <3

  Reply
 4. Beauty By Irina

  Trebuie neaparat sa incerc si eu demachiantul bifazic :
  ) Pupici

  Reply
 5. Daniela

  Servetele demachiante sunt foarte utile pentru cei care sunt mereu pe fuga si ma regasesc si eu printre acestia. 🙂

  Reply
 6. Avramescu Evelina Mihaela

  servetelele demachiante sunt utile demachierii, femeilor care sunt mereu ocupate

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *